- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
HiJackThis sem jött be.
1 db X-es volt, töröltem de ugyanúgy amikor megnyitok egy IE-t jön egy uj ablak egy ''véltetlen'' oldallal.
Egyébként itt a HJ logja ha megnéznéd:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 22:24:52, on 2007.07.11.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\ATKKBService.exe
C:\Program Files\Grisoft1\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
c:\wamp\apache2\bin\httpd.exe
c:\wamp\mysql\bin\mysqld-nt.exe
C:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeper.exe
C:\wamp\apache2\bin\httpd.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe
C:\Program Files\MessengerPlus! 3\MsgPlus.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4.exe
C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe
c:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\MOM.EXE
c:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\ccc.exe
C:\Program Files\Grisoft1\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\REALTEK RTL8187 Wireless LAN Driver and Utility\RtWLan.exe
C:\wamp\wampmanager.exe
C:\Program Files\Totalcmd\TOTALCMD.EXE
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\Outlook Express\msimn.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Program Files\Azureus\Azureus.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.jojatek.hu/
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = https://login.live.com/ppsecure/md5auth.srf?lc=1038
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O4 - HKLM\..\Run: [Hard Disk Sentinel] C:\Program Files\Hard Disk Sentinel\HDSentinel.exe
O4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools-1033] ''C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe'' -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: [MessengerPlus3] ''C:\Program Files\MessengerPlus! 3\MsgPlus.exe''
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMAX] ''C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4.exe'' /tray
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMAXPnP] ''C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe''
O4 - HKLM\..\Run: [Ai Nap] ''C:\Program Files\ASUS\AI Nap\AiNap.exe''
O4 - HKLM\..\Run: [StartCCC] ''c:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe''
O4 - HKLM\..\Run: [CorelDRAW Graphics Suite 11b] ''D:\Program Files\Corel\Languages\EN\Programs\Registration.exe'' /title=''CorelDRAW Graphics Suite 12'' /date=072507 serial=dr12wnp-9936859-ujj lang=EN
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [MessengerPlus3] ''C:\Program Files\MessengerPlus! 3\MsgPlus.exe'' /WinStart
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - Startup: WampServer.lnk = C:\wamp\wampmanager.exe
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
O4 - Global Startup: AutoCAD indításgyorsító.lnk = C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\acstart17.exe
O4 - Global Startup: REALTEK RTL8187 Wireless LAN Utility.lnk = ?
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: ATK Keyboard Service (ATKKeyboardService) - ASUSTeK COMPUTER INC. - C:\WINDOWS\ATKKBService.exe
O23 - Service: Autodesk Licensing Service - Autodesk - C:\Program Files\Common Files\Autodesk Shared\Service\AdskScSrv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
O23 - Service: AVG Anti-Spyware Guard - GRISOFT s.r.o. - C:\Program Files\Grisoft1\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: Macromedia Licensing Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Macromedia Shared\Service\Macromedia Licensing.exe
O23 - Service: DiRT Drivers Auto Removal (pr2ah4nc) (pr2ah4nc) - CODEMASTERS - C:\WINDOWS\system32\pr2ah4nc.exe
O23 - Service: wampapache - Apache Software Foundation - c:\wamp\apache2\bin\httpd.exe
O23 - Service: wampmysqld - Unknown owner - c:\wamp\mysql\bin\mysqld-nt.exe
O23 - Service: Webroot Spy Sweeper Engine (WebrootSpySweeperService) - Webroot Software, Inc. - C:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeper.exe
--
End of file - 6094 bytes -
Gyomman
aktív tag
válasz
zvaragabor #996 üzenetére
Köcce
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Mr-Pamacs #994 üzenetére
Ezek csak sütikövető alkalmazások, semmi közük a felnyíló ablakokhoz. Nem mindegyik káros, és sajnos mindig újra és újra ''keletkeznek'' (most nem jut eszembe jobb szó) ilyenek. Én is hetente vagy 40-et leszedek AVG Anti-spyware-el. Próbáld ki, amit linkeltem, az biztos segít!
Ui.: azért nem írtam az AVG-t az előzőbe, mert nem ingyenes és nem tudtam, hogy van Anti-spyware-ed is (ebként egyik legjobb sztem, csak azért írom)...
ZVARAGABOR: fasterfox? kiegészítőknél hol találom őt?
[Szerkesztve] -
Mr-Pamacs
senior tag
Az Anti Spyware ezeket találta:
---------------------------------------------------------
AVG Anti-Spyware - Scan Report
---------------------------------------------------------
+ Created at: 17:52:26 2007.07.11.
+ Scan result:
:mozilla.306:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.2o7 : Cleaned.
:mozilla.307:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.2o7 : Cleaned.
:mozilla.452:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.2o7 : Cleaned.
:mozilla.65:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Adbrite : Cleaned.
:mozilla.66:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Adbrite : Cleaned.
:mozilla.67:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Adbrite : Cleaned.
:mozilla.276:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Adocean : Cleaned.
:mozilla.277:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Adocean : Cleaned.
:mozilla.278:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Adocean : Cleaned.
:mozilla.310:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Adtech : Cleaned.
:mozilla.311:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Adtech : Cleaned.
:mozilla.221:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Advertising : Cleaned.
:mozilla.222:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Advertising : Cleaned.
:mozilla.223:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Advertising : Cleaned.
:mozilla.224:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Advertising : Cleaned.
:mozilla.267:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Atdmt : Cleaned.
:mozilla.303:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Bluestreak : Cleaned.
:mozilla.424:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Casalemedia : Cleaned.
:mozilla.425:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Casalemedia : Cleaned.
:mozilla.426:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Casalemedia : Cleaned.
:mozilla.427:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Casalemedia : Cleaned.
:mozilla.429:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Casalemedia : Cleaned.
:mozilla.54:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Clickhype : Cleaned.
:mozilla.55:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Clickhype : Cleaned.
:mozilla.56:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Clickhype : Cleaned.
:mozilla.190:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Com : Cleaned.
:mozilla.195:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Com : Cleaned.
:mozilla.332:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Cqcounter : Cleaned.
:mozilla.403:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Cqcounter : Cleaned.
:mozilla.204:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Doubleclick : Cleaned.
:mozilla.233:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Fastclick : Cleaned.
:mozilla.234:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Fastclick : Cleaned.
:mozilla.365:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Hotlog : Cleaned.
:mozilla.241:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Mediaplex : Cleaned.
:mozilla.247:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Reliablestats : Cleaned.
:mozilla.248:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Reliablestats : Cleaned.
:mozilla.249:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Reliablestats : Cleaned.
:mozilla.250:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Reliablestats : Cleaned.
:mozilla.428:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Revenue : Cleaned.
:mozilla.456:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Serving-sys : Cleaned.
:mozilla.457:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Serving-sys : Cleaned.
:mozilla.458:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Serving-sys : Cleaned.
:mozilla.459:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Serving-sys : Cleaned.
:mozilla.460:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Serving-sys : Cleaned.
:mozilla.461:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Serving-sys : Cleaned.
:mozilla.101:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Smartadserver : Cleaned.
:mozilla.102:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Smartadserver : Cleaned.
:mozilla.103:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Smartadserver : Cleaned.
:mozilla.92:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Spylog : Cleaned.
:mozilla.57:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Statcounter : Cleaned.
:mozilla.58:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Statcounter : Cleaned.
:mozilla.59:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Statcounter : Cleaned.
:mozilla.60:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Statcounter : Cleaned.
:mozilla.61:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Statcounter : Cleaned.
:mozilla.62:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Statcounter : Cleaned.
:mozilla.237:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Tradedoubler : Cleaned.
:mozilla.220:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Tribalfusion : Cleaned.
:mozilla.47:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Yieldmanager : Cleaned.
:mozilla.48:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Yieldmanager : Cleaned.
:mozilla.49:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Yieldmanager : Cleaned.
:mozilla.50:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Yieldmanager : Cleaned.
:mozilla.51:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Yieldmanager : Cleaned.
:mozilla.52:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Yieldmanager : Cleaned.
:mozilla.53:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Yieldmanager : Cleaned.
:mozilla.453:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Zedo : Cleaned.
:mozilla.454:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Zedo : Cleaned.
:mozilla.455:\Documents and Settings\Kis Viktor\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\m672pydq.default\cookies.txt -> TrackingCookie.Zedo : Cleaned.
:eport end
Letörlöm őket, de ujra vissza jönnek, a rendszervisszaállítás ki van kapcsolva, Avast fut, és FF 2.0-át használok.
Ha letörlöm az egész cookies.txt fájlt és elindítom az IE-t (nem használom csak elindítom) akkor is visszajön a file.
[Szerkesztve] -
Gyomman
aktív tag
válasz
zvaragabor #991 üzenetére
Igen, firefoxot értem
Nekem ugyanolyan gyors, mint az IE, csak megnyitáskor kell várni vagy 6-7 másodpercet. Tehát sztem nem sokkal gyorsabb...
-
Mr-Pamacs
senior tag
Hi
Olyan godom lenne h valami kis Spy IE-ben megnyitogat pár oldalt véletlenszerűen, ezetket az oldalakat:l.mezzicodec.net, llehs.com,...
Mivel lehet leírtani a spy-t? -
Gondar
tag
hmm nem tom neces
-
ragazzo
őstag
Nem tudom mit irtottál ki,de mintha az op rendszer is gyilkolta volna.Szerintem kellene csinálni egy rendszervisszaállítást, arra a napra, amikor leirtottál mindent.Remélem be van kapcsolva ez a funkció a gépeden.Miután visszajött minden-a vírusok is-ki kellene kapcsolni a rendszervisszaállítást, és csökkentett módban újraindítani a gépet.Na, akkor ráküldeni mindent. Nem tudom, hogy hülyeséget írtam-e, de remélem segít.
-
Gondar
tag
Cs all !
Vki nagyon okos segítsege kellene .Szóval az a baj hogy vasárnap kaptam egy rakás vírust a kis gépemre amit szépen ki is írtottam ,de utána az lett a baj hogy be kapcsolom a gépet és kb 15 percig megy aztán reset...(ja a háttérképet se tudom átállítani)
Szal vki pls segítsen .
F secure , S and D , AD-awaret használok.
Előre is thx.. -
_stick_
őstag
válasz
zvaragabor #983 üzenetére
Most próbáltam, de még mindíg nem frissít. SSL Failed ezt írja ki. Tűzfal nem blokkolja. Közbe rájöttem, hogy a definicós fájlt le lehet tölteni a lavasoft honlapjáról.
Mod: bár, inkább nem mondok semmit, mert ez munkahelyi gép és lehet, hogy le van tiltva a server helye, ahonnan töltené. Megpróbálom otthon is.
[Szerkesztve] -
zvaragabor
senior tag
-
_stick_
őstag
Üdv!
Letöltöttem az Ad Aware 2007 FREE verzióját, de nem hajlandó frissíteni. A korábbi SE-hez le lehetett letölteni definíciós fájlokat. Az újabbhoz (legális úton) nem lehet? Vagy nállam van gebasz, hogy nem frissít? -
.:Kristian:.
addikt
Real Spy Monitor.
Hallott már róla valaki és ha igen akkor mi ez pontosan? Olyat hallottam róla, hogy e-mail-t küldözgetnek vele, majd ha megnyitod megfertőzi a géped és az illető aki elindította a mailt az összes jelszót illetve naplózott beszélgetést látni fogja
ebből mi igaz? -
Sdi
addikt
-
sztikac
őstag
válasz
zvaragabor #977 üzenetére
Remélem nagy gebaszt nem csinált
Azt olvastam róla hogy az IE segítségével tölt le fájlokat én meg FF-t használok meg a Comodo se jelezte hogy valami ilyesmi akarná használni a netet... De ahogy mondod a lényeg hogy a doctor bácsi elbánt vele
szerintem spyware terminator uninstall lesz a dologból...
-
sztikac
őstag
Hi. Az előbb felraktam a Spyware Doctor 5.0-át és rögtön talált is BackDoor.GrayBird.K nevű trójait
A gépen Comodo (régebben ZoneAlarm), AVG Anti-Virus és Spyware Terminator és Spybot - S&D van. Egyik se talált soha semmit (nem nagyon látogatok warez oldalakat). A kérdés az hogy ez mennyire veszélyes ill. milyen károkat okozhatott?
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Köszönöm mindenki segítségét!!
Úgy néz ki eltünt ezzel a hijackthis-szel
méégeszer köszi -
Armahun
addikt
Aztkiszem inkább ebben a topikban van a helye.
szeretném az alábbiakban kérni a segítségeteket: [link] -
Gyomman
aktív tag
válasz
Sickboy25 #966 üzenetére
Mi mindent próbáltál ki? Nekem is volt hasonló, hogy reklámablakokat dobott ki a szemét. A system32 könyvtárban kéne kerestetni AVG Anti-spyware-el v. AVG Free-vel, és nem árt egy Hijackthis-t letölteni!
Plusz ha találsz manuálisan system32 v. system könyvtárban zagyva nevű fájlokat (pl.: cbxyyyx.dll), akkor azt jó ha törlöd (hacsak nem ír ki mellé a szövegbuborék, mikor rámész vmi ismerős alkalmazásnevet)... -
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Nos az elöugro ablakok blokkolva!! Ha ennyire egyszerü lenne mär megoldottam volna!
A kepet meg majd küldom, de ugy 5 percenkent felugro különfele hirdeteseket tertalmazo ablak! -
BlacKSouL
addikt
válasz
zvaragabor #964 üzenetére
Tüneti kezelés? Nem biztos hogy jó hosszútávon.
-
zvaragabor
senior tag
válasz
Sickboy25 #962 üzenetére
Internet Explorerben lehet asszem blokkolni az előugrókat. Eszközök > Internet beállítások > Adatvédelem fül > Előugró ablakok tiltása.
Esetleg állj át Firefoxra. Fényévekkel biztonságosabb, jobb a popub blokkolója, sőt, még külön föl is lehet telepíteni hozzá egyet, ami még job. AdBlock Plus. -
Sickboy25
addikt
Á sajna nincs, de megnéztem ott van e vmi gyanús progi ,de nem volt!
Vmi más megoldás?? -
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Segitsetek nekem!
van egy allando internetes beugro ablakom amit semmivel sem tudok eltüntetni.Biztos talalkoztatok mär vele CiD: ez lenne Ö!
Mivel tudnäm leszedni??
Mär mindent kiprobältam. Kerek tippeket es progikat. Koszi -
ToBeY
nagyúr
Hello
Beszívtam egy ilyen spyware-t (szerintem az lehet) automatikusan elindul ha kilövöm akkor is újra berakja magát.Már 2-3 progit ráeresztettem valami ötlet van?
[link] -
Ottoka
őstag
A spyware doctor a legjobb kémeltávolító... vot. Az új 5-ös verzió egy ramzabáló csili-vili szörnyeteg...
-
Zsaru.
csendes tag
Hupi.
Belaggolt a Firefox
Bocsika mindenkitől. -
Gyomman
aktív tag
Végigcsináltad mindet, amit írtam? (hijackthis, csökkentett mód, manuális törlés: #944). Ha nem, akkor csináld meg! Ha igen, akkor:
1.alternatíva: Tűzfallal próbáld véglegesen letiltani, így ha be akarna jönni, mindig megfogja. Bár a neted nem lesz lassabb, csak egy ici-picit, a spyware örökre ott marad (azaz a köv. formatC-ig)
2.alternatíva: Nézd meg más anti-spyware-ekkel! Counter Spy-al, AVG Anti-spyware-el, Spybot-al (a spybot különösen képes az ilyeneket megtalálni, úgy tudom).
Majd írj, ha történt valami!
[Szerkesztve] -
fradi81
veterán
Hiába törlöm ki a talált dolgokat, most is előbukkan az IE ablak időnként, gatya
-
-
Gyomman
aktív tag
Az Ashapoo-val ezt töröld ki, vagy zárd karanténba, az is jó. Counter Spy naon jó, azzal taláni kék, ha van vmi. Próbáld ki HijackThis-t! Töltsd le (lehetőleg a 2.0-át, a Trend Micro-s), keressél log-file-al, majd www.hijackthis.de-re másold be a fájlt. Amit kijelöl, azt fixáld csökkentett módban, majd ugyanígy töröld ki te manuálisan (shift+del) a vírusos fájlokat, ha a vírusírtó meg spyware-írtó nem engedi...
Nézzél még meg egy www.avg.hu-t és ott egy AVG Free-t esetleg!
[Szerkesztve] -
-
fradi81
veterán
A semmiből felbukkanó böngésző ablakokat okozhatják ezek a vírusok?
-
RexpecT
addikt
Azt hiszem nemsoká ugyis ujrarakom a rendszert akkor majd kiprobalom én is!
-
zvaragabor
senior tag
Én is épp most futtatom. Eddig talált 15 fertőzést, de gyanítom csak kukikat. Majd meglátom. Kicsit mintha lassabban pötyögne. Egész jól be lehet konfigurálni az előzőhöz képest. Magyarul nem tud(legalábbis amit én szettem le az nem). Alapból van benne 2 skin. Az alap egy ilyen kék színű, a másik piros.
[Szerkesztve] -
fradi81
veterán
én igen pont most próbálom. van valami kártevőm mert néha megnyílik a böngésző ablak valami hülye oldallal pedig pont tegnap raktam fel a counterspy-t.
[Szerkesztve] -
RexpecT
addikt
Valaki próbálta már az új Ad-Aware -t?
[Szerkesztve] -
finest
addikt
Szerintetek van itt valami gyanús?
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 18:23:49, on 2007.06.06.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Karna\Razer\razertra.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
C:\Program Files\Comodo\Firewall\cmdagent.exe
C:\Program Files\Comodo\Firewall\CPF.exe
C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\vgndvido.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Google\Gmail Notifier\gnotify.exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
c:\windows\system32\drivers\services.exe
C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
C:\WINDOWS\Samsung\ComSMMgr\ssmmgr.exe
C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe
C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
C:\Program Files\Skype\Plugin Manager\SkypePM.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\DOCUME~1\Bence\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.766\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\System\panels\blank.htm
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\System\panels\blank.htm
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RunDLL32.exe NvMCTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [razertra] C:\Program Files\Karna\Razer\razertra.exe
O4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Comodo Firewall] ''C:\Program Files\Comodo\Firewall\CPF.exe'' /background
O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] ''C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe'' -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: [GNDVIDO] C:\WINDOWS\vgndvido.exe
O4 - HKLM\..\Run: [{0228e555-4f9c-4e35-a3ec-b109a192b4c2}] C:\Program Files\Google\Gmail Notifier\gnotify.exe
O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [SkyTel] SkyTel.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Samsung Common SM] ''C:\WINDOWS\Samsung\ComSMMgr\ssmmgr.exe'' /autorun
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] ''C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe'' -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] ''C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe''
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] ''C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe'' /nosplash /minimized
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - Global Startup: Adobe Reader gyorsindító.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Felolvas - {4B28ED70-6126-43f2-B810-F3CFB49400F4} - d:\Program Files\Speech Technology\SpeakBoard\explorer.html
O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {193C772A-87BE-4B19-A7BB-445B226FE9A1} (ewidoOnlineScan Control) - http://download.ewido.net/ewidoOnlineScan.cab
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/wuweb_site.cab?1165751996531
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{843FB56E-AB8F-496A-AB7A-B63B68681BFF}: NameServer = 62.77.203.10 213.163.34.66
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O20 - Winlogon Notify: WgaLogon - C:\WINDOWS\SYSTEM32\WgaLogon.dll
O21 - SSODL: WPDShServiceObj - {AAA288BA-9A4C-45B0-95D7-94D524869DB5} - C:\WINDOWS\system32\WPDShServiceObj.dll
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe'' /service (file missing)
O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe'' /service (file missing)
O23 - Service: Comodo Application Agent (CmdAgent) - COMODO - C:\Program Files\Comodo\Firewall\cmdagent.exe
O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: Microsoft System Management - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\system.exe (file missing)
O23 - Service: NBService - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero BackItUp\NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexingService.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
O23 - Service: PnkBstrB - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBstrB.exe
O23 - Service: Windows Services Control - FileZilla Project - c:\windows\system32\drivers\services.exe
O23 - Service: Session Manager Subsystem (Windows smss) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\smss.exe -
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #929 üzenetére
Na akkor egy utolsó ötlet, amennyiben a legfrisebb SmitFraudFix sem működött: [link] Asztalra mented, onnan indítod, majd Next, Install, legyen pipa a Run Fixit -nél, majd Finish. Továbbiakat értelemszerűen az utasításai alapján, ha kéri a végén újraindítod a gépet, kicsit tovább tart majd. Ezután HijackThis-el fixálod az O17-es HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\.. vagy ilyen sorokat, és kipróba. Ha továbbra sem jó, akkor egyelőre nincs több ötletem.
-
attyspocak
aktív tag
válasz
BlacKSouL #927 üzenetére
Nos nem hiszem, hogy az elírás okozta, mert most pl.
a Counter Spy és a CounterSpy keresések magyar első találatait irányította tovább ezekre:
[link]
[link]
Az, hogy tovább irányítja onnan tudható, hogy pl. a PC World [link] oldaláról dobott tovább az előbbi két link közül a másodikra.
Lefuttattam egyébként csökkentett és normál módban is a CS-t és az AVG-t is. A CS talált két utorrent fájlban gyanús anyagokat, de azok még csak le sem voltak töltve, mivel .ut volt még a kiterjesztésük. -
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #923 üzenetére
Mondjuk talán ha compack flash helyett compact flash -t írsz be(minthogy utóbbi a helyes), akkor megvan az esély, hogy az általam már leírt esetet elkerülöd, lásd: [link] második bekezdés
különös tekintettel a ''vannak cégek, amik felvásárolnak olyan domaineket, amik bizonyos nagyforgalmú domainekre hasonlítanak, vagy olyan nevük van, ami lehet hogy népszerű szó, és a keresők kiadják találatnak, de valójában üres, semmitmondó linkhalmaz, amit néhány cég fizet, cserébe a ''véletlen'' reklámmegjelenítésért, és mondjuk az elgépelt vagy nem pontosan ismert url-ek eredményeiként jelennek meg'' részre
[Szerkesztve] -
Gyomman
aktív tag
válasz
attyspocak #925 üzenetére
kipróbáltad már amit írtam?
Nem olyan nagy spyware ez, oldalakra irányít át, meg kell valaminek találnia... -
Gyomman
aktív tag
válasz
attyspocak #923 üzenetére
Ez spyware...
Mondom, AVG Anti-sypware-t még megpróbálhatod, meg a Counter Spy-t (csak az 40MB, ezért nem ajánlottam, de leghatékonyabb), ha nem, akkor nincs ötletem. Illetve van: www.firefox.hu.
[Szerkesztve] -
attyspocak
aktív tag
Tehát az történik, hogy az IE7 böngészővel a google [link] oldalon pl. beírom hogy compack flash a keresést szűkítem, majd katt az első találatra. Ez normál esetben a találati oldalra lép.
Azonban most a találati [link] oldalról azonnal tovább ugrik a [link] oldalra ugrik tovább a böngésző.
Ami érdekes, hogy a most megnyíló kéretlen reklám ablaka máskép néz ki, mint ami mondjuk tegnap és az elött volt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Gyomman
aktív tag
válasz
attyspocak #920 üzenetére
Ilyen szerveres dolog (O17) nekem is van, azt én se tudom kitörölni, nem az lesz veszted okozója, nem csak amiatt jönnek fel ilyen szarságok (vagy mik is pontosana tünetek?).
Nem muszáj reinstall ebként, el tod anélkül is azt tünetni. Abként meg nekem pl. átírta valami magát rendesen a Windows Cd-jére, mert reinstallkor mindig vírusos a gépem (tehát nem biztos megoldás, az sem).AVG ANTISPYWARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még azt köll kipróbálni! -
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #917 üzenetére
Ilyenkor jön a mass-detection. Szedj össze annyi megbízható irtóprogit, amennyit nem sajnálsz, és ereszd rá a gépre egyesével. Rendszervisszaállítás legyen kikapcsolva, ha valamelyik talál olyat, amit nem bír törölni, pl mert futás közben nem engedi, akkor írd fel, és csökkentettben töröld kézzel. SmitFraud megvolt? Spybot S&D, Spyware Terminator, Spyware Doctor, CounterSpy, esetleg TrendMicro online keresője, rootkit ellen F-Secure BlackLight Beta. Mindegyiket frissítsd település után. Ha kellenek linkek hozzá, akkor szólj. (Melóban vagyok este 6-ig nem érem el a mailjeimet, de itt figyelek.)
-
Ottoka
őstag
válasz
attyspocak #917 üzenetére
Új windows.
-
attyspocak
aktív tag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #914 üzenetére
Rendszervisszaállítás kikapcsolás törlés előtt?
Mármint a O17-esek HJT-s fixálása előtt. [link]
[Szerkesztve] -
pzstm
titán
válasz
attyspocak #912 üzenetére
Format c:
Majd egy reinstall! -
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #911 üzenetére
Illetve de megjelenik és ugyan az történik. tirányít. Akkor is, ha letiltom a sütiket.
SEGITSÉG!!!! -
attyspocak
aktív tag
Nos van két sor, ami ha csökkentett módban futtatom nem jelenik meg, de normál módban a HjackThis sem tudja eltávolítani csak időlegesen.
O17- HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{07F621AE-14EE-460D-9B2B-4D2CABC7F384}: NameServer = 85.255.115.36 85.255.112.132
O17- HKLM\System\CS1\Services\Tcpip\..\{07F621AE-14EE-460D-9B2B-4D2CABC7F384}: NameServer = 85.255.115.36 85.255.112.132
Ezt a két sort kérdőjellel értékeli az analízis során a megadott oldal. Azt írja, ha jól értem, hogyha ismerem az ip-ket nem gáz, de ha nem fixáljam a dolgot. Az IP-k ukrán címek. Fogalmam sioncs hogy távolítsam el ezt a dolgot a gépemről.
[Szerkesztve] -
attyspocak
aktív tag
A Médiapléyer nekem ne csináljon semmit! Nem használom szinte soha. Csak a classic-ot.
Köszi! Ha csak zöld pipám marad és kis fehér pajzs, illetve van földgömb fallal. Vagyis eltávolítottam öt olyan sort, ami kérdőjeles, illetve sárga X-es volt. Nos meglátjuk. Rebbot után visszatérek. -
Gyomman
aktív tag
válasz
attyspocak #905 üzenetére
www.hijackthis.de - Ide másold be a logfile-t, itt majd azonnal elemzi az oldal és kiírja, hogy mi gonosz és mi nem
A Media Player mér fixálod? Azt kell, ami vírus vagy stb. Ha az jön vissza, ami gonosz, akkor nagy szívás van, akkor meg csökkentett módba és rendszervisszaállítás kikapcsolásával kell megpróbálni...
Ebként meg AVG vírusírtó nem találja meg, meg valszínű spyware, tehát www.avg.hu és AVG Anti-spyware.
[Szerkesztve] -
pzstm
titán
XoftSpy-t esetleg trend micro anti-spyware-t ajánlanék...
-
zvaragabor
senior tag
válasz
attyspocak #905 üzenetére
Visszaírja magát a memóriába. De szvsz a Media Player izét ne fixáld, az nem fogja tönkretenni a rendszert.
-
attyspocak
aktív tag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #902 üzenetére
-
attyspocak
aktív tag
válasz
BlacKSouL #808 üzenetére
Nekem ugyan ez a gondom akadt. Adott a XP SP2 alatt az IE7. A google keresője bizonyos találatok esetén a találat megnyitása helyett egy reklám ablakot ad be. az Opera nem tesz ilyet. Fent van a ZA Security Suite és az AVG vírus. Valamint feltettem még egy rakat spy keresőt, de hiába.
Ime a kéretlen reklám egyik képe: [link]
Az átirányított ablak külalakra mindíg ilyen, de a domain név változó.
Jelenleg a Spyware terminátor és a Spy Sweeper valamint az Ad-aware és a Spyboot is fent van. De kipróbáltam az ashampoo-t is. Csökkentett módban is futtattam keresőt, de nem oldotta meg a gondomat.
A rendszer április végén lett újra telepítve. Nem tudom sajnos, hogy melyik napon jelentkezett előszőr ez a gond és azt sem, hogy miket telepítettem azt megelőzően. -
Gyomman
aktív tag
válasz
CounterBoci #900 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest