Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
Hasaggymeg #61315 üzenetére
Nekem ilyen szivacsos van a mostani bicajon (MTB, munkába-boltbajárós
), nekem nagyon bevált, kényelmes, nem csúszik rajta a kezem. Már jó pár éve rajta van és nem ment tönkre sem. A gyári gumis valamit cseréltem le rá, szerintem jó...
Kérdésem is van. Szerdán érkezik az új bicaj és rájöttem hogy ezen valószínűleg nem motorszelep lesz, nekem meg csak olyan pumpám van. Új pumpát kell venni, vagy lehet kapni pumpa tömlőt külön? Ilyen nagyon régi fajta pumpám van, ilyesmi. Jó lenne ha nem kéne teljesen újat venni, mert azt most nem kalkuláltam bele az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- WeBeauty. Model F9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest