- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Használt VGA / videókártya ajánló
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
akit esetlet érdekelne jó árban lévő outi:
[link]Cannondale Synapse Carbon 3 L - 2199 ojró
gondoltam bepróbálkoznék vele, aztán látom pont ide SK-ba nem szállítanak.. -
gabro0
őstag
válasz
jjeahh #288195 üzenetére
Na ja, a bringázást nem helyettesíti semmi ketyere, max kiegészíti. Nekem a 840 birizgálja az agyam, de kivárok még. Hátha lesz 840 Plus vagy hasonló, majd arra váltok a sima 130-ról.
Más: az Elevate bővítményről itt olvastam korábban és mióta van pulzusmérőm, elég hasznos eszköz lett. Látom viszont hogy pár éve nem fejlesztik és kissé aggódom, hogy egyik pillanatról a másikra bedöglik és hoppon maradok. Ismertek valami ingyenes alternatívát?
-
Roland861010
veterán
válasz
Hasaggymeg #288189 üzenetére
Megnézem holnap köszi szépen.
Házilag korrigálni lehet? -
chubby2o6
senior tag
válasz
Hasaggymeg #288189 üzenetére
Köszi
, próba csak hétvégén lesz, még a gumicsere hátra van. Elvileg pénteken megjön a két CK, nekiugrok a tl-esítésnek, azután már jöhet az "éles" teszt.
Asszem, csak súlyban van különbség a GX/X0/XX1 között, legalábbis mintha ezt olvastam volna, de ha már ludazol, akkor tényleg kövéret válassz.
-
gabro0
őstag
válasz
jjeahh #288182 üzenetére
Nekem az aktuális tevékenységnél egy külön opció a "Correct Elevation", nincs automatikus korrekció. Mivel rögzítesz? Korábban Edge Explore-od volt, ha jól emlékszem
"If your device has a barometric altimeter and is included in our device database, the activity page will display the elevation that the device recorded into the file." - szósz
#288186 flash-: Mit értesz varratokra ott lent? Eddig a Sportful LTD Bib-et és a Castelli Endurance 3 nadrágot próbáltam, egyiken sincs varrás, utóbbin kisebb és keményebb a betét, nekem jobban bejön.
-
parandroid
félisten
válasz
jjeahh #288182 üzenetére
Az órával kapcsolatban azért meg kell jegyezni, hogy valszeg azért nem mér pontosan, amiért hőmérsékletet sem, mert a testhőd, az izzadtság, meg a bőröd mellett a kipárolgások miatti mikroklíma tutira bezavarja. Most legalább nem ruha alatt volt, mert rövidujjasban toltuk, ha a ruhaujj is rajta van, még pontatlanabb - érthető módon. A barométeres komputerek meg azért elég konzisztensek voltak, gyakorlatilag 1-2 %-on belüli az eltérés, ami szerintem teljesen jó. Távban is mindenkinek olyan 110-112 között lett, szóval a kontrollcsoport működött.
p
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Roland861010 #288167 üzenetére
Nem onnan jön, a fékbetét éri a tárcsát annak szokott ilyen hangja lenni. Mozgatás közben fogj rá óvatosan egyik, majd másik fékre, ahol elhallgat az a ludas.
chubby206...gratula, majd mesélj róla, én már a X0, illetve XX1 ASX--et lesem, ha már lúd legyen kövér.🤭
-
vlevi
nagyúr
válasz
jjeahh #288182 üzenetére
Igen, ez egy Brytonn320-as.
Megnéztem az appban, ott is ugyanilyen, és a színt is ugyanaz, szóval a strava nem korrigált rajta.
Ott van idő alapú nézet is, jól látszik az emelkedő.
Odauton 447m, teljesen pontos, visszafelé már örültem, hogy már csak kb 20 méter szint, és a következő kanyar már a "hágo" lesz, aztán meg mászni kellett majd 30-at, 471 lett a vége.
Kb 5 óra különbséggel jártam ugyanott. -
flash-
veterán
Megoldódott az előbbi kérdés.. Na mindegy uj..
mi az a bringás nadrág ami mar jo hosszú távra es a varratok sincsennek ott lent rossz helyen?
Decathlon vam rysel 100 es 500 kuka.. -
chubby2o6
senior tag
válasz
RexpecT #288169 üzenetére
és#288176dom1n0
Köszi szépen
Az oké, hogy a patentszemnek van iránya, azon van is nyíl. De a láncon mindkét oldalon ugyanaz a felirat van. Azt mindegy, hogy teszem fel? Egyelőre azzal a lánccal/sorral használom, ami a bringán volt, még nem cserés egyik sem. A láncot levétel után szépen lefektettem a földre, aztán ugyanazzal az oldalával kifelé tettem fel, biztos,ami biztos.
Beállítottam a váltót, tök jó, ahogy zümmög. Az akksi most töltőn van, nem volt tele, de a beállítást kibírta. Az app is tök jó, be lehet állítani, hogy melyik gomb váltson fel ill. le, hosszú nyomásra mennyit ugorjon fel/le ( 1, 2, 3 fkerék, vagy mind ), most felfelé ( nagyobb fkerekek felé ) hármat ugrik, lefelé meg kettőt. A hármas ugrásnál azért van hangja, ebből a szempontból a 11-es XT simábban vált. Ma már nem foglalkozom vele, holnap megtakarítom a sort/láncot, aztán kapnak szmúvot.
A connex patentszem kompatibilis vajon az eagle láncokkal? Az eagle patentszem elvileg tényleg egyszerhasználatos. -
jjeahh
nagyúr
válasz
vlevi #288178 üzenetére
Ez barométerrel ilyen?
#288179 Zoliwrc: nekem most barométeres Garmin van, de ezt is korrigálja a Strava, néha elég durván
. Ha barométeres és gps-es magasságmérés között kisebb a különbség, mint amennyit javít rajta a Strava feltöltéskor, akkor nekem mindegy lenne.
#288176 dom1n0: igen, tudom, kérdés, hogy mennyire.
#288180 parandroid: szóval barométer vs barométer között is lehet nagy különbség
Lényeg amúgy, hogy agyalok egy kiciocó komputeren, ami kiválthatná a legtöbb tekerésen az öreg Garmint, aminek beszakadt a bekapcs gombján a gumi borítás és az akksija sem bír ki már egy egész napos tekerést. Szal működik, továbbra is használnám amikor navi kell, de legtöbb tekerésemen elég lenne valami teljesen alap cucc. Amit kinéztem, abban nincs barométer.
-
parandroid
félisten
válasz
jjeahh #288174 üzenetére
Nyilván pontosabb. De sok múlik a szoftveren, és a pillanatnyi környezeti változásokon is. Ez sem csodaszer, csak segít az algoritmusoknak számolni. Pont balintbabával beszéltünk erről a közös tekerésen, hogy vajon az óra, vagy a biciklis komputer a pontosabb-e. Nekem mindkettő futott aznap, az Edge 1030 egy teljesen hihető 901m-t hozott a végére, a szintén saját barométeres Fenix 7 pedig ~1130m-t mutatott a végére, ami kicsit túlzás. Az eredeti, komoot-os terv szerint 730m kellet volna, hogy legyen a szint, de ez biztosan alulbecslés volt (meg ugye visszafordulások, kis 1-2 m-es extra mászások, stb). Ha összevetjük az összes mért adatot, akkor a többieknek olyanok jöttek ki strava szerint, hogy 901m (Edge 1030), 869m (Edge 820), 898m (Edge 530), 890m (Wahoo ELEMNT ROAM). Az enyém pl valszeg azért több, mert egyszer felmentem a dombtetőre , aztán visszagurultam, és megint fel, amikor a küllőtörés volt, meg egyszer a lemaradók elé is visszagurultam kicsit, szóval érdekes múdon a komputerek kb ugyanazt mérték. Mondjuk ez asszem, mind barométeres cucc már.
Zoliwrc: Strava ebbe elvileg nem nyúlt bele, mert nálam garmin connectben is ugyanezek az értékek voltak. Mondjuk a garmin belenyúlhatott, de a 1030 kijelzőjén gyanúsan ennyi volt a végén, amikor leállítottam (nekem kint van a mért emelkedés is a főképernyőn).
p
-
vlevi
nagyúr
válasz
jjeahh #288174 üzenetére
Mivel legnyomast mer, nagyon függ a légnyomás változástól.
Akár hőmérséklet emelkedés miatti ritkább levegő is okozhat pontatlanságot.
Itt van pl, amikor a Gerendás réten (440m körüli magasság) mentem keresztül, oda vissza, délelőtt, délután, a kiinduló pont és a cél ugyanaz. -
Sleek
senior tag
válasz
Dark Archon #288143 üzenetére
Nem kell semmit vinned magaddal csak egy purhabot
-
jjeahh
nagyúr
A barométer egy komputerben szerintetek mennyire fontos? Tekert már valaki barométer nélküli komputerrel és barométeressel is? Mennyire durva a különbség a mért szintemelkedésben? Pl. a régi Garmin Explore-ben sincs barométer.
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Most jött. Első-hátsó motor, 2x750 watt, negyvenplusz kiló, gázkar...
-
A Zéé
addikt
Nem biztos, hogy rosszul mérte, nem mindenki konfekció méret
Én is rövid lábú vagyok... A 186 centimhez úgy van 82 cm átlépőm, hogy akkor már kényelmetlenül nyomja a csomagot, kényelmesen 80 cm...
Sima terem cipőben nem is kényelmes a Speeder úgy, hogy mindkét lábam a földön van. Így, hogy van már magasabb talpú spd cipő, így már vállalhatóbb, de továbbra sem vagyok így sokat -
chubby2o6
senior tag
Megjött az AXS, meg a többi cumó. A 12 sebis Sram láncnak van forgásiránya? És ha igen, hogy kell felrakni? Mert ennek mindkét oldalán van felirat
.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #288165 üzenetére
Ahogy megmozditom nagyjából a nyak feletti részből jön
-
Toobee
veterán
válasz
ZavaBalazs #288162 üzenetére
Köszi, közben néztem, hogy kábé semmit se tudok rendelni, így éltem a gyanúval, hogy bug. A megoldás: minden címet kitöröltem. Felvettem újra egy címet. Így még mindig rossz volt. Nyitottam egy inkognitóablakot és jó lett.
-
Roland861010
veterán
-
Doki.76
újonc
Sziasztok
Szoktam olvasgatni a fórumot, és nagyon megtetszettek a dt swiss kerekek.
Triban rc500 -as bicóm van.
Tudnátok abban segíteni, ha a rosebikes oldalról rendelnék 1850 -es kereket, ahhoz milyen átalakítók kellenének hozzá? (első, hátsó kerékhez)
Ez lenne a hátsóhoz? -
-
Friczy
senior tag
válasz
Dark Archon #288148 üzenetére
Fel kéne találni a felfújható biciklipumpát. Kis helyen elfér
-
Dyde
aktív tag
Akcióban most 250e most az RC500 (microshift 9 + mecha fék) és 340e az RC520 (shimano105 + hybrid hydro-mecha fék). Váz stb minden ua. Még így is jobb vétel az 520(+90ért) mi?
-
válasz
-=RelakS=- #288150 üzenetére
Jó, de te belsővel használtad. Anélkül, csak azon gurulva haza lehet menni. Egyébként is, én ILYENRE gondoltam.
Ringman: nem vagy bejelentkezve.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Ringman #288152 üzenetére
Milyen pénznem van beállítva? Forintnál ez nálam nem jött elő, dollár és euró közül meg nem emlékszem, melyik nem nyerő. A Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás topik alapján euró lesz a nem nyerő.
Illetve ellenőrizd, hogy ne vietkong oldalon legyél
-
Ringman
félisten
mi ez a trend, hogy alin egyre több minden nem szállítható?
This product can't be shipped to your address.
Select another product or address.egyedi probléma, v mindenkinél ez van?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Dark Archon #288148 üzenetére
Akkor nézd meg a korábbi postomat. Az insert sem véd minden ellen, pláne nem a másfél-két centis tövisek ellen
Szóval Tannus Armor ide vagy oda, foltoznom kellett a belsőt. Ráadásul valahogy sikerült a belső másik oldalát is kilyukasztani a tüskének. Talán nem kellett volna így 20km-t tekernem
Jepp, felfújtam a kereket, és egy órán át bírta jelentős nyomáscsökkenés nélkülMárpedig egy tövis nem tömíthet el két lyuat.
-
Roland861010
veterán
válasz
bulikavagyok #288127 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Az is, meg az összehajtható kompresszor / booster / tűzoltópalack is simán
Ne aggódj, ez Schwalbe, a Continental nem defektel
-=RelakS=-: amennyi lyukas gumi van az életemben, már komolyan elgondolkoztam, hogy insertet is teszek bele. Akkor tényleg bármi történik, legalább haza tudok gurulni vele vagy a legközelebbi civilizációig.
-
Tin
veterán
válasz
Ha nekem is defektel a még fel nem rakott GP5000, főleg így javíthatatlanul, én is rohadt ideges leszek.
-
Tin
veterán
válasz
-=RelakS=- #288145 üzenetére
Ráadásul a TL gumi összehajtva elfér a mezzsebben...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Most miért panaszkodsz? Nem kell defektet szerelned, kicseréled a külsőt, és mehetsz tovább.
-
-
6030D
addikt
válasz
f4lcon #288136 üzenetére
Anno a DT-nek is az volt az egyik újdonság, hogy előre került a híd.
Sokszor felsírok álmomban, hogy nem vettem anno (2017-18?) 70e Ft-ért DT villát a nagy német akcióban, (bár akkor még nem volt hozzá bringám, csak a 27,5") amit talán semmiho linkelt még a másik fórumon.
-
noh, dekás triban 520 dt swiss p1800 spline kerekekkel, lmbtq zittyó 11-36os sorral, conti gp 5000 32es gumikkal
50 km után
kerekek: az egy álom a bótihoz képest. nagyon szépen köszönöm mindenkinek a tippet, imádom. a könnyebb kerékkel kitekerhetőek lettek az alacsonyabb fokozatok is a kis mamil habtestemnek.
gumi: 20kmen belül megvolt az első defekt.még egy húzása van, és utána megy vissza a schwalbe (durano talán?).
sor: mindenkinek nagyon tetszik a bucsus eloxálás (kb erre jó) egyelőre marad. remélem a kazettát nem eszi meg. -
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Milyen vonóhorogra szerelhető kerékpártartót ajánlotok, ami 3 személyes, dönthető és nincs horror árban?
Rengeteg féle van. Thule, Menabo, Peruzzo, stb.
Thule drága, használtan esetleg jó lenne. max. 140.000 körül gondoltam
Peruzzo Pure Instinct 3
Peruzzo Siena 4
Thule rideon 9503
Hakr Trip 3 Middle
Homasita?
Menabo alcor 3 használtan
Melyiket nem érdemes, melyiket igen?!
Előre is köszönöm a segítséget! -
mauimagic
senior tag
Lehet kell csináltatnom egy kardio kivizsgálást. Van olyan labor, ahol csinálnak olyan terheléses vizsgálatot, ami bringa szempontjából (FTP, mittomén) is használható?
Gondoltam 2 legyet ütnék egy csapásra...
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen #288131 üzenetére
3 hét kihagyás után szerintem örülök ha megyek egy középszar 20 kilis kört
-
dom1n0
őstag
Megjött Rozitól a Sram-os wattmérő, a szerelés tényleg egy álom a Shimanoshoz képest (pedig az is elég egyszerű szerintem), összesen egy darab 8-as imbusz kell a művelethez, és szabad 3 perc.
Ami pozitív a mérőben, hogy egy darab AAA-s elemmel működik, nincs túlbonyolítva.
Remélem hétvégén végre mehetek edzeni... -
dom1n0
őstag
válasz
balintbaba #288126 üzenetére
Akkor 20-ig is
-
válasz
sebgutkopf #287964 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok. Vásárlás előtt olvastam pár negatív véleményt, de azért többségben voltak a jók. Egyik ismerősöm a szelep miatt panaszkodott rá, de elvileg az a hiba már javítva lett. Ha egy évet elmegy hiba nélkül, én már boldog leszek!
Roland861010: Gratula!
-
(ex)Cat
senior tag
Valaki próbált már hajtókart újra festeni?
Bár nem sok értelme van gondolom, de eléggé össze van már rugdosva szegény és néha zavar. Aztán persze vélhetően uilyen lesz, ha csak nem kap vmi extra védelmet.
(GRX810-től van szó amúgy) -
XenHai
senior tag
válasz
sebgutkopf #288112 üzenetére
Squirt talátam itthon .
Squirt jobb alternatíva mint a Soudal ?
Gravelra kéne . -
dom1n0
őstag
Csak kiváncsiságképpen, szerintetek egy első sor mennyi idő alatt kopik csereéretté? (2x rendszer)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Hasaggymeg #288110 üzenetére
Egyszerű, hol akarsz/fogsz/tervezel kerékpározni.
A. Trekking Nature
B. MTB Attention, vagy Acid
...ha nem vagy biztos benne és elképzelhető, hogy később erdőbe kötsz ki akkor bé-bé-bé...mondjuk kezdetben egy simább gumival.
-
Tin
veterán
-
KrAt
veterán
válasz
Hasaggymeg #288100 üzenetére
Rendben, köszönöm!
A méretet hogy látod, szerinted is rövid egy picit?
-
Lacerta
aktív tag
Úgy tűnik megadta magát a középcsapágyam ( menetes SM-BB52 ). Először csak a halk pattogás tűnt fel a hajtókar terhelésváltásakor, de most már a kottyanást is érzem ha megrángatom a hajtókart. Mondjuk belement több, mint 10e km, egy szavam sem lehet, csak az fáj, hogy 600km-el ezelőtt fullra kipucoltam és átzsíroztam.
Van otthon egy másik teljesen új, de felvetődött bennem a gondolat, hogy vajon nem lenne-e érdemes BB-MT801-re váltani?
Lenne hozzáadott értéke, vagy az árkülönbség csak optikai tuningot takar? A csapágy és/vagy a tömítés különbözik?
-
truefx
aktív tag
válasz
BusinessGuy #288102 üzenetére
Ha sokat fogsz kommutálni (munkába járni) kerékpárral, akkor úgyis egy merev villás bicajnál fogsz kikötni a végén. Persze mindezt feltételes módban mondom, mindenki másmilyen, illetve mások a körülményei. Most inkább vegyél egy kompromisszumos bringát, ne sokat filózz azon, hogy jobb lett volna egy másik típus, vagy kategória. Ha komolyra fordul a dolog, akkor úgyis rájössz, hogy mi kell neked specifikusan.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Hasaggymeg #288107 üzenetére
A francba, pedig már úgy megtaláltam volna az okát
Pedig mintha segített volna a fül lerögzítése + kerék kivétel-visszatétel, de már késő volt, nagyon sokat n teszteltem -
sebgutkopf
őstag
válasz
XenHai #287978 üzenetére
Ahogy nézem valamiért eltűnt a termék még a külföldi shop-okból is. Alternatíva a Squirt, amit itthon senki se fogralmaz (miért?), de kintről rendelhető, illetve ami itthon is van waxos az a Soudal. Ezzel kapcsolatban pedig a legjobb hír, hogy nem csak bringa boltokban kapható, hanem bemész bármelyik OBI-ba és leveszed a polcról, ráadásul olcsóbban is adják mint a bringa boltok.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
Hasaggymeg #288110 üzenetére
A kép=B kép.
Megjöttek a bringás cuccok, majd teszt, ha odajutok...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Egyszerű, hol akarsz/fogsz/tervezel kerékpározni.
A. Trekking Nature
B. MTB Attention, vagy Acid
...ha nem vagy biztos benne és elképzelhető, hogy később erdőbe kötsz ki akkor bé-bé-bé...mondjuk kezdetben egy simább gumival. -
arcitec
addikt
válasz
Szerintem felhasználásfüggőnek kellene lennie a választásodnak. Ha nagyobb % az országút, akkor talán trekking az jobban útra való. Az mtb meg inkább terepre.
Ehhez képest válassz és ne azt, hogy melyik jobb felszeretlségű! Illetve nyilván ha a felszereltség az adott típuson nem az igazi, akkor másikat, jobbat kell keresni.
Amúgy meg ha már még + sárvédőt és egyebeket kell beszerezni, akkor én tutira komplett felszereltséggel keresnék. Jómagam nem szeretek egy drága bringára még + mókolni.
De persze kinek mi, lehet külön-külön is van aki azt szereti... -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
gordonfreemN #288105 üzenetére
Ott a hajlatban (papucs) lesz a keréknek tengelye is mely rögzíti a kerékkel együtt a váltófület is...vagyis nem ez a ludas.
-
válasz
Azt neked kell eldönteni, MTB vagy cross kell-e. Nekem van egy cross és egy országúti, az a biztos
De szívesen lecserélném a crosst MTB-re, de igazából csak az 1x váltás miatt, meg akkor azt leginkább tényleg csak terepen használnám, ahogy most már a crosst. Amiatt meg mondjuk egy jobb teló az jobb teló
Külső sokat számít, az igaz, de lecserélni egyből 2-2,25" körüli külsőket egy MTB-n mondjuk 40 mm szélesre meg hülyén fog kinézni.
A kormány sem mindegy, crosson jellemzően magasabban van, és keskenyebb - kényelmesebb. Nyilván ez is cserélhető, csak mi értelme MTB-t venni, ha utána crossra alakítja az ember.
Az egyetlen problémám nekem a Nature Próval, hogy még mindig az ősi 3x rendszerrel szerelik. Tény, hogy bevált, de 2x vagy 1x variációi is lehetnének.
Dobj fel egy érmét
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Hasaggymeg #287946 üzenetére
Lehet megtaláltam a ludast!
[link]
Ennek szabad ennyit mozognia még ha meg sincs teljesen lehúzva? Mert nem volt bótilag, hüvelyk-mutatóujj közt az imbusszal ki tudtam lazítani. Nekem a bicómon ez a fül tökéletesen beillik a helyére és esélye sincs ingázni. -
Roland861010
veterán
Össze matekoztam a canga alkatrészeit kb 300k kíváncsi lennék milyen haszonnal dolgoznak...mi a valós értéke egy egy ilyen alkatrésznek.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dark Archon #288080 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, szétnéztem. Végül vacilálok a Cube Nature Pro és a Cube Attention között.... 10k a difi, és két lényeges különbség van. Az egyik hogy a Nature Pro-n Suntour NEX HLO van elöl amit bringás ismerős eléggé szidott gariztatás miatt mert müanyag csúszócsapágyas és hamar tönkrement stb..... Az Attention viszont RockShox Judy Silver TK AIR. Ezt nem igen tudom eldönteni korrekt különbség-e.
A másik és ez a főbb különbség hogy a Nature Pro cross trekking mig az Attention ugye 29-es MTB....
(illetve már ultrán kiszaladva a kezdetben meghatározott keretből még a Cube Acid ami tetszik, ott a Rockshox mellett Shimano váltó helyett Sram NX van - 30k difi,ezt sem tudom megérheti-e).....
Én csomagot ilyesmit szállitani nem fogok a bringán maximum a kötelező tartozékokat kapja illetve valami sárhányót. A felhasználás kb 20-30% terep, 70-80% aszfalt - ezt gondolom gumikkal tudom variálni mire használom a bringát. Hol rövidebb hol hosszabb út van kilátásban. Nem tudom kényelem szempontjából a 29-es MTB valóban rosszabb-e mint a trekking, engem már az is meglepett hogy ennyi féle "mtb" van.... A neten meg hol ezt irják - MTB szinte csak terepre és nem a kényelem a szempont- hol azt - a 29-es országútra is jó és kényelmesebb a kialakitás-.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest