Hirdetés

Aktív témák

 • z0d1AK

  veterán

  Tisztelt fórumozók!

  PH! megbízhatósági összesítés: PH megbízhatóság
  A legújabb összesítőtopic: A Feketelista

  Először is a legfontosabb: értékelést csak akkor írj be partneredről, ha már biztosan nem fog megváltozni a véleményed az adott üzlettel kapcsolatban! Rögzített pontokat az értékelésből NEM TUDUNK ELTÁVOLÍTANI (és nem is akarunk, az alaptalan vádaskodás mindemellett retorziót von maga után). Ha írsz, akkor (lehetőleg linkkel támogatva) mindig szerepeljen a hozzászólásban annak a neve, akiről szó van(még ha az te magad is vagy), ugyanis így lesz kereshető a topic. (pl. ha megvédenéd magad, de nem írod le a neved, később senki nem fogja megtalálni azt a nevedre keresve, csak a vádat)

  Konkrét minták:

  Kiváló ajánlás:
  kukoricajános: fekete/piros pont, mert....

  Megkérünk mindenkit, hogy linkelje a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját, ellenkező esetbena Ph! megbízhatóságra nem kerül felvitelre az értékelés!

  Nem megfelelő ajánlás:
  1.) kukoricajánosnak fekete/piros pont - a nevek ragozása némely esetben lassítja a munkát, mert néha nem egyértelmű, hogy kire is gondoltatok
  2.) neked is fekete/piros pont - a hozzászólásból nem derül ki, kinek jár a pont

  Most, hogy már tudod, hogyan jelezz, nézzük, hova is írj:

  Az aprók zárását mindenki maga tudja megejteni. Ha üzletrontóval találkozol, akkor azt a Moderátort keresek az aprókhoz! topicban jelezd!

  A pozitív tapasztalatokat a Kivel érdemes üzletelni topicban jelezheted a megkötött üzletről szóló apróhirdetés linkelésével.

  Ha olyan felhasználóval találkozol, aki üzletszerűen károsít meg másokat, akkor arra a Jelentsd a csalókat! topicban hívhatod fel a figyelmet.

  Ha valaki az üzlet során számodra anyagi kárt okozott, amiért fekete ponttal jutalmaznád, vagy pusztán inkorrektnek tartod és szeretnéd, ha ennek nyoma maradna, annak helye az Akikkel jó vigyázni üzletelés során! topicban van.

  Ezekben a topicokban csak az érintettektől született hozzászólások szerepelhetnek, azok is csak a következő felállásban:
  - bejelentő posztja
  - bejelentett esetleges válasza

  Amennyiben vita alakulna ki, azt az Üzleti vita topicban rendezzétek!

  Amiket jó tudni:

  - Csak abban az esetben kérj fekete pontot, amennyiben valós anyagi kár ért!
  - Személyes adatot csak a rendőrségnek adunk ki, ha már feljelentetted az illetőt.
  - Hogyan linkelj
  - Hogyan írjunk pozitív visszajelzést a sikeres üzlet után?

  Előzmények:
  Archívum I.

  [ Módosította: Kalandor ]

  | Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Aktív témák