Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
persze
lehet telepíteni mellé, csinál magának egy repot...
@ oszy:
ittenvagyon, githubról leszedhető
szépen szedi le a feliratokat is az opensubtitles-ról.@mikrofon:
nekem az a gondom, hogy én nemalarom letorrenetezni 8-10-20 gigás filmet, hanem kb. 1 perc késleltetéssel elindítom és a bufferba tölti.
namost próbáltam a próbálkozásaim során megnyitni a enkórról magyar nyelvű filmeket és a memóriába letöltve kb. 800-900 megás szeletet töltött le, szépen elindult a film , pár perc mulva leállítottam, megnyugodva hogy müxik, "streamel" és az asztali gépemen viszont ott volt az enkór aktivitás alatt, hogy vissza kellene töltenem, mert ugye x film nemvisszatöltése után próbaidőre felakasztanak az enkóron.ígyaztán az lett a megoldás, hogy csakazért lehuztam a laptopra is, hogy vissza tudjam osztani, de igy meg nincs sok értelme, hiszen ha letöltöm onnan meg is nézhetném,
csak a MiBoxra nemtölteném le, szimpatikusabbnak tűnt a memóriába való szeletelgetett letöltés , hogy megnézzem.lehet hogy mégiscsak tennem kellene egy tárhelyet a tv boxra és oda gyüjteni a megnézett filmeket?
De akkor mindig bekapcsolva kellene lennie a seedeléshez, legalábbis a 48 óráknak meg kellene lenni.dilemmába vagyok, de nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest