Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!
Bocs, hogy eddig nem válaszoltam, de nem voltam gép előtt!
Mint általában, minden felelős szűlőnek, első a gyermekeim biztonsága, nem felelőtlenül akarok rollert vásárolni. Lányomnak van egy 16 éves bátyja. Ő két évig használt rollert, majd megunta. A lányom is szokott rajta menni, ezért van már tapasztalata. Mivel otthonról kell majd a suliba menni, ami kb 6-7 km, ezért egy oda-vissza utat bírjon ki gond nélkül. Emelkedő nincs, csak egy minimális, jelentősége nincs. Végig kerékpárút van. 2-3 osztálytársával menne rendszeresen. Az iskola támogatja a rollerezést megfelelő védőfelszereléssel. Pár alkalmonmmal elkisérném, majd ha látom, hogy felelősen használja, akkor elengedem az osztálytársaival is!
Majd a nyári szünetbe használná a lakóparkban, ahol tudnak együtt bandázni!
Mindenképpen újat vennék, garanciálisat. Tudja a 25km/h-t és a 20km hatótávot.
A Navee-ról mi a válemény. Ha jól sejtem akkor Xiaomi-hoz tartozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest