Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz Fr@nkieWilde #3897 üzenetére
Haverjaimmal az Emagtól szoktunk rendelni, az tuti eredetit árul.
-
bbuffy
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #3897 üzenetére
40-50% al többért.
Mindenki arra szórja el a pénzét amire akarja. Ennyi....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Az a baj itt mindig vita megy a netes parümériákról.
Ezért nem érdemes itt ezt megkérdezni.
Én tuti soha nem vennék egyikből sem.Anno a luxuroyból akartam én is, mert székhelyük a mellettünk lévő település. Gondoltam oda átszaladnék érte, miután megjött a megrendelt parfümöm.
Elég szépen elküldtek melegebbre éghajlatra.Akkor fogadtam meg, hogy egy családi házból a vagy másik országból üzemeltetett "parfümériából" én nem veszek semmit.
Akárki akár mit is mond, annál biztosabb nincs, mint a már jól ismert üzletekben megveszi valaki a parfümöt.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
bbuffy
senior tag
-
Scale
őstag
válasz Fr@nkieWilde #3893 üzenetére
Tudom, pont akciós volt a héten, de lecsúsztam róla sajnos és nagyon megtetszett. De még akciósan is több mint egy ezressel drágább volt mint ezekben a webshopokban.
Ez a kettő webshop nagynak számít? Szóval megbízható?
-
bbuffy
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #3893 üzenetére
Azért ez elég csúnya bekategórizálás. A nagy webshoppok mind jók.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
pohár
félisten
megszaglásztam ma a sokak által ajánlott és imádott Cartier Declarationt, hát hogy is mondjam... ha valahonnan sikerül narancshéjból kivont illóolajat vennem, megúsznám pár százasból
a CH Privé pedig nekem nagyon bejön, édes illat, ilyen One Million & 212 VIP Men & Guerlain L'Homme Ideal keveréke, elég tartós is a csuklómon, egyet fújtam rá 5 órakor, még most is érződik rajta (másik csuklómra Cartier ment, már semmit nem érzek belőle)
50ml 20k a Douglas-ben utóbbiból, meg jár hozzá egy vagány kis flaska is
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
walter70
tag
Az itteni javaslatok alapján rendeltem egy ilyet: [link]
Eddig a nyári időszakra Bulgari Aqua volt,őszre-télre ez tökéletes lesz. -
pohár
félisten
válasz Sanyi.il #3885 üzenetére
a Douglas-ben biztosan találsz, ha netalántán nem lenne a Müllerben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sanyi.il
aktív tag
ma voltam Müllerben szaglászni, abszolút pozitív csalódás! a csajszi úgy befújt 2 parfümmel 1-1 karomra, hogy nekem kellett szólnom hogy eléééég eddig a Carolina Herrera CH a nyerő, de még beugrok pénteken is, viszont az itt ajánlott davidoff hot water-t nem találtam, van náluk egyáltalán?
-
Vilagos
csendes tag
A Lanvint és a Pure Havanet nem ismerem, de ki próbálom. Guerlain Extremeből van mintám, az annyira nem fogott meg.
Igazából nem feltétlenül, meg szeretnék valami mást is kipróbálni, azért is kérek tippeket. Valamelyik nap be akarok szaladni a Douglasbe, aztán jobb ha van pár célpont -
Jhonny06
veterán
-
Vilagos
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valami jó parfümöt ajánlani az őszi/téli szezonra? Jelenleg amik vannak: Dior Homme Intense, YSL La Nuit de l'Homme, D&G The one.
Ami nézegettem eddig és tetszettek: CH man, Burberry London, Polo Red.
Az új Dior Sauvage nekem tetszik, még akár ez is szóba jöhet. Valaki látta már valamelyik olcsóbb webshopon?
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
Bleu de Chanel parfümöt nézegettem az elitparfüm oldalán, a 100ml-es 7000 forinttal olcsóbb mint az iparfüméria oldalán, szerintetek ez normális, mármint, az nem lehet, hogy azért annyival olcsóbb mert hamisitvány? Azé' a 7 ezer az csak 7 ezer...
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
ToBeY
nagyúr
válasz Sanyi.il #3871 üzenetére
Inkább 7k ért 125ml
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
e-mag akcióban láttok valami jó vételt, vagy az engedmény csak látszólagos?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ToBeY
nagyúr
-
Pé
senior tag
válasz Sanyi.il #3867 üzenetére
Igen, teljesen más a hozzáállás külföldön. Boltban is voltam, reptéri shopban is voltam, annyira nem érdekli őket hogy mit csinálsz, hogy csak na. Annyit fújkálsz amennyit akarsz, sőt az emberek befújják magukat, sokszor az eladó tanácsára. "ha nincs rajtad parfüm, próbáld ki ezt, fújd be magad egész nyugodtan és akkor meglátod milyen , mennyire tartós, stb. Igy könnyebb lesz dönteni."
Ja és ahogy írtam, Creed, Tom Ford, stb, néha több száz erurós parfümökkel is tök ugyanígy megy -
Sanyi.il
aktív tag
Na ilyet még nem hallottam pedig én is elég hosszú (10-15) listával indulok szaglászni.
Egyébként pont nekik kellene tudniuk, hogy egy parfümnek teljesen más illata van miután lecsendesedett, van amelyknek ez 10 perc, van amelyknek 30, most álljak ott az üzletbe a csíkkal, hogy na várjuk meg amig lecsillapodik?
[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
válasz Sanyi.il #3864 üzenetére
Nekem ezt mondták hogy nem vihetem ki a tesztcsíkot
Felírtam rájuk a neveket és indultam ki és akkor szóltak. Há mondom f@sza.
Mindegy gondoltam lefotózom az üveget, persze azt sem lehet. A boltban tilos a fotózás.
Ok mondtam, mostmár csakazért is... Kimentem és onnan fotóztam -
Sanyi.il
aktív tag
Ízlések és pofonok nem mondtam, hogy gázolaj, csak hogy felforgatta a gyomrom van aki az édeskés illatokat nem bírja, amiket én kimondottan szeretek
Más:
Nektek volt hogy rátok szóltak szaglászás közben? Mindig tartok az ilyen alkalmaktól, douglesbe kimondottan zaklatnak ha bemegyek szaglászni, szerintem elég sok vevőt elveszítenek ezzel... mondjuk én így is úgy is neten rendelem meg.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Sanyi.il #3861 üzenetére
a Hot Watert mindenképp szaglászd meg, szerintem nagyon be fog jönni, ha főképp édes illat után keresgélsz
-
pohár
félisten
válasz Sanyi.il #3857 üzenetére
Davidoff Hot Water, mai napig hatalmas kedvenc, igen meleg illat, és annyira nem is drága, mint a másik nagy kedvenc, a Prada Luna Rossa
esetleg még Lacoste Red, Hugo Energise (ez mekkora kedvenc volt 10 éve), fehér Diesel (a tehenes dobozú )
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz tibbike01 #3856 üzenetére
akkor megnyugodtam, azt hittem nekem van ízlésficamom
pénteken megyek szaglászni a müllerbe, keresem az utódot, jelenleg ezeket használom: Paco Rabanne XS, Hugo Boss Red, CK Red.valakinek valami tipp édes illatra? Carolina Hererra CH Men-t akarom megszagolni, elég sok dicséretet kap neten.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.il
aktív tag
Szagoltátok már a Jean-Paul Gaultier - le male és a terrible male-t? Amilyen szép szavakat olvastam róla fragrantica-n, olyan rossz volt, felforgatta a gyomrom...
-
mufi
senior tag
Sziasztok, nekem megjött az iparfümériás rendelésem.
Jelenleg ilyen mintájaim vannak:JOOP - Nightfly, Jump
P.R - Invictus, 1 Million
Azzaro - Visit
Dolce G - The One
Y.S.L - La Nuit del Home
(nemjuteszembe a gyártó) - Spicebomb
Versace - Eros
Channel - Bleu de Chanel, Egoiste Platinum
CH - CH for MenLehet kérdezni most egy gyors teszt: egyik kezemre Invictus, másikra Spicebomb. A spicebomb egy 5 percig erősebb mint az Invictus, de rajtam aztán elgyengül. Az Invictusnak nagyon finom illata van, két csajből kettőnek jobban bejött mint a Spicebomb. Ja, mert a Spicebomb olyan mint mikor kijövök a diszkóbol, érzem a parfümöt meg érzem, hogy füst szagú a bőröm hihetetlen, de valahogy az a feeling jön le, amikor még olcsó avonos parfümökkel locsoltam magam, aztán a nagy buli utáni másnap mikor rakom el a ruhát és érzem rajta gyengén a parfümöt meg a füstöt...
-
Mercutio_
félisten
A mostanság felsorolt illatokat Pesten hol lehet kipróbálni?
A 20k-s flaskás nem érdekel annyiért gondolom valami kevésbé nagyszériás illat is már majdnem akadEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
pohár
félisten
& rizso: akkor már kételemes lett a listám a megszagolandó parfümökről
ezt a Boss Scentet se ártana majd megnézni, de ez szerintem valami "öreguras" illat lehet
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Majd megszaglászom
Én ma az Acqua di Gio Profumo-t próbáltam ki, sohase szerettem ezt az illatcsaládot, de ez szerintem nagyon jóra sikeredett...
Ami még mindig nagyon-nagyon tetszik az a Code Ultimate volt.
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
-
pohár
félisten
ezt az új CH-t próbálta már valaki? (CH Men Privé)
50ml 20,5k, plusz jár hozzá egy vagány flaska, lehet vele villogni szilveszterkor[ Szerkesztve ]
-
gamegod
senior tag
Holnap érkezik a Prada Luna Rossa - JPG Le male páros.. Izgulok
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Maksifül
senior tag
Új szerelem a Jean-Paul Gaultier - Ultra Male illata. Azoknak ajánlom, akik szeretik az édes, különleges parfümöket.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz tibbike01 #3832 üzenetére
Nagyon tetszik! A Fraiche verziót túlontúl citrusosnak találtam, az már majdnem a kétlábon járó limonádé kategória. Az EDP pedig egy picit erős, az EDT valahogy szofisztikáltabb, lágyabbak benne a nüanszok. Bár ez is meglepett az első felfújáskor, mert kezdetben gépolajhoz hasonló illatjegyeket produkált, meg is ijedtem tőle rendesen! Aztán ez elég gyorsan elmúlt, valahogy rendezték soraikat a citrusos illatjegyek, és nagyon szépen, egyenletesen bontakozott ki az illatkompozíció. EDT létére brutál tartós, reggel mikor szappannal alaposan átdörzsöltem a bőröm, még utána is éreztem, egészen döbbenetes a tartóssága.
Hihetetlenül illik az őszi időjáráshoz, egész egyszerűen a Terre d'Hermes az első gondolatom, ha őszre akarnék illatot választani! Kevés ilyen jól kibalanszírozott parfüm létezik! (Mondom ezt úgy, hogy kifejezetten rühellem a túl citrusos illatokat.) -
Kimmuriel
aktív tag
Tegnap végre boldog tulaja lettem egy üveg Terre d'Hermes EDT-nek!
-
rizso
addikt
Ezek kozott van par, amit hasznalok/hasznaltam, es rajtam kivul (meg az itteni ph szimatokon kivul) szinte senkinek nem tetszettek - parom egyenes utalta (pl TDH). Most kiprobaltam egy M Kors parfumot, es nem is rossz. De Gucci by Gucci is megint eselyes nalam oszre. Van egy Springfield is, ami jo, emlekeztet az Allure-re, csak hat joval szolidabb a tartossaga, viszont csak 3000ft az 50ml.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Mercutio_
félisten
+ Pé : Ha jól látom ezek a dohányos vonalra tippek, a fanyar/friss (Fahrenheit szerű, de valami más ) irányra mit ajánlanátok?
Bár gondolom ez itt olyan mint az órás topicban a kínai minőségi búvár órák után érdeklődni, de azért megkérdezem: Avon vagy oriflame forgalmaz bármit ami érdekes lehet, vagy semmi egyedi és/vagy ami van az nem tartós illat? (Eddig az a néhány amit mutattak mind az "aha,ezt már éreztem valami korábbiban" érzést váltott ki, vagy nem fogott meg)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ToBeY
nagyúr
válasz Mercutio_ #3822 üzenetére
Esetelg ezt megnézheted Pure Havane Thierry Mugler
-
Mercutio_
félisten
Na, de ez pont olyan amit itthon boltban nem látok, így nehéz kipróbálni
Unom a Boss-t (zöld dobozos, átlátszó kulacs-szerű üveges) és a Chevignon Che-t, keresek valamit melléjük.
Szerettem a nagyonrégi Chevignont, a Fahrenheit -et (de ez már nagyon tömeg illat lett) és bár más stílus, de az Armani Aqua Di Gio volt kedvenc egy időben és a Clinique Happy.Mit lenne érdemes megnézem ami ősz/tél közeledve inkább a fanyar vagy gyümölcsös-pipadohány vonalon mozog?
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Grey Flannelt ismeri valaki, ha igen hogyan jellemezné?
Valamint honnan lenne érdemes beszerezni?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
mufi
senior tag
Most rendeltem 10 illatmintát és volt ilyen is benne. Enyhén édeskés és kurvára kifinomult illat. Nekem eszméletlen bejön, mint ahogy pl a Bleu de Chanel. Majd irok is róluk, de azt hiszem meg is találtam a top 10 parfümömet.
-
ToBeY
nagyúr
Nincs valakinek Yves Saint Laurent mintája?
-
-
Pé
senior tag
Aventus = Terre ? Hát nekem ég és föld a két illat. De nem vagyunk egyformák
Ma viszont szaglásztam egy sort az eindhoveni repülőtéren, ahol is nagy parfümvásár volt, és többek között a Creed teljes palettája kint volt (teszterekkel) illetve Tom Ford dettó
Ezen utóbbira rávetettem magam. Hát gyerekek ... Most már értem miért kerül annyiba.
A Neroli Portofino az abszolut csúcsa a Terre, Guerlain Homme, Declaration, Luna Rossa vonalnak elképesztően istentelenül király !
A Costa Azzura annyira friss illat, hogy csak na. Tavaszi tengerpart lórúgás szerűen.
A Noir pedig
Le a kalappal Tomi előtt
-
bbuffy
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #3804 üzenetére
Ez durvább.
http://www.iparfumeria.hu/clive-christian/no-1-eau-de-parfum-ferfiaknak/...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #3806 üzenetére
Én mistral patchouli és gold leather fan vagyok. A vetyver fatal is finom csak hamar elillan.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Nem szagoltam még, de valahogy nehezen tudom ezt az illatot az összetevők alapján elképzelni nyárinak.
Baj pedig nincs vele.Az Atelierből holnap ezt fogom kipróbálni. Van itthon egy mintám.
Kíváncsi leszek rá.[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #3804 üzenetére
Mi a baj vele? Prémium felső kategória. Ilyennek is kell lennie. Jó illat, nyári, de inkább az Atelier az én világom.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Világpremier! Még jó hogy lehet kapni!
Azért meg fogom szagolni majd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest