- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
Hasaggymeg #61315 üzenetére
Nekem ilyen szivacsos van a mostani bicajon (MTB, munkába-boltbajárós
), nekem nagyon bevált, kényelmes, nem csúszik rajta a kezem. Már jó pár éve rajta van és nem ment tönkre sem. A gyári gumis valamit cseréltem le rá, szerintem jó...
Kérdésem is van. Szerdán érkezik az új bicaj és rájöttem hogy ezen valószínűleg nem motorszelep lesz, nekem meg csak olyan pumpám van. Új pumpát kell venni, vagy lehet kapni pumpa tömlőt külön? Ilyen nagyon régi fajta pumpám van, ilyesmi. Jó lenne ha nem kéne teljesen újat venni, mert azt most nem kalkuláltam bele az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest