-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz
attiss66 #328385 üzenetére
A vízivás nagyon fontos, nyilván egyénfüggő is a mennyiség. Jómagam is megiszom a reggeli felkelés után, készülődés alatt 2-3-4 pohár vizet, s napközben is viszonylag sokat. Emiatt örök életemben cukorbetegnek gondoltak, amikor 12 éves koromban elutaztam három hónapra nagyapámhoz, két nap múlva ezt írták levélben anyámnak.
Mindig minden értékem normális, belgyógyász ismerősöm is mondta sok éve, hogy 15 literig ő nem látja problémának, egyszerűen én a másik véglet vagyok. Meleg időben az abszolút maximum nálam inkább 12-13 - de ez nyári félmaratont vagy hosszú tekerést feltételez, azonban a 10-12 liter folyadék, ha sporttevékenység is volt aznap, teljesen általános.Pár éve volt egy jó cikk "Napi húsz liter vizet isznak, mégis állandóan szomjasak" címmel, érdemes elolvasni. Valószínűleg egy jóval enyhébb módon nálam is ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI Air 2s drón szett - 1" SONY kamerával, SMART photo funkcióval
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest