Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
Steady74 #64722 üzenetére
Volt egy év amikor tartott Pap Józsi a telephelyén egy bemutatót az új termékeinél és megmutatta a helyszínt is ahol készülnek a cuccok. Limitált főt engedett csak, de gyors voltam, így mehettem, meg egy haver egyébként is jóban volt az öreggel.
Régi lepukkant telephelye van, gyakorlatilag csak darálás meg zacskózás van, a raktára meg tele volt nagy zsákokkal amikben az alapanyag volt. Leírni ezt így nehéz, főleg mivel nem mostanában volt. Lényeg a lényeg, nem egy nagy tudomány a gyártás része az egésznek, ha megvan a recept akkor onnan kb bárki meg tudja csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest