Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz Zen42 #139307 üzenetére

    Leragasztod a szelepet és puff be. Hol a macera? Mármint lehet persze cizellálni bármeddig, de nem muszáj. Nekem van bent vagy háromféle ferment, meg mindig egy brazil, vagy valami sötétebb blend annak, aki a gondolattól is rosszul van, hogy szpesöltivel mérgezném. :)

    kifogyós kv és kajálda:

    Kisvasutas pizzázós kellemes hely, valóban. Moszkván a szerelmes levélben van klasszik impresso, a piac oldalán két jó hely is (Bányai, meg feljebb a lis luk, nem emlékszem a nevére). Plusz a piros hülyebolt avx-szel. Meg a Lövőház elején jobbra pincében egy másik nagyon minőségi kvzó, talán Awaken, vagy One Eleven vonalon. Pesten el van látva az ember. Máshol problémásabb, elismerem. Tegnap Kecskeméten koncerteztünk, megint voltam a Babszínházban - az továbbra is rendkívül ajánlott hely.

    Off: mióta bohóckodom a pörköléssel is, rengeteg bab van itthon. Nem győzöm meginni :))

    Sz.zs. @ ha legközelebb kisvasutazol, írj rám. Normafán lakunk, itt megy el a sín a kert végében. Bármikor bejöhetsz egy abrakababra, ha épp itthon vagyunk!
    Ez amúgy a többi totyiklakóra is érvényes. Legfeljebb kapnak pár gyereket a nyakukba, bosszúból.

Új hozzászólás Aktív témák