Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironizer
tag
válasz
HKorn #151955 üzenetére
"alapvetően én kirándulós, túrázós bringás vagyok"
Erről eszembe jutott, hogy akartam kérdezni valamit, bár múltkor volt itt egy ilyesmi thread, csak arról lemaradtam. Szóval én azt szoktam mondani, hogy én nem is bringázok, hanem természetjárok, csak bringán. Persze élvezem a gurulást is, de tényleg csak a természetben/erdőben, és ami a legfontosabb, hogy legyen látnivaló is az út során, szép kilátás, várrom, tó, ilyesmi. Viszont ennek eredményeképpen 1, de inkább csak 2 hetente van kedvem kimenni, mert egyrészt háztól nem szeretek indulni, mert városban élek, a közelben nincs igazán izgalmas látnivaló, ami van, ahhoz is 15+ km-t kell tekerni unalmas (értsd: nem erdei) utakon (egy irányba), Vértes meg Kelet-Bakony elérhető ugyan fél óra alatt autóval, de hétköznap ez max nyáron fér bele napnyugtáig. Másrészt amit már láttam, az már annyira nem izgalmas, keresném az újat, de ahhoz egyre messzebb kell menni, de 1+ órát autózni megintcsak elég unalmas. Néha az az érzésem, hogy ez vmi pszichológiai csapda, hogy mindig csak az újat keresem, a régi már nem elégít ki. Más is van így ezzel? Gondolom akik képesek csak magáért a bringázás öröméért tekerni, azoknak nincs ilyen bajuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Opel topik
- Spórolós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest