Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
"Én szeretem ha hamarabb elérem az utazósebességet, mivel minden sarkon lassítás gyorsítás van."
Az egyik módban 3 másodperc alatt éred el az utazó sebességet, másikban 5. (Vagy 4.) Kereszteződésenként nyersz vele mondjuk másfél másodpercet. A hozzászólás megírása több időbe került, mint amit egy hónap alatt spórolhatnál. Tényleg szükséged van rá, vagy nem tudsz nyugodtan közlekedni, valami miatt te is szereted erőltetni?Azt jól teszed, hogy minden kereszteződésben lassítasz. Minél nagyobb a tempó, annál inkább szükség van rá. Még mindig sok a figyelmetlen autós, aki közben telefonál, vagy a telefon képernyőjét nézi. Vagy csak nem ismeri a közlekedési szabályokat. Ilyen is megesik.
-
válasz
Silentfrog
üzenetére
Igen, ezt én is észrevettem, az F40-en nem lehetett adagolni, de az F2 sorozaton már szépen lehet.
A Xiaomi az újabb rollerein tette csak lehetővé ezt a featuret.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Jackson elektromos gitár
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Armani Emporio Stronger With You Intensely
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő