- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
síránkozásra semmi ok...
a hétvégém nekem is jól alakult, pénteken 2 méretes ponty , szombaton félrészegen/szülinapom volt/ este 9kor megtámadtam a pályát, és hülyének szerencséje is van alapon, fogtam 4 méretes pontyot meg vagy 5-6 kicsit is... tegnap fogtam egy akkora kárászt, 30 centis. ja meg tegnap elengedtem egy méretes pontyot is...
amúgy én is süllőzni akarok, kíváncsi vagyok mikor fogom meg az elsőt...
ismeritek a tökmag sűrítményt?? ilyen kerek zöldes színű erősen tökmag szagú valami.. nagyon jó magában is bedobni úszó alá, illetve etetőanyagba is, csak etető anyagba kell kalapács, hogy beletörje az ember... de fasza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Autós topik
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest