Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Jhonny06 #1630 üzenetére
na igen, ez feltűnt nekem is... még jó, hogy Debrecenben nincs Marionnaud, vagy mi
én is hazatértem a beszerzőkörútról:
megszagoltam a Dior Homme Intense és Platinum Egoiste illatokat (igaz, hogy csak illatcsíkra fújtam ki őket), de annyira nem volt nagy szám egyik sem, de a Dior mintha jobb lett volna
majd legközelebb fújok a csuklómra egy jó adagot, úgy az igazi
a Prada helyett majdnem egy Allure Homme Sport lett a választás, de inkább meggondoltam magam, és elhoztam ezt a szettet 18900-ért (ennyi az 50ml-s parfüm is, ingyen van hozzá a tusfürdő), a Chanel is ennyi lett volna, de abból most van illatmintám (egy darabig még
), ez a Prada nagy vágyam volt már
ja igen, azoknak, akik a Douglas-be mennek vásárolni TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA NÉLKÜL: nekem sem volt, de ott helyben csináltunk egyet (kitöltöttem az adataimat egy papíron, a nő is írt rá valamit, majd aláírta azt), elővett a fiókból egy kártyát, csippantott egyet, és mindjárt -25% lett
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Xiaomi Humidifier 2 - Okos párásító
- Újszerű Tesla Smart Air Purifier Pro L légtisztító + ajándék szűrőbetét
- IKEA TRÁDfri LED izzó E27 806 lumen - Meleg fehér Zigbee okosizzó
- Mofém Mambo-5 Fali mosogató csaptelep felső kifolyócsővel 152-0034-00
- Okos konnektor WiFi-s, fogyasztásmérős, Tuya kompatibilis, 16A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest