- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Megvolt az első tubeless szerelésem.
Igaz, már belső nélküli gumi volt rajta, spóroltam tapelést meg szelepcserét, meg össze volt kenve a felni is. De csak felszenvedtem a Rekont a felnire(na az szopás volt), pumpával fújtam (kértem kompresszort kölcsön biztos ami biztos), ripp ropp, és fent van.
Nem hittem hogy menni fog, sks automa fejes a pumpa, akkor zárja le a nem használt lukat a kettőből, ha érez némi ellenállást, nyomás az egyik szelep luknál.
Még megvárom a holnapot azért, de úgy tűnik oké, ezek alapján évekkel korábban is megpróbálhattam volna, max egy kis tej bánja ha nem sikerül.Szerk: Viszont vagy leszokok az alu szelepsapkáról, vagy kap egy pici zsírt a menet, mert elég könnyen elfordulna szelep.
A szikrára meg ráfért a harapósabb első gumi, mert már a másodk körön is mentem vele helyenként gyorsabban, mint a korábbival bármikor
Csak a váltót kéne még normálisan beállítani, kérdés B csavarnál mekkora táv kell a 12es rendszernél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged