- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
-
RI/OS
addikt
Sziasztok,
Új TV-hez kellene nekem egy olyan box, mivel megy normálisan a KODI, semmi másra nincs szükség. Ezt néztem:
H96 MAX Android 10Ezen menne az openelec rendesen? Mi az ajánlott? Nem kell hogy a legolcsóbb legyen, inkább ami normális és nem lassú akad stb.
-
Simba86
senior tag
Luissimo! Talán ez segít
https://www.videoconverterfactory.com/kodi/how-to-downgrade-kodi-19-to-18.html -
Luissimo
veterán
Eljöttünk wellnesezni és ez a szerencsétlen a hotel wifijén lefrissitette magát Mátrixra.Pedig nemvolt engedélyezve neki.
Ugrott egy csomo minden a kiegek közul, deföleg a 4ksub és az Elementum, ami most zavar, persze nemtudok még minden veszteséget nyilván.Hogyantudom visszacsinálni?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Mi a különbség az emby for kodi és embycon között?
-
garkeol
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem szépen.
Mi Box S-t használok KODI-val, de elszállt a KODI és újra kellett pakolnom mindent.
Kínos, de közel 2 hete azzal küzdök, hogy nem tudom megadni a Samsung külső vinyó elérési útvonalát, azt a mappát, amiben a filmek vannak.
Amit szeretnék: A menüben csináltam egy Filmek menüpontot és azt szeretném beállítani, hogy ha a Filmek menüre kattintok, akkor nyissa meg a csatlakoztatot külső vinyón a filmek mappát. Ennyi, semmi több.
Tehát nem médiatárat szeretnék létrehozni, csak katt a Filmek menüre és nyissa meg a megadott mappát.
Ez anno simán működött is, de valamiért most nem tudom eltalálni a pontos parancssort.
Visszaolvastam a fórumban, napok óta bújom a Netet, de ha ciki, ha nem, nem jön össze.
Amikkel eddig próbálkoztam és ezek kb. minden kombinációjával:
ActiveWindow(/storage/FE2045822045433F/Filmek, return)
Próbáltam ActiveWindow nélkül, zárójel nélkül, így perjel, úgy perjel, de semmi.
Pedig úgy emlékszem, hogy az újratelepítés előtt így volt beállítva.
Ki tudna vezetni valaki a fényre, hogy mit rontok el?
Előre is köszi! -
pisti31
csendes tag
Sziasztok!
Van egy x96 max lejátszóm dual boottal, Coreelec és Android, a Coreelec-et használom filmnézésre. Van egy Epson projektorom, ami fali tartón fejjel lefelé lóg, ezért ki kell választanom rajta az "elől plafon" beállítást, a kép megfordul és sokkal hangosabb ventilátor fokozatra kapcsol. Így programozta az Epson, nem állítható. Szeretném megfordítani az x96 képét, hogy visszaállíthassam az "elől" opciót, amin halk a ventilátor. Az Androidnál ez alapból megy a beállításokból, de a Coreelec képét sehogy nem tudom 180 fokkal megfordítani. Próbáltam már pár, a neten található variációt beírni a Storage/.config alatt található autostart.sh fájlba, de semmi nem történik. Ha valaki ért hozzá, kérem segítsen.
Köszönöm, István -
( V )
veterán
válasz
Beni2360 #4526 üzenetére
A mappába rendezés már megoldotta -
Beni2360
félisten
Bocs egy kicsit megcsúsztam.
Ha a TMDB scraper jól van beállítva és a TMDb TV Shows-ra sem találja akkor a mappa struktúrával van a gond meg az elnevezéssel. Itt tudod ellenőrizni miképpen van fent az adatbázisban.
Filmek, Sorozatok miképpen legyenek a HDD-n.
Mostanában derült ki, hogy nem szóközöket kell a szavak közé tenni hanem "pontokat" .........
Pl: Fear.the.Walking.Dead és ebbe mehetnek a S01, S02 , S02
Van videó a nemtalált vagy a hibásan talált sorozatokra is videóm. -
Beni2360
félisten
válasz
Azteeek #4524 üzenetére
A feliratok Lejátszó>nyelv beállításánál ki kell választani a Hu és az elsődlegest is. Más tippem nincs
-
Azteeek
tag
Sikerült a hálózaton lejátszani filmeket a kodival viszont valamiért a külső feliratot nem játsza le, látja és engedi kiválasztani viszont amint visszaváltok a filmre átugrik az angolra. Mi lehet a probléma?
-
( V )
veterán
válasz
Beni2360 #4520 üzenetére
A videódnál látom hogy a sokozatok megtalálása / betallózása a főmenű - Sorozatok pont alá neked sem ment (10+ sokból csak 3-at húzott be 2:56 és 5:10 között), ezt mi határozza meg, vagy hogy kell a helyi hálózati mappában beállítani hogy rendesen be legyenek rendezve?
Nálam a 10-ből egyet sem talál meg. -
Beni2360
félisten
válasz
Azteeek #4519 üzenetére
1: Win mappa megosztása a hálózaton
ez egy kicsit lehet bonyolult is járj utána. (vendég fiók megy egyebek) Másik link a vendég fiokhoz.
2: Hálózat tallózása. -
Azteeek
tag
Sziasztok
Számítógépen szeretnék egy mappát megosztani amiből egy fire tv 4k maxon lévő kodival játszanám le a filmeket. Ehhez létezik valami leírás, hogyan is kell beállítani az elejétől a végéig? Bocsi de még új vagyok ebben -
Imi1981
veterán
válasz
wrathchild #4496 üzenetére
Szia! Ez legyen kikapcsolva kep és jó lesz a hang.
-
AAntii
őstag
Sziasztok! Létezik olyan androidos kütyü, amin megy jelenleg a tvgo, vagy teljesen felejtős a dolog? Netán ha épp megy is, könnyen lehet, hogy egy következő frissítésnél nem fog (korábbi tapasztalatokból kiindulva)? Köszi a segítséget!
-
( V )
veterán
Mármint ha kiválasztom az oldal menüben (alap skin) a 'Sorozatok' kategóriát akkor az alap szöveget írja ki hogy a médiatár üres stb. és hiába megyek rá a "fájlok megadása szakasz" része és adom meg a mappákap, illetve állítom be tartalomra a Sorozatok -at, utána ugyanúgy azt írja hogy a médiatár üres stb.
Az elnevezés az ugyanaz mint ahogy a "tékából" lejön, nem szerkesztem át, viszont a filmeknél is és ott nincs ilyen gond, mert ott gond nélkül betallózza.
-
( V )
veterán
Nekem olyan problémám van hogy a sorozatokat valamiért nem kategórizálja be rendesen (firestick 4K Max + Kodi 19.4) lokál SMB-ről adom hozzá: sorozatok / fájlok megadása / tartalom / sorozatok de valamiért nem veszi be, nem rendezi be mint a filmek alatt a hozzáadott videókat.
Mit kell beállítani hogy rendesen bekategórizálja?
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fandango #4504 üzenetére
Persze, használod az gyári Amazon Video alkalmazást.
Kicsit én is belekeveredtem, a Win-es Kodi-ra igaz az L3, de az ugye a magasabb felbontást sem kezeli. Esetleg megpróbálhatod még ezt a kiegészítőt: [link]. Én egyelőre nem tudom tesztelni, mert valami nem stimmel a Mi Box S-nél a Kodi-s külső HDD-vel.
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
Sziasztok!
Adott egy Amazon Fire TV 4K stick, amire telepítve van a Kodi 19.4., Kodi alá pedig a Prime Video addon.
A problémám az, hogy a Prime Video alatt nem vált a tévé HDR módba, hiába az a nézett videó.
Viszont ha direkt a Prime Video appot használom ott jó, és vált a tévé.
Kodi alatt miért nem jó vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V50 rapidteszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest