Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
nebancsa #18457 üzenetére
Valami hiányzik a Sekondákból. Sokat láttam már ebay-en, aukcióban is sokszor vannak ott, de valahogy egyik sem fogott meg.
Érdekes az alábbi 3 modell a lenti képen, amik első ránézésre ugyanannak tűnnek, a színt és a szíjat leszámítva, azonban az első hátlapján "all stainless steel" felirat látható, a másodikon "stainless steel back", a harmadikon pedig "stainless steel case and case back".
Innen már csak egy lépés a kedvenc kínai feliratom: "all stainless steel case back".
Bár a típusszámaik is távol állnak egymástól (1490, 3413, 3461).(#18454) sztikac:
Szerintem nincs csapda, ennyit érnek. Ahogy néztem, a 90%-uknak csak a hátlapja acél, aliexpressen is találni hasonló minőséget, akár olcsóbban is. De cáfoljon rám, aki máshogy gondolja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest