Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz luckyboi82 #1895 üzenetére
Ilyet max. akkor vennék, ha egész életemben azt az 1 illatot akarnám használni.
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1897 üzenetére
te is Allure-t használsz, ezért mondtam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1894 üzenetére
ne beszélj haza
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
luckyboi82
tag
Ejj, csak jó az e-bay, olyan szettet találtam, hogy no: 21135 Ft - Terre D'Hermes - 133 gr - 30 ml + 125 ml refill
ilyen -
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1892 üzenetére
hú, majd abból a két Cocoból küldhetnél, biztos értékelnék itthon
a Chanel Chance-ből minek van ennyi? van ugye amit én is vettem (Tendre), akkor látok nálad valami Fraiche-t is, meg még van körülbelül 2 illat ezeken kívül
az Allure az nem pont férfi? bebaszna, ha egy istennőn az lenne (de lehet én vagyok a tudatlan, és van az illatnak női verziója is )
-
mert_csokis
senior tag
-
giigz
veterán
válasz mert_csokis #1888 üzenetére
A szép ebben az lenne, ha pl. a parfümcenter Douglas kézben lenne
-
mert_csokis
senior tag
válasz KisTücsök #1886 üzenetére
Felesleges volt ennyire belemenni.
Én eddig a parfümcenter-től rendeltem, soha semmi gond nem volt velük.
Eredeti parfümöt kaptam mindig, számlával együtt, korrekt csomagolásban.
Nem vaterás, 3-4 ezer forintos kategóriáról beszélünk.
Egyik online parfümériának sem érdeke, hogy szart áruljon, főleg ekkora online konkurencia mellett.
A több ezres vevőkört sem fogják kockáztatni.
A Douglas és társai árakon meg nem kell csodálkozni.
Valahogy be kell hozni az üzlet bérleti díját, az eladó lánykák bérét, a villanyszámlát és ki tudja még mit.
Bődületes árréssel dolgoznak.
Azt fizeted meg, hogy bemész a színes szagos, csilli villi üzletbe, ahol jó esetben körbeugrálnak.
Ha megfigyeled, csak nagyon szűk réteg vásárol üzletben. Vannak a sznobok, és vannak azok, akik idegenkednek az online vásárlástól.
Alapvetően őket megnyugtatja, hogy most ő oda bemegy, és szépen leemeli a polcról magának az adott parfümöt.
A legtöbben csak szaglászni járnak, és otthon netről megrendelik.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
pohár
félisten
-
wertigo1984
őstag
válasz luckyboi82 #1884 üzenetére
Van amikor itt akciosak, van amikor a masik boltban.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
luckyboi82
tag
Mgvettem a Coco Chanel Mademaselle 3x20 ml illatot a Douglasben,. A mullerben ugyanez 6e ft al drágábban láttam ma, azért ez durva
-
wertigo1984
őstag
válasz mert_csokis #1882 üzenetére
A multkor Pohar XeonSzabi es Jhonny is linkelt egy-ket oldalt, ahonnan erdemes lehet rendelni, ilyen iparfumeria meg parfumcenter es tarsai 99,9% hogy nem kapnak eredeti illatokat a gyartoktol. Kulonben az a 2 nagy vetelytars le is huzhatna a rolot.
Amugy tudom, hogy nez ki a teszter, mert parom uzletvezeto egy ilyen boltban.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
mert_csokis
senior tag
válasz mert_csokis #1880 üzenetére
Senkinek semmi ötlet, hogy ez miért lehet?
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
pohár
félisten
ma is szettek vannak, de dögivel
HUGO BOSS - BOSS ORANGE MAN FÉRFI PARFÜM SZETT - 15322Ft
HUGO BOSS - BOSS ORANGE WOMEN NŐI PARFÜM SZETT - 10480Ft
SALVATORE FERRAGAMO SIGNORINA NŐI PARFÜM SZETT - 17741FtGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mert_csokis
senior tag
válasz wertigo1984 #1879 üzenetére
Nem ugyanaz a kettő.
Ha tester-ről van szó, akkor az tester-nek is van írva.
Itt csak annyi van odaírva, hogy a gyártó által nincs celofánba csomagolva.
De az összes méretben.
Nem értem miért.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
wertigo1984
őstag
válasz mert_csokis #1878 üzenetére
Sajat magad megvalaszoltad a kerdesedet, ebbol lehet kovetkeztetni, hogy hol kell vasarolni.
A gyartok csak a tesztereket nem celofanozzak be.[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Boss Bottled parfümöt szeretnék rendelni, az iparfumeria.hu most épp akciósan árulja.
Viszont azt írják, hogy a parfüm a gyártó által nincs celofánba csomagolva.
Ma voltam a Marionnaud-ban szaglászni, és ott a Boss Bottled gyárilag le van celofánozva.
Miért a különbség?Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
pohár
félisten
én is a szobámban hagyom a polcon, sose jutott eszembe bevinni a fürdőszobába
-
wertigo1984
őstag
válasz Jhonny06 #1873 üzenetére
Parom amikor hoz tesztereket, megnezem mindet, mert sok "megmakkan". Eroteljes furcsa szaga lesz, ami elnyomja az eredeti fejillatot. Naluk azert van ez, mert ugye egesz nap vilagos van, minden uvegpolcot amelyiken parfum van, azt neon vilagit meg, igy fut a polc, ontja a meleget. Ejszakara ugyan lekapcsoljak a vilagitast, akkor kihul az uzlethelyiseg.
-
Jhonny06
veterán
válasz KisTücsök #1872 üzenetére
Ugyan pl. a Douglas szokott a csomagolásra lejárati időt írni, elméletileg nem tud "megromlani" egy parfüm. Olvastam már olyanról, hogy kifejezetten rossz lett egy parfüm sok év után, de nem ez az átlag.
Minimálisan változhat az aroma. A tároláson van a hangsúly. Egyenletesen hűvös és sötét helyen kell tárolni, pl. egy zárt (nem üveges!) szekrényben, amit csak akkor nyitsz ki, ha használod valamelyiket. Van egy erre a célra vett doboz. A legnagyobb baki, amit sokan elkövetnek, hogy a fürdőszobában tárolják ("mert a parfüm olyan fürdőszobai termék"); ugye egy forró zuhany közben rendesen felmelegszik a levegő, majd újra kihűl a tér, ez nincs a legjobb hatással az élettartamra.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Ez a Silver Shadow Private tartósabb is lehetne. Vagy csak annyira megszoktam, hogy fel sem tűnik már, még ha "keresem" sem. Na mindegy.
A Davidoff Adventure Amazonia-ról és a Hugo Boss Soul-ról mik a vélemények?
Ja még egy. Meddig lehet használni egy parfümöt? Ezek lejárnak?
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #1870 üzenetére
azt vettem észre, valami mocskos erős az EDT is...
DIESEL FUEL FOR LIFE HOMME FÉRFI PARFÜM - 10866Ft
CHANEL EGOISTE FÉRFI PARFÜM - 16733Ft
CHANEL - COCO NOIR NŐI PARFÜM - 23385FtGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
xmaas
őstag
Nos ha erdekel valakit rendeltem magamnak egy : Issey Miyake L'eau D'Issey Pour Homme erzodik meg mindig 24 ora utan is az illata a boromon szoval eredetinek tunik
-
pohár
félisten
válasz xEon1337 #1865 üzenetére
megnéztem a Douglas-ben kapott illatmintámat, az is EDT
vagy ebből az illatból létezik EDT és EDP is talán?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz xEon1337 #1865 üzenetére
épp írni akartam, hogy ne foglalkozz vele, rendeljed megfele, de már lejárt
ma csak szettek vannak, úgy látom:
férfi
ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY POUR HOMME FÉRFI PARFÜM SZETT - 11491Ft
LACOSTE ESSENTIAL FÉRFI PARFÜM SZETT - 15322Ft
VERSACE EROS FÉRFI PARFÜM SZETT - 11894Ft
PACO RABBANE 1 MILLION FÉRFI PARFÜM SZETT - 17741Ft
D&G LIGHT BLUE POUR HOMME FÉRFI PARFÜM SZETT - 11491Ftnői
D&G LIGHT BLUE NŐI PARFÜM SZETT - 16934Ft
GUCCI PREMIERE NŐI PARFÜM SZETT - 20563FtGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
DIESEL ONLY THE BRAVE HOMME FÉRFI PARFÜM 125ml - 17136Ft
HERMES TERRE D'HERMES FÉRFI PARFÜM 30ML+ 125ML UTÁNTÖLTŐ - 23789Ftlehet örülni az utolsónak
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
PRADA LUNA ROSSA HOMME FÉRFI PARFÜM SZETT - 18144Ft (ennyiért 50ml-et kapsz a Douglas-ben)
SHISEIDO ZEN MEN FÉRFI PARFÜM SZETT - 11693Ft
HUGO BOSS - BOSS SELECTION FÉRFI PARFÜM SZETT - 12360FtGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
őstag
Tegnap megrendeltem [ezt] a szettet. Az 52%-os akción felül adnak most rá még 10% kedvezményt (ami épp annyi, mint a szállítási költség). A lényeg, hogy 13.000 forintért baromi jó vételt csináltam vele, amúgy ez az alap illatom
Érdemes megnézni a [szetteket], hatalmas kedvezmények vannak.
Garantáltan eredeti minden ezen az oldalon!!
"Less but better" - Dieter Rams
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #1857 üzenetére
akkor ezt tényleg úgy kell használni, hogy fújsz egyet a levegőbe, és belefutsz
-
pohár
félisten
PACO RABBANE 1 MILLION ABSOLUTELY FÉRFI PARFÜM - 23920Ft - ez már megint valami új alfaja a 1 Millionnek?
KENZO HOMME FÉRFI PARFÜM - 7661Ft
CHANEL CHANCE NŐI PARFÜM - 17740Ft[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
Tud valaki online parfum boltot ami megbizhato es tutti eredeti termekeket forgalmaz?
-
ToBeY
nagyúr
Még ezt a playboy dezodort is szerettem régen.(bár lehet nem pont ilyen volt csak hasonló)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1850 üzenetére
nekem is itt van még a Hot Wateres, de nem borotválkozok pengével, sose fogom elhasználni már
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1848 üzenetére
ebből a ~2500ft-ból bőségesen meg tudsz ebédelni, sokat jelent az is
ma nincs túl sok akció, hacsak a női SALVATORE FERRAGAMO - Signorina szett ~18-ért[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
éjfélig akciós a Chanel Bleu 100ml-s verziója 24730-ért, elég későn vettem észre...
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1844 üzenetére
FM Group, eredeti illatokhoz erősen hasonlító illatokat gyártottak, azt hiszem, hogy Lengyelország (volt) a székhelyük... ilyen kis bőrtatyója volt mindenkinek, benne ~100 illatminta (7500ft volt a kezdőcsomag), plusz az új illatmintákat is meg lehetett venni, ha megjelentek
2990ft volt egy parfüm az elején (nekem 1490ft volt a beszerzési ár), aztán később ez felment 3490-re, de a beszer. ár maradt
aztán később jöttek a deluxe parfümök, meg nagyobb kiszerelésűek, azok voltak 3990ft-ok, meg sok testápoló, tusfürdő, sőt, még volt gyerekparfüm is, eperillatú...
aztán később bejöttek a feromonos illatok, na abból volt nekem egy David Beckhem, és mintha tényleg hatott volna a csajokra...amúgy elég korrekt dobozt meg üveget gyártottak hozzá, az illatok se voltak rosszak, fel lehetett ismeri az illatokat, csak a tartósságukkal volt kisebb probléma... kemény MLM volt ez, aki sokat el tudott adni (vagy az, akit beszervezett), durva pénzeket szakított...
itt a teljes lista az összes típusú illattal, csakis drága parfümöket utánoztak le, így jó eséllyel sokakat rátereltek az eredeti parfümök megvételére később
-
wertigo1984
őstag
FM parfumoket nem vagom, de hallottam mar rola. Playboy deo most is van nalam az oltozoben, nem rosszak.
Banani sem rossz, bordo vagy feher Diesel orok suhanc koromat idezik.(#1834) Jhonny06 meloban es ha megyek hivatalos helyekre, haverokhoz, akkor hasznalok parfumot. Normal esetben amikor otthon vagyok, akkor avonos Pro Sport stift a spray-evel es arcszesze, vagy Dove csalad.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1833 üzenetére
középsuli 1. osztály, fehér Diesel
nagyon felkapott volt bent a koliban, megéreztem, megtetszettaddig általános iskolában Playboy dezodorral áztattam a hónaljam és a pólóm, meg mikor mivel
Axe, Adidas, épp mi volt itthon... aztán a fehér Diesel mellett elkezdtem nyomni ezt az FM parfümöket, az igazi bestseller az 52-es számú volt, a Boss Bottled...aztán csak FM-eset használtam egy ideig, utána utolsó évemben karácsonyra kaptam egy Bruno Banani Magic Mant, akkor kezdtem el vásárolgatni magamnak
-
wertigo1984
őstag
Asszem Mirage arcszeszem van otthon...legalabbis ez remlik de megnezem reggel.
Scorpiobol a Vertigo volt a kedvencem.(#1838) luckyboi82 Brut Original (zold) es az Instinct (sarga) voltak nalam a nyerok.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz wertigo1984 #1840 üzenetére
Igen erre gondoltam ez hatalmas kedvenc volt régen.Még a Mirage is szerettem ,no meg persze az africa-t is.
Ezt a Scorpio spray-t is szerettem még
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Isteni imadtam en is, de Apollo, Aztec, Atlantis es a mai napig Afrika (ezt csakis osztrak Mullerben veszem).
(#1838) luckyboi82 Uomo-t batyam szerette, en a Musk-ot szeretem, mai napig hasznalom bar elfogyott, kell vegyek belole.
Ja van uj Axe. Budos.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz wertigo1984 #1837 üzenetére
Régen volt egy Axe amin egy rózsaszín háromszög volt (azt hiszem) na az nagy kedvencem volt sokáig.
-
luckyboi82
tag
Én a Malizia Uomo Vetyverrel kezdtem általános 8.-ban, mint egy b*zi, bűzlöttem a szagától. Na az a kemény, így utólag belegondolva, amikor a táskám oldalzsebében kifújódott a kupak nélküli teljes tartalom, buszon hazamenni, kicsit nézhettek... Aztán később váltottam Brut-ra ( sárga ) , az első igazi parfümöm pedig a Dolce&Gabbana Pour Homme volt, de ez már 17 évesen . Majd jöttek a Boss-ok, YSL, Chanel, rengeteg minta és pár melléfogás is, ezek már a szülők részéről, nem használtam sokáig őket, oriflame és tsai.
-
wertigo1984
őstag
Mert megszoktad az illatot, valtogasd ha van lehetoseged ra. Nekem a munkahelyen az ejszakas koleginak mindig megjegyzik, hogy mar megint uj illat van rajtam.
Jhonny volt regen az Adidasnak a piros (Action), sotetkek (Classic) es zold (asszem Sport?) valtozata, en azokat szerettem nagyon, illetve ez volt a nagy kedvencem toluk.
-
giigz
veterán
Én is ált. suli felső
Én is kérdeznék egyet. Ti magatokon meddig érzitek a parfümöt?
Mert én bármilyen fajtából fújok magamra, amikor magamra fújom, akkor érzem, illetve utána egy <30 percig még érzem ha oda szagolok, de egyébként egy félóra-óra után már tuti nem érzem magamon... Ez nálatok hogy van? Mert én pl. ha elmegy mellettem valaki, annak érzem a parfümjét, de a sajátomat nem, és olyan rossz, hogy nem tudom, hogy lehet-e érezni engem, vagy nem...
-
Jhonny06
veterán
Általános végén már használtam Adidas Deep Energy-t (szerintem mindenkinek megvan ), viszont az első komolyabb parfümömet olyan 18-19 évesen vettem Helsinki városában. Elég kellemetlen volt, mert egy családi barát gyakorlatilag odaadta a lakását 1 hétre és láttam a fürdőszobában, hogy Boss Bottled parfümöt használ, nekem meg teljesen véletlenül az tetszett meg később egy bevásárlóközpontban és vettem egyet. Majd el is kezdtem használni és így pár év múlva jutott hirtelen eszembe, hogy valószínűleg azt hitte, hogy feltúrtam a fürdőszobáját és elkezdtem az övét használni. Nyilván nem említette és azt se tudom, hogy érezte-e egyáltalán rajtam, de így utólag belegondolva elég gáz.
Aztán nagyjából azóta tart ez a láz. Eleinte csak 1-2 volt, ritkán vettem, annyira nem érdekeltek. Volt olyan időszak is, hogy egyáltalán nem használtam vagy 1 évig. Mostanában viszont sűrűbben vásárolok és majdnem napi szinten használok is valamit.
-
wertigo1984
őstag
Ti hogyan es mikor kezdtetek el parfumoket hasznalni?
En mar altalanos iskolas koromban hasznaltam Old Spice deo stick-et olyannyira, hogy a fulem moge is kentem belole, mert azt hittem egesz nap erezni fogom az illatat , a DenimOriginal es Black arcszeszt a polomra locsoltam spray helyett.
8. evvegen ballagasomra kaptam egy Colosseum (L. Biagiotti Roma utanzata) nevu parfumot, ez azota szerettem meg igazan a valtozatos illatokat.
2005-ben a Rossmann-ban dolgoztam, es ott kezdtem igazan felfedezni a parfumoket. Minden reggel amikor dolgoztam, mas mas illattal fujtam be magam.[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Holnaptól megint -20% a Marionnaud-ban 3 napig; elég hozzá törzsvásárlói, de kuponok is vannak a különböző magazinokban.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
tibbike01
őstag
Ez is kamu lenne?
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #1827 üzenetére
de ő Angliában ténykedik, ott szerintem nem akcióz a M., már ha vannak ott ilyen üzletek
vagy ezt csak úgy beírtad a közösbe?
-
wertigo1984
őstag
válasz Jhonny06 #1824 üzenetére
Errol az oldalrol hallottam mar, innen en is vasarolnek szivesen.
(#1821) tibbike01: en a helyedben hallgatnek Jhonny Pohar es XeonSzabi szavaira, vennek egy tenyleg normalis helyrol parfumot. December 6-8ig 20% kedvezmeny van minden Marionnaudnal.
Szeretem az angol himnuszt.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Úgy érzem meg győztetek.
Habár amit linkeltél az csak a sima homme, nem pedig a homme intense.
Egyébként jó ez az oldal amit linkeltél.
Ha van még hasonló azt szívesen fogadom.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #1823 üzenetére
bocs, elkerülte a figyelmem a bid felirat, azt hittem, hogy fixáras termék
de én nem kockáztatnék, Jhonny által linkelt megoldás biztosabb, de én is inkább kisebb kiszerelést vennék, mert megvan az esélye, hogy előbb unsz rá az illatra, mint hogy elfogynaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jhonny06
veterán
Mondjuk ez csak a current bid, ennyiért nem fogja odaadni. Minimum 40-45 fontot el fog kérni érte, akkor meg már inkább megvenném innen 63-ért, ez legalább tuti eredeti: [link]. Egy csomó üzletük van Londonban, én is itt vettem nyáron a Gucci Pour Homme II-t.
tibbike01: Nem lehet tudni ezeknél, hogy eredeti-e. A pozitív visszajelzések se jelentenek semmit. Ezt neked kell eldöntened, hogy az a pár font megéri-e a rizikót. Ilyen minőségű cuccnál nekem nem érné meg. Egyébként meg ez olyan erős (1-2 fújás és egész nap érződik), hogy a 100ml-es változatot évekig el lehet használni. Inkább vegyél egyszer egy jó minőségűt és nem kell érte aggódni.
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #1821 üzenetére
szerinted mennyire valószínű, hogy eredeti parfümöt kapsz 35 fontért?
ez 100ml-s verzióban körülbelül 25000-30000Ft, szóval minimum 70 font (350-nel számolva)GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tibbike01
őstag
És mi a helyzet az ebay-on árult parfümökkel?
Én Angliában élek, nekem nagyon kézenfekvő az ebay.
Konkrétan ezzel szemezek most.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek, a zara, river island, sringfield, pull and bear...stb ruha üzletekben kapható, viszonylag olcsó parfümökről?
Mennyire tartósak? Jó minőségűek?
Van valakinek tapasztalata ezekkel a parfümökkel?Üdv Tibi
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Chanel Chance női parfüm EDT 50ml - 19760Ft
Hugo Boss - Boss ORANGE női parfüm EDP 75ml - 14920Ft
Dior Homme Intense férfi parfüm EDP 100ml - 22982Fthát a mai nap nem az igazi leszámítva a Diort
-
Jhonny06
veterán
válasz luckyboi82 #1813 üzenetére
Igen sajnos. 30k vagy afölött. Mondjuk az az 5% kedvezmény gyakorlatilag semmi, még egy 20k-s parfümnél is. Csak akkor jelent valamit, ha rendszeresen vásárolsz. Viszont akkor meg már feltehetőleg van annyi pénzed, hogy ne érdekeljen.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Sajnos igen ok penzhez kotik, a Marionnaudnal barkinek lehet mig a Mullerben nincs t.v. kartya.
-
pohár
félisten
ezt sajnos nem tudom, mert életemben először vásároltam a Douglas-ben
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #1811 üzenetére
ez nagyon random, de a Gucci Guilty férfiverziója már vagy volt 3-4-szer az elmúlt két hétben
de én nem várnék senki helyében, hogy legközelebb megveszi, mert ki tudja, hogy mikor lesz... totál kiszámíthatatlan
-
rizso
addikt
válasz xEon1337 #1808 üzenetére
Nagybátyám szereti, vettem is neki, de nekem nem jön be, inkább olyan 40+ férfiak illata. Viszont tartós.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
pohár
félisten
-
őstag
[Ez] a bejegyzés mindent elmond róla!
Én nem érzem magam túl "tökösnek" hozzá, ezért nem szereztem eddig be.
De öcsémet sikerült rábeszélnem, így néha lopva otthon tudok magamra fújni, illetve - ez most hülyén fog hangzani -, de ilyenkor szeretek a társaságában lenni"Less but better" - Dieter Rams
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
nem sok esélyt látok rá
Davidoff Cool Water férfi parfüm szett - 10640Ft
C.K.Encounter men férfi parfüm szett - 12900Ft
Bvlgari Aqua pour homme férfi parfüm szett - 14784Ft
Dior Fahrenheit férfi parfüm szett - 22579FtGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Draken
őstag
Nem reklámozok, csak kérdezek: és nála mennyire lehet eredeti a cucc? pr invictus 100ml 14500.-
[ Szerkesztve ]
-
-
KisTücsök
addikt
Látom van nem egy, nem kettő olyan hirdetés, ahol az eredetihez nagyon hasonlító parfümöket árulnak, csak töredékéért. Elvileg nem kamu cuccok.
Ezekkel mi a helyzet? Itt mondjuk olyanokra is gondolok, hogy gondolom az illata nem tart sokáig? Vagy akár még káros is lehet az egészségre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest