Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Luissimo #4152 üzenetére
Én pont úgy használom ahogy leírtad. Memóriában töltöm. Mivel az 4 GB így a nagyra van állítva tehát kb 1,5gb-s szeleteket tölt.
A visszatöltésre két lehetőség van. Egy éves prémium tagság, akkor nem kell. Vagy ahogy írtad egy másik gépre, vagy magára a box-ra még egyszer letöltöd aztán eleget teszek a köteleségeidnek. De mint írtam a gyerekek miatt van az meg 5-6 film maximum egy hónapban. Így nekem erre így elég.
Nemrég volt itt róla szól, hogy egy forumtársnak van egy jó ötlete, ő a boxal sztrímelés közben letölti az elementummal egy megadott helyre a torrent fájlt is. Egy másik gépen egy torrentkliennsel figyeli azt a mappát és az egyből elkezdi letölteni és osztja neki vissza. Ez így teljesen automatikus. Nálam ez sajnos azért nem működik mert nem elég a sávszélesség ahhoz hogy a box-on megy a sztrímélés közben meg párhuzamosan a torrent letöltése is. Pedig ez egy nagyon szimpatikus megoldás nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest