Hirdetés
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
"Aki szeret legelészni az biztos tartja a 70kg-os súlyt.
"Igazából nem, csak értelmesen kellene tudni étkezni. Na ennek itt nincs kultúrája. Azt kellene felfogni az embereknek, hogy lehet kb enni bármit, de az értelmes mennyiségben történjen és ne napi 2-3 gecinagy étkezés legyen, hanem 5-6 kicsi. Meg nem az a lényeg, hogy szarásig legyen pakolva pörkölttel meg nokedlival a tálad, hanem az, hogy normális minőségű alapanyagokat használj és inkább többször egyél keveset.
Mondom ezt úgy, hogy mint írtam 80kg vagyok és tudom magamról, hogy ez már az elhízott kategória a 176 centimnél.
Tudom, hogy lehetne változtatni, de a lustaságom erősebb ennél, viszont legalább nem áltatom magam azzal, hogy nem vagyok dagadt, meg ilyen a férfi meg a többi baromság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"