Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gartal
csendes tag
Tegnap végre láttam a Skyfall-t ! Nagyon jó kis film, izgalmas és pörgös, ahogyan azt vártam is.
-
Birtosde
csendes tag
válasz SpongyaBob #795 üzenetére
Jaja nekem is nagyon tetszik. Ez a 50 évfordulóra kiadott díszkiadás.
-
gartal
csendes tag
Különösen a dizájn fogott meg, miden aranyszínű színben pompázik.
-
BITBOYS
addikt
Egészen véletlen tud valaki Higher Energy-t szerezni jó áron?
-
gartal
csendes tag
Én már kipróbáltam a Douglasban, nekem bevált kellemes illata van.
-
dArmaniK
csendes tag
válasz SpongyaBob #782 üzenetére
http://www.napiaszonline.hu/ferfimagazin/james_bond__mar_parfumben_is_38420
Ez lenne az, egy próbát megér szerintem, mert olcsó!
-
Radnix
senior tag
ha csajmágnes, akkor szerintem Jean Paul Gaultire - Le Male, Burberry London, Paco Rabbane One Million (habár ezt utálom mert minden második emberen ezt érezni... túl mindennapos, pedig nagyon "orrbamászó" illat, valószínűleg ezért is viselik olyan sokan)
Mondjuk ezek nem olcsók, de ha egyszer beruházol egyre, sok randira elég lesz
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Tudnátok dobni egy linket, hogy melyikről van szó? Köszi
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
dArmaniK
csendes tag
válasz letthemdown #780 üzenetére
Nagyon kellemes illata van, eleinte kesernyés a vetiver-nek (ne kérdezd mi az én is csak olvastam róla köszönhetően, de az Alma, Bergamot, Gólyaorr fejillat feldobja és a szantálfa erőt ad neki. Tehát összességében egy férfias, ellenállhatatlan illatról van szó. De próbáld ki ha biztosra akarsz menni!
-
dArmaniK
csendes tag
sziasztok!
pár napja keresgéltem a középkategóriás férfi parfümök között douglas-ben valami jó kis csajmágnest találtam is egy új james bond-ot (reklámozzák is asszem). eddig elégedett vagyok vele ls az ára sem vészes, 6-7 rugóból kijön jobb helyeken. -
wertigo1984
őstag
Életkor: 28 év
Nem: férfiú
Alaptermészet: nyugodt, acél idegekkel.
Horoszkóp: rák
Végzettség: gimnázium
Munka: O.Pk
Parfüm: Chanel Égoiste Platinum, Davidoff Cool Water, Hugo Boss Energie, Azzaro Decibel
Miért ezt? egy kis leírás: csajozni az elsőt, mert imádják a csajok, melóhelyen a második és a harmadik, mert folyton szaglásznak... (nem a kutyák)[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Radnix
senior tag
Voltam ma szaglászni a Douglasban, sajnos hamarosan megjelent még vagy 3 ember és 5 másodpercenként fújták tele a levegőt különböző parfümökkel, de azért sikerült végigszagolnom párat, és hihetetlenül megtetszett a Dsquared2 Potion, szerintem nagyon jó illat őszre.
-
G.I.JOE
senior tag
Hát nekem a parfümériában, a sok között bejött a Black XS, de miután megvettem, magamon nem! Úgyhogy most eladó, ha kell valakinek!
-
looser
addikt
Helló, helló! Nemrégiben húgom hozott egy mappát, tele illatmintákkal, amelyet valami Fm group nevű helyről hozott. A férfiillatokat végigszagolgattam és belezúgtam egy-két illatba. Jellemzően a Rossmann/DM láncok akciós illataiból szoktam válogatni, de két illat, amit régóta szeretek, itt is megtalálható volt; az Acqua di Gio és a Best of Chevignon. De egy új illat magával ragadott, a Zegna Intenso.
Valaki használ ilyet?36/ffi/nyugodt/rák/főiskola/informatika/Acqua di Gio/nem tudom, te meg tudod indokolni? :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Gondoltam benézek már ide is
A legnagyobb kedvencek:
Kipróbáltam már kismilló parfümöt a Chanel-től a Gucci-ig és habár sok illat tetszett is, de rajtam max. két óra múlva elpárologott az összes. Pl. ez is. Végül mindig a két linkelt kedvencnél lyukadtam ki.
Most viszont ki akarom próbálni ez a bizonyos Armani Code-ot. Sokak szerit elég jó és az édes illatot is szeretem, de lehet meg kéne szaglászni mielőtt meg is veszem...
Korom : 27
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
-
zs.tom
tag
A régi Chanel-ek között van 1-2 jó elképzelés, de azok sem a legjobban lette kivitelezve. Abban igazad van, hogy a magasabb minőséget képvisel mint az átlag, de messze nem ér el egy olyan szintet amiért én hajlandó lennék többet kiadni. Nekem az eddigi legnagyobb Cahnel csalódás a Bleu...
-
Shaaaman
újonc
válasz Shaaaman #767 üzenetére
Van meg egynehany parfumom, de egyiket sem talalom annyira egyedinek, pedig nagy nevek keszitettek A kovetkezo alkalommal Thierry Mugler A*Men-jet akarom megszimatolni, azt irtak kulonleges. Meg amit megemlitenek, az Ralph Laurentol a Polo Black, sztem utos illata van.
-
Shaaaman
újonc
Nekem a favorit most a Dior Homme... Nagyon egyedi illata van szerintem. Bor, parafa, puder hatasu, pihe-puha selymes-elegans illat. Sok helyen olvastam, hogy nem ferfias, szerintem csak uniszex, nekem nagyon bejon. Van Fahrenheit 32 is a birtokomban, na az tenyleg eleg noies, egy ido utan elegge vanilia illata lesz. Eloszor azt hittem noi parfumot adott veletlenul az elado, gyorsan meg is neztem, de ebbol csak ferfit talaltam a neten Nem biztos hogy hasznalni fogom... A givenchy Play is eleg jo, ha leszamitjuk a nyomorusagos (lehet csak nekem) marketingjet Justin Timberlake-vel meg az mp3 lejatszo formaju uveggel, de az illat sztem egesz jo.
-
zs.tom
tag
válasz Jhonny06 #764 üzenetére
Szerintem szégyen, hogy egy kommersz, nagyrészt szintetikus alapanyagokból álló kotyvalkért képesek elkérni 20k-t... szánalmas, hogy van pofájukon bőr, ugyanis egy ilyen parfüm alapanyagigénye filléres téma. Akérmilyen Chanel akkoris egy marketingfogás az egész és a pénzedért nem valódi minőséget kapsz, hanem egy szintetikumokból álló hadd ne mondjam mit...(ezt igazolja az is, hogy eltelik vele az orrod) Érdekes, hogy egy niche parfümériában járva 2 óra szaglászás után sincs tele a fejem.
Elnézést, ha ezzel sértettem valaki nézeteit is, de sajnos ez a valóságmod: Számomra egyedül a Dior parfümök érik meg az áruk felét a többi designer illat pedig semennyit... Nekem egy Chanel illat tetszett, mégpedig a pour monsieur, de mikor megláttam mi az ára egyből fordultam is ki a kommerszériából... Nekem is vannak designer illataim, de azokat minőségükhöz képest reális áron vettem.
Az abszolút kedvenc és kivétel designer illat az a Dior Fahrenheit(88)... sok-sok niche is elbújhat mellette[ Szerkesztve ]
-
macimeister
aktív tag
válasz Jhonny06 #764 üzenetére
Köszi a válaszod!
Időközben beruháztam egy cologne változatra. A sok közül ez tetszett a legjobban. Elég sokat is járkáltam a boltba. Már kezdett ciki lenni számomra, hogy naponta nézegetem az illatokat. Viszont cserébe nem szemétkedtem, hogy egy ezres minuszért lerendelem netről. Mikor először bementem és nézegettem az illatokat 2 perc után tömve volt az orrom a sok minden keverékétől, de ez egyből "orronszúrt". Tényleg iszonyat minőség és tartósság jellemzi. Valóban elég borsos az ára, de megérte. -
Jhonny06
veterán
válasz macimeister #763 üzenetére
A Chanel-ek árát most nagyon felvitték, a Douglas-ba a kisebb (50ml-es) üveg is olyan 20k környékén van, ha jól emlékszem (korábban ez olyan 16k körül volt). Maga a parfüm szerintem nagyon jó, elegáns és egyben üde is. Annak ellenére, hogy Sport, nekem nyárra egy kicsit túl erős volt (kaptam illatmintát és használtam párszor). De tagadhatatlanul minőségi és nagyon tartós illat (reggeltől estig). Pozitívum továbbá, hogy ezeket itthon kevés ember használja, tehát nem tűnsz el vele a tömegbe (nem úgy, mint pl. az említett 1 Millionnal).
Én az Allure vonalból az Allure Homme Édition Blanche-ot használom rendszeresen, ez egy fokkal különlegesebb, szintén érdemes kipróbálni.
Sorry, hogy ilyen későn válaszolok, de nagyon kihalt a topic és már én se nézem gyakran.
[ Szerkesztve ]
-
macimeister
aktív tag
Allure Homme Sportról mi a véleményetek? Eddig spréket meg egyéb lötyiket nyomtam magamra, hogy ne legyen oroszlánszagom, de most meg szeretném magam lepni egy parfümmel is. Pár hete szemezek a one millio val és pár hugoval, de valahogy nem az igazi. Allure pedig még annak ellenére is megtetszett, hogy a boltban a sok illattól 2 perc után alig bírtam különbséget tenni. Mikor eljöttem nyomtam magamra is kicsit, illetve a tesztpapírra is. Szombat óta persze magamról már lejött, de a papíron még érződik rendesen.
-
jpm
senior tag
még mindig a davidoff good life a legjobb
-
G.I.JOE
senior tag
Vegyél magadnak Solutio antisudorica-t! 4-500Ft, izzadni továbbra is fogsz, csak nem lesz büdös.
Dezodort, parfümöt meg jobban jársz ha Te mész el és megszaglászol párat. Még úgy is nehéz dönteni, nem hogy mások vesznek neked olyat, ami nekik tetszik. Elsőre szerintem a párod sem tudja, hogy mit szeretsz, mert még Te sem jöttél rá. Hogy tudná más? -
sti10p
senior tag
Bocsi, de ide fiúk is írhatnak?! Komolyan kérdezem...
Kikívánkozik belöllem annyi ideje szemezek a topiccal, hogy le kell írnom, hogy nekem az egyik rémálmom (túlzok persze), hogy születésnapra/karácsonyra megint dezodort vagy afterhave-et kapok ajándékba. Sose használtam ezeket, de lehet nem volt szerencsém mert nekem eddig mind büdösnek tűnt. Komolyan, a fürdőszoba szekrény csurig van használatlan dezodorokkal és arcszeszekkel, meg deo-kkal, és hiába jelzem mindíg az ismerőseimnek, hogy köszi, de plz. csak ezt ne, valahogy mindíg elfelejtik. Már kezd komikussá válni. Nyáron eléggé izzadok, de kipróbáltam már a deót, de komolyan mondom olyan büdös, hogy akkor inkább egy kis izzadság szag. A higénia egy dolog, szeressük, de minek fújam be magam valami pacsurival amitől csak büdösebb leszek.
Amúgy respect és nem akartam senkit se cikizni, csak nem értem a jelenséget.A női parfümök egy másik kérdés, azok között vannak nagyon kellemes illatűak is, nőknek persze. De érdekelne akkor, hogy a férfi dezodorok és "parfümök" miért kell hogy olyan büdösek legyenek?!
[ Szerkesztve ]
XY
-
Jhonny06
veterán
Kis frissítés:
-
ádika86
aktív tag
sziasztok!
3-4 éve már hogy azzaro chrome-ot illetve chrome legend-et használok. most szeretnék kicsit újítani és valami ezekhez hasonló fiatalos friss illatot szeretnék. esetleg tudnátok segíteni, ajánlani valamit?
én ezeket néztem, de érdekelnének még alternatívák:
Hugo Boss Baldessarini Del Mar (nekem tetszett, de pl. a barátnőm azt mondta rá, hogy öreges...)
Calvin Klein CK Free (ez is tetszetős, csak nem eléggé intenzív az illata (sztem). a douglas-es papíron 5 perc után alig érezni)
Versace Man eau Fraiche (ez nagyon bejön, de haverom szerint lányos, és amióta mondta én is mint ha kicsit olyannak találnám vélemények?)
előre is köszi nektek!
szerk.: 25 éves fiúnak kellene
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Még szokni kell egy kicsit, de jó.
-
C4mp3r
addikt
police to be edt-vel van valakinek tapasztalata? most kaptam egyet anyamtol es elsore nem tetszett, de ahogy telt az ido es mozogtam, egyre jobban azt ereztem, hogy bejon. ami idaig nagyon bejott az egy gucci by gucci volt. a kovetkezo kiszemelt pedig egy 1 million.
-
Csemike
aktív tag
Kaptam egy Celine Dion Pure Brilliance edt-t karácsonyra. Nem rossz az illata, de egyelőre maradok a Chanel No. 5-nál. Még több, mint a fele megvan. Nagyon szeretem az elegáns, visszafogott illatát, ami igazán 1-2 óra elteltével csúcsosodik ki, akkor a "legfinomabb". Bár, anyám szerint inkább vénasszonyoknak való. Lehet benne valami, de ha egyszer sem Burberryt, sem Donna Karant nem vesz nekem senki, akkor mit csináljak.
-
dragonfx
veterán
a 200as 34e.ez tuti adat a douglasbe.
ehez kéepst visznyítcs.kb 21e a 100as.ha neked 6e megér ekkoralutrit hajrá.
én 1x rendeltme tölük bulgari blv.t az eredeti volt. pedig a kinai.an tucatszám fellellhető a kamu.update1: ez a szivar alaku kék cuba egész ok...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Jhonny06
veterán
Mindenki a saját belátása szerint rendeljen online, mert esélyes, hogy hamisítványt kap, hiába a jó ár. Szerintem nem sokkal lehet drágább a Douglas-ba sem, ez már az az árkategória. Én személy szerint soha nem rendelnék se onnan, se máshonnan, fürödtem már be velük, konkrétan az említett oldallal is.
-
paprika
aktív tag
Srácok. Parfümcenterből érdemes Vásárolni ? Nem akarok befürödni. Jó áron Adják a One Milliont . 100 ml 15ezer. Szerintetek ?
-
dragonfx
veterán
válasz dragonfx #659 üzenetére
elfogyott közbe mind2.
mostegy ideig
playboy ibiza volt
ma vettem puma jam.et.
karácsonyra asszem police to be jön....dm.be mindenparfüm 25-50% január 4.ig nézzetek be amíg van minden
nagy álóm most a ck one shock...de irto drága.
illetve a davidoff summer dive....ezt meg alig lehet már kapni.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Rendelt már valaki a parfumeden.hu -ról?
Mi a vélemény? -
Jojo5
őstag
Hali!
Hát igen, eléggé vegyes az ízlésem, de amit ajánlottál megszaglásztam és azt kell mondjam, hogy ez meg már másik kategória erősség terén... nekem ez túl erősre sikeredett tömény illat
Amit találtam ma még:
-212 Sexy, vip men
-Carolina Herrera - CH nagyon jó kis fűszeres illat
-Gucci GuiltyHugo Boss Orange-al egyetlen bajom, hogy gyengusnak érzem
glutamin: olyan Lacoste-ot használtam, ahelyett Hugo Boss - Bottled-et választanék
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
zs.tom
tag
Hali!
Ahogy olvastam eléggé tág határok között mozognak az általad kiválasztott illatok. Van közöttük gyümölcsös, fűszeres, édes, kissé szárazabb is így én ajánlanék neked egyet amiben kb. minden találkozik... YSL- Opium az kellően édes, ke emellett gyümölcsös is(fekete ribizli), erős karakteres illat. Szerintem egy próbát megér A niche szegmensből nem ajánlanék semmit az általad leírtakból kiindulva.ui: a Fahrenheit nem pézsmaszag, hanem mandarinos leather akkord ibolyalevéllel keverve...
-
Jojo5
őstag
Hi all!
Emberek, gondolkodóba estem, mert kéne már venni parfümöt az összetört Chanel - Allure-om illetve a kifogyóban lévő Hugo Boss - Bottled Night-om után
Már voltam párszor a Müllerben illeve Douglas-ben illetve az itthon lévő illatokat is lassacskán újraszagoltam\gondoltam...
Dilemmában vagyok... van 1-2 új versenyzőmTartós és erős illatra vágyom, de nem ilyen Fahrenheit szintű pézsma "szagra" hanem mint pl a Givenchy - pour homme, vagy Chanel - Allure
Írok 1 kis összefoglalót mi, merre illatok terén(igaz ezek pont nem brutális erősek, de ezek bejöttek eddig):
Hugo Boss - Orange > új illat, furcsa, mégis bejön
Hugo Boss - Bottled > eszméletlen, hogy az első parfümjeim között volt és még mindig
tetszik
Chanel - Allure > örök kedvencem lesz, annak ellenére is, hogy itthon 2 hétig intenzíven éreztem az illatát
Escada - Sentiment illetve Chevignon - Chevignon > Régi illatok, nemrég leltem rájuk és nagyon megtetszettek, de főleg a Sentiment
Giorgio Armani - Code > gyümölcsös illat, nagyon bejönSzagoltam még Givenchy - Play-t illetve Pí-t is, de azok nem fogtak meg túl "lágyak" voltak nekem
2 illatot vásárolnék magamnak, legjobban az Orange-ra hajlok, illetve valahonnan szereznék be egy Sentiment-et vagy Chevignon-t... Szerintetek ? Esetleg valakinek lenne valami 5lete számomra ?
Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zs.tom
tag
válasz Jhonny06 #735 üzenetére
Hali!
Egyben nem értek agyet az az ár... Pl a kedvenc Chevignon Brand-em online helyen kb. 5000Ft, míg a douglas-ben közel 13-14... Volt, hogy megvettem rendes parfümériában, de egy ideje máshonnan szerzem be negyed áron és fullra eredeti... Az a helyzet, hogy jó az orrom, általában kiszúrom a silány szart. Mondjuk az lehetséges, hogy az említett helyeken nem ez a helyzet mint amit írtam. Ezzel csak arra akartam rávilágítnai, hogy nem kell feltétlenül magas árnak kapcsolódnia egy egyébként kb.500Ft-os előállítási költséggel rendelkező majdnem teljes mértékben szintetikus parfümhöz mondjuk az utóbbi időben már nem is nagyon veszek mainstream illatokat inkább a niche szegmensben kutakodom... -
Tomics
addikt
Mennyit és hova fújtok magatokra?
PH! addikt since 2004
-
Jhonny06
veterán
Nagyon naiv vagy.. szerinted a gyártók, akik próbálják 100%-osan lemásolni egy-egy bonyolultabb kinézetű üveg/doboz külsejét, megkockáztatják azt, hogy egy olyan piti dolgon bukjanak el, hogy nem egyezik a két szám a dobozon és az üvegen? Ez a legalapabb dolog, amire odafigyelnek. Mivel nyilván nem próbáltad az eredetit hosszú távon (egyszer-kétszer kipróbálás semmit nem ér), ezért nem tudod, hogy melyik az eredeti és a hamisítványról is meggyőzöd magad, hogy az az. Én már rengetegszer kaptam szart ilyen online boltokból, úgyhogy soha többet nem rendelek. És mindegyiken tökéletes volt a serial, a csomagolás, stb. Csak én ki tudom szúrni, ez a különbség.. a parfüm amúgy is luxuscikk, amiken pedig nem szoktak spórolni az emberek. Úgyhogy ha nincs pénzed rá, akkor inkább vegyél valami alapból olcsót, de eredetit, mint egy drága termék utánzatát. Erről szól az egész.. a Douglas sem drága, maximum 2-3 000 forint különbség van a legtöbb online bolttal szemben és ott garantáltan normális terméket kapsz. Csak hát kapzsik az emberek és nem gondolkodnak. Bármibe belemennek, ha látják, hogy 'öccázzal olcsóbb valahol. Nem számít, hogy milyen szar.
[ Szerkesztve ]
-
Ifju
aktív tag
Találtam egy egész jó öszefoglalót eredeti vs. hamis parfümökről, ajánlom mindenki figyelmébe: [link]
Még a korábbihoz:
A parfümök folyamatosan esnek át némi reformuláción. Pl. az, hogy egy Chanel 5-ös és egy Guerlain - Shalimar már 80+ éve a piacon vannak, nem jelenti azt, hogy a 80 éves üveg pontosan ugyanazt tartalmazza, mint egy mostani friss példány (nyilván a szavatosságot nem tekintjük most). Sőt... Azóta rengeteg trendi, ízlésbeli változás történt, amihez részben igazodni kellett, valamint megfelelni új szabványoknak, előírásoknak (pl. állati eredetű anyagok tiltása).
Ugyanez zajlik most is... Sokszor persze elenyészőnek hat, de több ilyen alkalom egyre nagyobb változást hoz. Jelenleg épp a Dior küzd egy tucat reformulációval, hogy megfeleljenek bizonyos új előírásoknak. Ilyenkor markáns változások jelennek meg az illat minden paraméterében (amit sokan szapulnak is).
Tehát ettől is különbözhet eredeti és eredeti parfüm...Végezetül Zólyomi bácsival egy kis beszélgetés. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ifju
aktív tag
válasz Jhonny06 #732 üzenetére
Legnagyobb szerencsénkre ez nem így van.
Még mindig 98%-os az eredetiség, ha dobozon és üvegen egyező sorszám szerepel (általában dombornyomott, ritkán nyomtatott). Szerencsénkre a hamisítók még mindig kevés figyelmet fordítanak erre, hisz enélkül is elég nagy a sikerük. Átlag halandó ember nem jut el a sorszám tényének ismeretéig, csak a fejillat ismeretével megelégszik.
A parfümőrök sem ismerik mind a 14000+ parfüm dobozát/üvegét, hogy ilyeneket kiszúrjanak a designer és niche kategóriában egyaránt. Persze lehet mondani, hogy úgyis csak a trendi mainstream illatokat hamisítják, de ez nem érv. Az üvegek/dobozok akár változhatnak kicsit is az évek során, akár a reformulációk következtében.
A parfümőröknek (Zólyominak is) a szaglása a kiváló, ezért csakis az illatból tájékozódnak és ítélkeznek.
De még azt zárójelben tegyük hozzá, hogy eredeti parfüm és eredeti parfüm között is lehet némi illatbeli különbség, főleg niche szinten (nem készülhet minden atomra pontosan ugyanolyan alapanyagokból).Jelenleg 7db parfüm áll a polcomon, további 6-ot kivégeztem vagy elajándékoztam (mert meguntam). Mind az említett oldalakról rendeltem, és mind egyeznek/egyeztek a Mülleres mintáimmal mind illatra, mind tartósságra.
Mellékesen megjegyzendő, hogy az említett oldalak termékgaranciát is biztosítanak. -
Jhonny06
veterán
Sorszám minden dobozon és üvegen van, de ettől még szinte biztos, hogy hamisítvány. Attól még, hogy te azt gondolod, hogy nem az.. feltételezhetően nem vagy parfümőr, hogy ki tudd szúrni, ha hamisítványt kapsz. Egyik ilyen online boltból sem szabad rendelni. Itthon Douglas leginkább.
-
Ifju
aktív tag
Tőlük már rendeltem, és eredetit kaptam (igen, rendes sorszámos dobozon+üvegen egyaránt):
parfum.hu - legnagyobb választék, közepes árak
parfumeden.hu
parfumhaz.euHát tesztelés nélkül, vakon ne vegyél parfümöt. Olvastam már ódákat egy-egyről, aztán mikor kipróbáltam, nekem egyáltalán nem tetszett.
Nagyon sokat számít a korod is az ítéletben. 25 év felett már nem igazán passzolnak a tini-illatok az emberhez.
A 1Million tipikus, trendi csajozós illat, főleg estékre. Arra használd csak.
A Bossok túlságosan trendiek, én már csak azért sem hordanám, mert minden sarkon lehet találkozni eggyel.
A CK-k is nagyon trendik, viszont egyáltalán nem tartósak. (3-5 órák elég soványak a minőségi 6-10 órákhoz képest)Én Yves - L'Homme-ot és Dior - Homme-ot ajánlanám első körben, főleg ha nem tinédzser vagy már. Ezek hidegebb időkre valók, szóval nyárra mindenképp keresnék később valamit...
A legjobb persze ha van 2-2 parfümöd hidegebb és melegebb időkre, cserélgetve, mert ha sokáig csak egyet viselsz, könnyen "megutálhatod" (tapasztalat).[ Módosította: 7 ]
-
Tomics
addikt
Sziasztok!
Honnan érdemes rendelni parfümöt, ami tuti hogy eredeti?
Parfümcenterről olvastam rosszat, de már rendeltem tőlük korábban és az eredeti volt szerintem.Egyébként 4 illat közül vacilálok. Most egy Paco 1 million van, de ez túl erős, túl édes a hétköznapokra.
Szóval ezek között: Black XS, Hugo Boss - Boss, Yves - Pour Homme, CK - Free.A Black XS gyengébb mint a 1 million? A Bossról tudom hogy jó, volt már régebben. Az Yves-t mindenki agyon dicséri, de még nem szagoltam. CK - Free-t szagoltam, az se rossz.
PH! addikt since 2004
-
zs.tom
tag
Na megint eljött az ideje egy frissítésnek
Életkor: 17
Nem: Férfi
Alaptermészet: Hirtelen haragú, agresszív, arrogáns és néha nagy bunkó
Horoszkóp: Skorpió
Végzettség: Gimnázium folyamatban...
Munka: Tanuló
Parfüm: Chevignon - Brand, Hugo Boss - No.1, Christian Dior - Fahrenheit, Yves Saint Laurent - Opium, Frapin - Terre de Sarment, Penhaligon's - Opus 1870
Miért ezt? egy kis leírás: Hangulatfüggő a dolog, gyűjtő vagyok (gondolom a felsorolásból kiderül, és ez nem a teljes készlet), szeretem az agresszív illatokat, inkább a klasszikus elegáns vonalat kedvelem. -
Gézengúz
addikt
-
haromegesz14
aktív tag
Életkor: 18
Nem: ffi
Alaptermészet: olyan nincs, random
Horoszkóp: bak
Végzettség: érettségi
Munka: sulipad koptatása
Parfüm: Bruno Banani - Pure Man10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
paprika
aktív tag
válasz mert_csokis #720 üzenetére
Na akkor ezt az Yves-t megszaglászom
-
zs.tom
tag
Jhonny06 ezt neked írom, mert valsz csak te fogod tudni miről beszélek
Mostanában Frapin Terre de Sarmentet használok, illetve nemrég beszereztem egy Penhaligon's Opus 1870-et is... Meg persze megmaradt a jó öreg Dior Fahrenheit illetve a Chevignon Brand is -
mert_csokis
senior tag
Mai élmény:
Yves Saint Laurent - L'HommeAnnyi jót olvastam róla, gondoltam ma megnézem.
Másik fórumon egy leányzó, egész egyszerűen az egyik legjobb férfi illatként jellemezte.
Úgyhogy teszteltem, és szerelem első szaglásra.
Ő lesz a következő parfümöm. De már most látom, úgysem várom meg amíg a Black XS elfogy. Hamarabb megveszem.
paprika neked különösen ajánlom, mindenképp nézd meg.
Haza hoztam az illatmintát, azóta a táskám zsebének friss, citromos ice tea illata van.
Lágyabb karakter mint a Black XS, de nagyon elkapták az illatát.Hugo Energise se rossz, kicsit hasonlít rá. Friss, citrusos. De az L'Homme finomabb, nyugodtabb illat.
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Jojo5
őstag
Chanel - Allure Homme az nagyon jó illat, erős és szerintem nagyon karakteres...
-
Csemike
aktív tag
Ilyet szeretnék
vagy ilyet
-
paprika
aktív tag
válasz mert_csokis #710 üzenetére
Ugyan ezt használtam . Lacost Essential. Am én is a Paco Black Xs-t tolom és durva. Ennél jobb csak a 1million lehet.
Tudsz adni pár nevet ami hasonlóan feltűnő mint a Black xs? Kenzo Jungle - Armani Black Code stb
-
Jhonny06
veterán
Mostanában:
-
mert_csokis
senior tag
Üdv!
Én elég régóta a Black XS-t használom. Jelenleg egy 100ml-es üveget fogyasztok. Előtte egy 50ml-est használtam el.
Szóval nálam stabil illat. Intenzív, édes jellegű.
A napokban jutottam el oda, hogy kezdem unni. Szívesen használnék mást is.
A legjobb ha elmész egy parfümériába, és teszteled magad. Az a baj, hogy a választék óriási.
Nagyon sok időt és energiát kellene rászánni, és ugye vannak jóval fontosabb dolgok is.
A legjobb az lenne, ha az ember naponta csak egy márka illataival foglalkozna. Minden nap más gyártó kerülne sorra, szépen lehetne szűkíteni a kört.
Nekem is annyi minden van ami tetszene. Nem tudom mit veszek, ha ez elfogy.
Ja. A Paco előtt egy Lacoste Essential-t használtam. Az az illat is nagyon el lett kapva, de valahogy jobban megosztotta az embereket, mint a Black XS.
Főleg a nőket.
A Paco eddig szinte minden csajnak bejött. A tinicsaj kategóriától kezdve az idősebb takarító nőig. Szal nagyon nem tudsz vele mellényúlni.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
paprika
aktív tag
Hali. Paco Rabbane Black XS ! Próbálta már valaki ? Igen kihalt a Topic
-
klambi
addikt
Rectoverso Man Tea Tobacco
[link]ez érdekelne itthon hol tudnék venni?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
darnellsmith
senior tag
új kedvenc, sok jót olvastam róla fórumokon, megszagoltam, és elvarázsolt
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
David75
őstag
Jézus ilyen van?
Életkor:24
Nem: Férfi
Alaptermészet: individualista, magabiztos, öntelt
Horoszkóp: Mérleg
Végzettség: Érettségi
Munka: Pénzügy/sales
Parfüm: Prada - Amber Pour Homme Intense
Miért ezt? egy kis leírás: Nem behatárolható az illata ezért felkelti az érdeklődést a titokzatossága, eredendő eleganciát sugároz. Azt mondja el rólad hogy igen én vagyok az igazi.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
zs.tom
tag
Hali!
Na megvan a signature illatom Egyenlőre nem árulom el, hogy mi, csak annyit mondok, hogy niche parfüm -
zs.tom
tag
Halihó!
Van egy új szerzeményem Laura Biagiotti-Roma
Egyik fórumtárs régebben említette így hát parfümériában járva megszagoltam és nagyon megtetszett méghozzá annyira, hogy vettem is egyet.
Kellemes fűszeres-virágos illat enyhe tömjénes beütéssel. Nekem bekerült a kedvencek közé -
zs.tom
tag
válasz Jhonny06 #701 üzenetére
Holnap megyek luxusparfümériába, remélem találok valami finom illatot, szerintem biztos ráakadok a következő nagy kedvencemre
Én személy szerint nem tudom még mit használok majd a nyári időszakban, valószínű, hogy maradnak az eddig beváltak és ami most megtetszett az a Bvlgari Aqua Marine. Eléggé jó kis illat így a nagy melegben, de ha lesz is akkor is csak így nyárra
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Életkor:27
Nem: férfi
Alaptermészet: magabiztos
Horoszkóp: rák
Végzettség: gazdasági egyetem
Munka: tűzbiztonsági cégnél dolgozom, eleinte mint területi, majd országos képviselő, jelenleg logisztikával foglalkozomParfüm:
-Fragonard F! (egyenesen Grasse-ból, a parfüm hazájából; kifogyóban, úgyhogy nyáron ha megyek nyaralni, megint kell állni) - tárgyalásokra, különleges alkalmakra
-Issey Miyake - L'eau D'Issey Pour Homme - hétköznapokra
-Boss Dark Blue - hétköznapra, ha az előzőt kezdem unni
-Yves Saint Laurent - La Nuit De L’homme - bulikra, csajozni -
Jhonny06
veterán
Nyáron mit fogtok használni? Én maradok a jól bevált Ralph Lauren Polo Blue-nál, jövő héten meg beszerzek egy Lacoste Essential-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest