Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Semennyire! Ez a roller akkora csalódás nekem,hogy leiirni nemtudom. Egy rakás sz@r! Èn is csodálkoztam,hogy mennyire ratyi a teljesitménye. Elvileg van rá részleges megoldás de mivel a drv 5.7.7 legalábbis nálam igy picit mókolós a dolog.(Még igy is rizikós mert lehet már az uj IC vel szerelt a vezérlö...). Ezt még megcsinálom közben várok is picit mert a SHU team már valamit kitalált csak egyenlöre még BETA.
Eddig úgy érzem a Xiaomi mi2 pro fényévekkel jobb. Sajnos nekem nem volt más választásom mert a pro 2 csak 100kg-ig birja és egy év alatt apró kis repedések megjelentek már a vázon alattam.
Ráadásul mivel Svédországban élek itt nagy scooterekkel nem lehet járni, nagyon beszigorítottak és az a scooter ami 250 wattnál erösebb és többel tud haladni mint 20km/h mopednek minösül amire vizsga, adó kell és ráadásul nem mehet máshol csak közuton ahol az autók is.Itt van pár fotó a csoda scooterröl meg az idöközben elkezdett projectröl :
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Majd meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest