Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz
TigerCat #36693 üzenetére
Próbáld meg azt, amit csako írt. Ugye megnyitás után egy újat nyit maga mellett. Arra nyomj egy jobbklikket, majd rögzítsd a tálcára. A régi rögzítését feloldhatod. Zárd be a skype-ot (az óra mellett se legyen ott). Ezután tartsd lenyomva a shift gombot és úgy jobbklikkelj az ikonra. A felbukkanó menüben válaszd ki a tulajdonságokat, majd az ikoncserét. Ikoncsere után építsd fel újra az ikongyorsítótárat, futtasd le ezt a fájlt. Egy ki- bejelentkezés vagy újraindítás sem árthat...
-
karlkani
aktív tag
válasz
Petyyyyy #36688 üzenetére
A legújabb szerintem a 6.10.73.104.
(#36689) TigerCat
Én rögzítettem a tálcára, majd shift+jobbklikk, tulajdonságok, ikoncsere. Ha készítettem egy parancsikont előzőleg, annál ikoncsere, majd a tálcára tűztem, akkor is jó. Próbáld telepíteni a legújabbat, nálam az hibátlan (ezen a téren). -
-
rii
nagyúr
nagyon köszönöm!
(#36681) cattus:
azért csak a batteryt kérdeztem, mert a többi szerintem nincs használva érdemben .-) működnek ... de csak a battery infoja fontos szerintem a gép gazdájának .-) -
rii
nagyúr
sziasztok
három kérdést szeretnék Hozzátok intézni
a.)
havercsaj gépén reinstall miatt el szeretnénk érni újra ezt az állapotota menü: ObjectDock_free ? (2010 óra remélen lett benne valami új ficsőr
)
az ikonok: Token ?és van olyan battery kijelző, ami minden ablak fölött van?
b.)
a képen látható battery-hez a rainmetert kellene telepíteni?
csak mert egy battery elem miatt nem akarnánk a rainmetert feltenni ....c.) System Tray start menünk kívüli megjelenítésére most sincs még lehetőség?
-
Sziasztok,
Az új Skype ikont hogy lehet lecserélni? Ha szokásos módon készítek egyet és rögzítem a tálcán, akkor új ikonban nyitja meg az alkalmazást. A program ikonja (programfájlok között) nem módosítható. Ötlet?
Köszi! -
Lathronos
őstag
Én a hőmérséklet és további hardverparaméterek monitorozására az AIDA64-et használom. Véleményem szerint másra nincs is szükség. Nálam a CPU, VGA és HDD-k hőmérsékletét monitorozza a tálcán, de feszültséget, frekvenciát és fordulatszámot is képes megjeleníteni.
De ha speedfan-os monitor kell rainmeterhez: ITT, ITT és ITT van. Továbbiak pedig: Ezek között.
-
TIT
veterán
Sikerült,már csak olyan gpu meter kell ami speedfant használ ill.át is lehet írni gondolom,csak nekem kínai de majd nekiesek hátha.
-
TIT
veterán
Segítsetek légyszi mert már kihullik a hajam,darkorange 2 core skinnél a cpu hőfokot miért nem írja ki 4 magnál?Speedfan megy.
-
-
klaus1987
csendes tag
válasz
petcsike #36659 üzenetére
Köszi! Mondjuk nekem a sok ikonos asztalok annyira nem jön be,
én inkább a letisztul,és egyszerűbb formákat jobban kedvelem,
max ha játékot telepítek fel a gépre,annak az ikonját szoktam
általában az asztalon meghagyni,viszont a "nénis háttérképes asztalok"
nekem is bejönnek -
törölt tag
válasz
vandeminek #36641 üzenetére
Nekem lenne hozzá kedvem így kora reggel...
-
petcsike
tag
válasz
vandeminek #36641 üzenetére
Éppen kérni akartam!
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #36636 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
-
Nagy nehezen sikerült meghegeszteni a Finder ikont is Mavercks alatt. A trükk, hogy teljes újraindítás után kell csinálni. Ezt mindjuk nem értem, de így van és kész. Forkliftben rákerestem a helyére, megjelenítés Finderben, majd beillesztettem a 2 képet. Jelszót kért, jóváhagytam, "killall Dock" és kész is volt. Végre úgy néz ki, ahogy megszoktam... :-)
Desk
-
Kuruc2
senior tag
Hogy ne csak off legyen: ezek a deviantart-os elsők elég gyengék lettek szerintem, mi versenyünk nívósabb volt.
http://desktop-screenshots.deviantart.com/journal/Urstyle-is-ended-Christmas-surprise-222140594
-
Kuruc2
senior tag
Amúgy emlékeim szerint enkórról' szedtem le anno, de már nem látom fent. (hosszabbak vannak, de azok nem tudom 4k-sok e)
Szóval kb csak másfél G, mivel jól be van tuszkolva mkv-ba. 5/1-es a netem, feltolhatom erre az égi izére, nem tudom mi ez és hogy műkszik, én csak torrozni szoktam ugye. De akkor pm-be jöhetnek instruktok.
(TigerCat: gyengusz.
)
-
-
-
Kuruc2
senior tag
Én az FHD monitoromon azt vettem észre, hogy még az fhd anyagoknál is szebbek az e fölöttiek. Legyen az kép, vagy videó, film.
Pl egy 4K felbontású Defqon1 klipp, az üti minőségben az fhd anyagokat is, pedig csak fhd a moni. De ez más videknél és képeknél is elmondható, tehát nem csak a színekről van szó. Valahogy pontosabb, tisztább.
Érdekes. -
R3nts
senior tag
Sziasztok!Ha win 7-nél egy 2-szeres full HD felbontású képet teszek be háttérképnek (3840X2160) a full HD felbontású asztalomra, "asztalhoz igazítás" móddal (tehát nem lóg "ki" sehol) annak semmi értelme sincs ugye...? Vagyis,gondolom,mivel a rendszernek az aktuális felbontása "sima" full HD, automatice ehhez igazítja/méretezi a win a képet nem...?
-
Lathronos
őstag
Nesztek Na és ez milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest