Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
No igen, bár nekem nem spy-al, hanem vírussal voltak hasonló tapasztalataim, de egyszer egyik haveromhoz átvittem a rackemet (mellesleg azon van a kíndóz), nála nincs net szóval vírusirtója sincs. Eredmény: amikor hazaértem fél óra alatt indult el a win, a nod behülyült és kitörölte a fél windowst, utána újraindítás után kb 10000 fájlt tisztított meg vmi vírustól. WOW
-
Boglya
senior tag
Mármint mi megy fel? Annyit csináltam h fogadtam az emileket, behülyült a nod és írta h vírus-vírus-vírus
, aztán megláttam egy csomó ikont az asztalon, szerencsére azokat a progikat le lehetett törölni, de ez a kis cucc is megjelent a kritikus hibáival, nem vagyok olyan nyomi h yest nyomjak egy hirtelen felugró ablakra
.
Mindenesetre ilyen jól a winbe ágyazott spyt én még nem láttam... vajon hányan vették meg a spywarequaket megunva a felugró ablakokat? -
Boglya
senior tag
Valaki találkozott már a spywarequake-el? Hazaértem a nyaralásból és a nod jelezte h az egyik emil fertőzött, kitöröltem, de utána egy csomó hülye progi felrakta magát és mindig megjelent az üzenet h critical system error, ha rákattintottam behozta a spywarequake oldalát. Nem tudta kinyírni a nod, a spybot és a xoftspy sem. Ami a legdurvább, hogy nem volt bent a futó alkalmazások között
. Végül egy smitrem nevű kis progi tudta kinyírni, de cserébe egy csomó dolgot elállított a gépen (háttérkép, dizájn), ráadásul az eset óta a win is lassabban tölt be... Szóval vigyázni kell az emilekkel, ezeknek a spywarequake-eseknek meg legszívesebben szétrúgnám a fejét, 3 órát kellett próbálkoznom mire sikerült helyreállítani a gépet.
Szerk.: elfelejtettem hozzátenni, h nem tudom ettől a spytól van-e, de amikor megpróbáltam safe-mode-ban elindítani a gépet h manuálisan megkeressem és kitöröljem a cuccot, akkor mindig újraindult a gép. Elég fura.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Asztalos klub
- Gitáros topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest