- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
A windows defender vista alatt mennyire használható progi ilyen téren? Van fent valami spywarem. Meg is látta, írta is, hogy veszélyes reklámozó program majd beraktam törlésre újraindított. Ez hatásos lehetett? Viszont indulásnál valami dll-t nem talál. Szerintem ehhez van köze..
-
-
^Clown
addikt
Üdv! Probléma a következő lenne (előre is köszi a segítséget). AVG 8 lefuttat, és ő talál 1 gyanús dolgot: egy rootkitet (System32/Drivers/awc0wqi8.sys). Ez egy rejtett eszközkezelő, amit nem engedett eltávolítani. Tudok ezzel mit kezdeni, vagy nem veszélyes, hagyjam a fenébe? Köszi!
-
-
-
1010
őstag
nem tudtam hogy van ilyen topik is
ide se surun fogok irni szerencsere
mac en nincs kemlelo -
19870820
senior tag
hali nemtudjátok hogy a spyware doctor és a kis09 jol müködik együtt?
-
-
-
-
-
Ottoka
őstag
válasz
Gorneck #1474 üzenetére
Kiprószáltam, hát egyből benyomta hogy a c:\windows\system32\explorer.exe trojan.agent ferőzött.
Megnéztem több explorer.exe file van, pl a c:\windows\explorer.exe és nem egyforma a méret.
Kaspersky Internet Security 2009, Spyware Terminatro, a-squared nem szól semmit. Szerinted?
-
sekli
addikt
helo,
elég hülye voltam tegnap, és sikerült valami spyware-t összeszednem,
ha az intézőben mászkálok, akkor kb minden második mappa megnyitásánál ezt adja...,
utána meg ide dob: http://sc.videofreeforonline.com/id/4912933/4/1/NOD32, SpyBot S&D nem ölte meg, Ad-Aware sem, csökkentett módban is próbáltam... mivel van még esély...? látom, hogy ajánlottatok itt már pár programot, de melyik, amelyik ezeknél jobb...?
-
Gorneck
legenda
-
hdf
tag
válasz
fekeandras #1472 üzenetére
Én Spyware Terminatort használok a NOD mellett már lassan két éve.
A kettő jól megvan.
Magyarul is tud! -
fekeandras
őstag
Rokon gyerek gépére jogtiszta NOD32 mellé milyen kémprogram írtót ajánlanátok?Mert kipróbáltak valami német nyelvű vackot amitől megzuhant az egész rendszer...
Nem akarom, hogy ebbe a hibába mégegyszer belefussanak az oem XP miatt. -
Froclee
őstag
Tegnap nagyon felcsigáztatok és megnéztem apám gépén mikor firssített utoljára a NAV2009. 58 seconds ago.
-
-
válasz
Füleske #1464 üzenetére
Aktív védelme az ingyenesken nincs ezen kívül.
Amit érdemes használni az a SuperAnti Spyware, mert ennek még van valamilyen aktív védelme, meg a Malwarebyte's Antimalware programja.
Én ezeket használom, de aktív védelem nélkül. Ésszel netezek és hetente egyszer futtatom őket. Néhány cookie kivételével, semmit sem találtak eddig. -
-
hdf
tag
Sziasztok!
A gépemen régóta fent van a Spyware Terminator. Tegnap óta blokkolja a következő futását: dshowext.ax Tudtommal semmit nem állítottam a programon.
Nem tudok bizonyos rádióadásokat hallgatni emiatt a Windows Media Playerrel.
Ez a fájl mit csinál? Engedélyezzem a futását?
Előre is kösz a választ. -
válasz
Real_Gabe #1457 üzenetére
Bocs, hogy ezt írom, de a BSA menjen oda....
Ha egy cégnek nincs pénze tevőlegesen, akkor mi az, hogy free alkalmazásokat nem használhat?
Akkor ezek szerint free linuxot sem használhat operációs rendszerként? Ez egy nagy marhaság. Nem lehet senkit kötelezni, hogyfizetős szoftver helyett free-t használjon! -
Real_Gabe
tag
Sziasztok!
Nekem jogi kérdéseim lennének!
Szóval, ingyenes vírusirtót, tűzfalat, kémprogramkeresőt szeretnék telepíteni munkahelyemen.
Azt tudom, hogy gazdasági szervezetek nem telepíthetnek se ingyeneset, se trial-t.Kérdésem lenne, hogy egy nem gazdasági szervezet (Művelődési ház) telepíthet-e ingyenes szoftvereket a gépeire?
Ha nem tudtok segíteni, de tudtok ajánlani egy helyet ahol feltehetem a kérdést és tudnak segíteni, azt is megköszönném!
-
-
-
BalaNce87
addikt
Sikerült megoldani, két éjszakámba telt meg a mai napon is ezzel szoptam. Csak ajánlani tudom a malwarebytes' anti malware nevű progiját illetve a combo fix nevű egyszerű de annál hatékonyabb egy fájlos progit. Nekem ez segített, szerintem akinek gondja van mindenképp próbálja meg ezt a kettőt!
-
BalaNce87
addikt
van egy olyan problémám is, hogy ez a szemét letiltja a vírus és spyware irtóknak a honlapját
Nem tudom mivel van dolgom, de már a tököm tele van vele...
-
BalaNce87
addikt
Kétszer ment, véletlenül
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok nekem egy ilyenem van, szerintem vmi spyware lehet v nem is tudom igazán, de idegesítő egy kicsit, nemtudom miért nagyobbak a betűk meg a keresésénél is keskenyebb a téglalap. Ugyanez amikor googleba keresek, meg a gmail fiókomnál is szarakodik ilyennel, kicsit lejjebb kell görgetnem és csak ott találom a leveleimet, ahelyett hogy egyből alatta lenne.
-
válasz
remington2 #1447 üzenetére
Ilyenek sajnos előfordulnak. Nem tudom, hogy milyen rendszert használsz, de Vista alatt érdemes a legujjabb cuccokat feldobni. A másik a Spyware Terminator egy vacak. A Crawler toolbarral már nekem is volt gondom.
Ha Vistad van, és olyan kiadás, akkor érdemes egy üres particióra csinálni egy BackUp-ot. Ha gond van, onnan vissza lehet állítani mindent 5-6 perc alatt. Az XP-nél meg Norton Ghost.
A Quick Heal, meg egy gagyi ilyen szempontból Régen sem volt egy olyan program, amit hamar fel lehetett dobni a gépre. Kb. olyan, mint a GData szoftvere. Az is ilyen. Izzadni jó vele, de kétséges, hogy rendben feltelepül. Eltávolítani meg kész kínszenvedés. -
remington2
senior tag
Úgy tűnik, nincs szerencsém az antivírus-antispy programokkal. A gépen fenn van a spyware terminator egy korábbi (még nem a crawleres cucc) változata, gondoltam frissítem. Le is szedtem a legújabbat, amelyet telepítettem, majd - a crawler toolbar miatt - uninstalláltam is. Ezt nem kellett volna, mert a bosszú utolért: uninstall közben megfagyott a gépem, közvetlenül azután hogy a comodo egyik ini fájlában akart a telepítő
turkálni (gondolom, egyfajta visszajelzésért akart netre menni). A végén már inkább engedélyeztem, csak tűnjön el, de ez sem volt elég: kérte, indítsam újra, megtettem. Utána asztali ikonok fele "fehér" (nincs mögötte program). Total commander indít - nincs ilyen progi. Opera indít - nincs ilyen progi. Sajátgépben látom, a program files mappám nincs is. Ekkor állt meg bennem az ütő. Rendszer-visszaállítás egy nappal korábbra, éljen, működött. Opera panaszkodott a "hibernációs álomra", újratelepítés - javítás - semmi sem veszett el. NOD is megfeküdt, de lehet újraindítás után nem lesz vele baj, bár ha igen, legfeljebb újrarakom, ez a legkevesebb.
Nem tudom, mivel akadt. NOD32 van a gépen, + egy másik írtó amelynek nincs aktív módja. Ráadásul a korábbi spyware terminatorral sem volt semmi baja semminek, úgyhogy talány, mi történt. Tegnap este szívtam egy másik aranyos cuccal, a Quick Heal-lel, amire a másik topikban azt írták, talán a nod miatt problémázott.
Úgy tűnik, fejlődnek ezek a progik. Ideje áttérni a virtuális gépes tesztelésre, mert az nem járja, hogy egy új verzió miatt a szakadék szélén táncol a rendszerem. Jah, és nincs spy vagy vírus a gépen, éppen tegnap néztem (nem is egy cuccal).
-
zed01
őstag
Szerintem a következő spy ellenes programok érnek valamit:
CounterSpy
Spyware Doctor
Spy Sweeper
A-Squared
Superantispyware
MalwarebytesEzek közül akármelyiket lehet használni, mindegyik kielégítő védelmet ad.
-
mibog
tag
köszönöm a segítségeket! megnéztem a lehetőségeket.
átnézegettem a futó programokat is, lehet hogy valami update-próbálkozás zavart bele a leállásba. még elmondom majd a végkifejletet. -
akaido
addikt
Volt sajnos, pont ezen a héten szenvedtem egy géppel:[link]
Realradical kolléga azt javasolta próbáljam csökkentett módban is a kikapcsolást.
Végignyálaztam a Start/Futtatásba beírva a services.msc-t tehát a szervízeket, sőt ugyanide beírva a gpedit.msc-vel a Csoportházirendet is de eddig még nem találtam a hiba forrását. Elvileg kémprogi nincs a rendszerben, de ez persze nem 100%, így egy alapos tisztogató hadműveletet is tervezek. -
mibog
tag
Sziasztok, egy ideje nem tudom normálisan kikapcsolni a gépet, csak reset segítségével.
főleg mikor legalább 1-2 órát működött a gép. volt már hasonló esetetek? -
-
-
nova001
senior tag
hellosztok
milyen spyware irto progit ajánlotok...nod mellé ?? mert xtem van egy pár és leakarom irtaniköszike elöre is
-
mrhero
tag
-
-
mrhero
tag
Sziasztok!
a spyware terminator web security guard funkciojat lehet importalni az awant browserbe vhogy? koszi
-
Xelo
addikt
azért még nyomj neki egy A-Squared Free-t: [link], hátha talál valamit. előző hozzászólásomban nem Ccleanert akartam írni, mivel annál van egy SOKKAL jobb ingyenes registry tisztító, a [WIse Registry Cleaner]. én Ccleaner-rel együtt használtam amíg az AMUST-ra nem találtam rá
-
Drizzt
nagyúr
Azon kívül, hogy csak Spysweeepert, meg Spybotot használtam, meg vírusírtóra avirát, ccleaner futása megvolt, s sajnos még minfig hibásak a dolgok. Hát, nagyon érik a reinstall. Viszont akkor megint kacérkodok a Vistával, most Xp van fent.
Akaido: én se szoktam felrakni ált, de most valamiért mégis sikerült. -
Xelo
addikt
próbálj ki több szoftvert (pl A-Squared, Ad-Aware, Spybot), futtass vmi vírusirtót (ingyen ajánlom az Avast 4.8 Home Edisünt), és miután megbizonyosodtál abban hogy tiszta a géped, futtass vmi registry tisztítót. ha nem akarsz költeni akkor megteszi a Ccleaner, egyébként az Amust a "must"
[link] azért szeretem mert Vista 64bittel is kijön
-
Drizzt
nagyúr
Mostmár sikerült visszacsinálni működtethetőre a winXp-t, sikerül kinyírni a háttérből a kamu biztonsági üzenet hátteret. Viszont nem tudom visszaszerezni a fület, amin a hátteret át lehet állítani az asztal tulajdonságainál. Van esély visszacsinálni? Vagy inkább az adott partíciót format, s friss oprendszer, másnak nincs értelme?
Amúgy a [link] Spybot weboldal még mindig nem jön be nálam. Pedig pingelni tudom. -
Drizzt
nagyúr
Beszoptam egy olyat, hogy az asztal hátterét átalakította, hogy ez a veszély van:
win32/privacyremover.m64Persze ez nyilván kamu, de nagyon ügyes a cucc, mert a spybot weboldalát nem tudom behozni, pedig azt szeretném használni, hátha. Megpróbálom torrentről behúzni, arra nincs szerintem felkészülve.
És érdekes mód ez a dolog a Spyware termiantor installja után jelent meg...
-
válasz
billywood #1414 üzenetére
Ha Vistat használsz, akkor a beépített tűzfal elég jó. Egy erős Kaspersky, és mellé egy jó Counterspy a megoldásom a számodra. Vagy lehet egy Kaspersky Internet Security is. Abban van Antivírus, tűzfal, HIPS, Sam szűrő, stb.
Antispyware-nek még jó Az A-Squared, Super Antispyware, stb. -
billywood
tag
Hali!
Tudtok mondani egy hatékony vírusírtó, spyware-adware, tűzfal hármast? Esetleg más programokat, ami szükséges a hatékony védelemhez... Jelenleg nod32, spyware doctor és win beépített tűzfalam van
Köszönöm előre is!
-
válasz
MolnárPéter #1412 üzenetére
Nem tudom, ez miért van. Akkor változtattak a licenszfeltételeken!
Kiváncsiságból ajánlottam neketk, mert már használtem. 1 hónapja szedtem le, és egy évig ingyenesen használható volt, reg nélkül. Azóta leszedtem. Bár nekem van hozzá kódom is, amivel szintén használhatom.
Egyébként jó proginak tartom. Gyilkolt már le egy-két ezt azt korábban. -
MolnárPéter
aktív tag
-
válasz
abridabri #1050 üzenetére
Sziasztok!
Ez egy jó alternatív a kémprogramok ellen.Most ingyenesen letölthető és regisztráció nélkül használható tljes értékűen:[Letöltés]
-
ragazzo
őstag
válasz
SalvadorLynx #1407 üzenetére
Hát, át kellene nézetni a gépet valami víruskeresővel meg egy jó kémprogram keresővel is. Ha ezek nem találnak semmit, akkor nem fertőzés okozza a problémát. De az esetek többségében igen. Víruskeresőnek nod vagy kaspersky, kémprogi ellen counterspy.
-
SalvadorLynx
aktív tag
Hi
Mostanság azt tapasztalom, hogy egy weboldalt csak sokadjára nyit meg a böngésző, folyton refreshelnem kell. Az internet kapcsolat látszólag folyamatos, nem írja ki a vista, hogy szétkapcsolódott volna.
Most egy játékot akartam volna patchelni, de az update szoftver időnként nem tudott csatlakozni.ui.: remélem jó helyre írok, mert ez sokféle gond lehet
-
Tosee
őstag
válasz
volvoguy #1403 üzenetére
hali!
Lehetséges, hogy téves riasztás volt! Amiatt jelezhetett később, hogy frissített a vírsirtó és az új adatbázis miatt találta annak! Töltsd fel a kérdéses fájlt pl.: ide és nézesd meg! Több antivírus motor vizsgálja át, és majd az eredményből kiderül, hogy téves riasztás volt-e...
-
volvoguy
addikt
Üdv. következő a probléma. van egy játékom a gépen, amihez ugye szoktam patchet letölteni és azzal együtt játszani ugye. namármost reggel amikor játszani akartam, akkor lerakott a tálcára az f-secure, és kiirta, hogy a .exe fájl trojan valamivel van megfertőzve. na erre én teljességgel letöröltem a játékot a gépről, majd ujrainditottam, majd lefutattam egy keresést. nem talált semmit. felraktam ujra a játékot, majd hozzá a patchet is felakartam pakolni, de az f-secure blokkolt. kikapcsolva már fel tudtam rakni a patchet, ezután ismét lefutattam egy keresést, nem talált semmit, ez mitől van? most akkor fertőzött a fájl, vagy téves riasztás? ha utóbbi eshetőség áll fenn, akkor hh ma reggel jelentkezett, hiszen már hetek óta a gépemen volt a játék is meg a patch is, és eddig nem jelzett az f-secure...szal mitől van ez?
-
tzsolesz
nagyúr
Még mielőtt mindenki lehurrogna: Mindenki olyan böngészőt használ, ami neki szimpatikus, és megfelelő.
De: Az explorer-t régebben én is használtam, valami gyalázat. Abszolút nem biztonságos, folyton trójaim volt, tűzfal mellett, és antivírus mellett is. Ez eléggé érdekes volt számomra. Igaz utána le tudta írtani a betolakodókat a vírusirtóm, de miért nem látta hogy bejön?
Amióta mozillát használok azóta ez megszünt. Egy darab vírust nem tudok bekapni kb 2 éve. Kivéve a legutolsó esetet, de az nagyon nagy pech volt, mivel egyből nem tudta leírtani a közben belerakott vinyóról a cuccot, mert az valami oknál fogna halott (seagate 7200.10), és nem lehet törölni róla a vírust. Közben megnyitottam a meghajtót, és szépen át is került a többi vinyóra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest