Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Unsign

tag

Sziasztok,

Napokban jött meg egy rendelésem az iparfümériától. Nem tesztnek írom, csak röviden beszámolok a tapasztalatokról :D

Bucheron Jaipur Edt 100ml: Régóta nézegetem már ezt a klasszikust és vakon rendeltem, de nem bántam meg, igaz még most ismerkedünk. Az biztos, hogy nem egy mostani "divatparfüm". Frissen kicsit avíttosnak mondanám, kell hozzá érettség, de leszáradás után folyamatosan változik és válik igazán kellemessé. Fűszeres, indiai bazár hangulatot maximálisan adja. EDT valóban nagyon tartós.

Jött egy Creed Aventus és egy Cedrat Boise Mancera minta is:
    Aventus: nem szeretem azokat a mintákat amik nem fújósak - mint ez - mert nehezen adagolhatók. Nagyon nem próbálgattam még, de elsőre totál Terre d'Hermes, ami meglepett és egyáltalán nem baj, de valahogy kifinomultabbnak, lágyabbnak érzem. A minta adagolhatósága miatt a tartósságot egyelőre nem tudom, de ha tartós lesz (lsd TdH), akkor be fogom szerezni valamilyen osztozkodós fórumról.

Cedrat Boise: Itteni ajánlásra választottam. Friss citrus, nagyon kellemes illat. Talán lehetne tartósabb, mert ma reggel fújtam magamra, de pár órát követően már alig éreztem magamon. (lehet keveset fújtam)

(One Million egyáltalán nem kedvencem, de az a bírálat, hogy nem intenzív és tartós, nem érheti. Pont egy idő után emiatt megterhelő is)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák