- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Valaki találkozott már a spywarequake-el? Hazaértem a nyaralásból és a nod jelezte h az egyik emil fertőzött, kitöröltem, de utána egy csomó hülye progi felrakta magát és mindig megjelent az üzenet h critical system error, ha rákattintottam behozta a spywarequake oldalát. Nem tudta kinyírni a nod, a spybot és a xoftspy sem. Ami a legdurvább, hogy nem volt bent a futó alkalmazások között
. Végül egy smitrem nevű kis progi tudta kinyírni, de cserébe egy csomó dolgot elállított a gépen (háttérkép, dizájn), ráadásul az eset óta a win is lassabban tölt be... Szóval vigyázni kell az emilekkel, ezeknek a spywarequake-eseknek meg legszívesebben szétrúgnám a fejét, 3 órát kellett próbálkoznom mire sikerült helyreállítani a gépet.
Szerk.: elfelejtettem hozzátenni, h nem tudom ettől a spytól van-e, de amikor megpróbáltam safe-mode-ban elindítani a gépet h manuálisan megkeressem és kitöröljem a cuccot, akkor mindig újraindult a gép. Elég fura.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- YouTube
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest