-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyrius
aktív tag
válasz
cobranco #98270 üzenetére
@Cobranco
Engem elég komolyan lenyűgözött a YouTube csatornád, nyilván a rengeteg videóra gondolok és a helyekre, ahol jártál.
Én 15 év után tavaly ültem újra két kerékre összesen 2000km-ert tekertem eddig többnyire itthon illetve idén 1 nap Szlovákiában és Ausztriában.Nagyon szeretnék majd hasonló utazásokon részt venni már jövőre is. Ha időd engedi írj nekünk egy kis összefoglalót, hogy mit ajánlanál a hozzám hasonló fórumtársaknak, akik hasonló élményekre vágynak
.
Itt gondolok hasznos tanácsokra, érdekelne, hogy hogyan tervezed (tervezitek) az útvonalakat, milyen felszerelést visztek magatokkal, ne adj isten vész esetére milyen vész forgató könyvetek van. Láttam, hogy rengeteg helyen jártál, mit ajánlanál ami kevésbé megterhelő (szintemelkedés szempontból). Stb stb..
Igazából bármit mondasz a témával kapcsolatban érdekel, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest