Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Mákosmalac
üzenetére
Én nem szeretem a sötétre pörkölt kávékat, így a legvilágosabb Passione Lungot próbálom:

Ahogy nézem, nem ez a legnépszerűbb változat, még mindig hegyekben áll az I. kerületi Aldiban.
Az eggyel sötétebbre pörkölt, arany csomagolású Passione Cremát már teljesen kifosztották (Kálvin tériben még van 1-2)
Piros csomagolású Passione Espresso még akadt mutatóban pár. (gondolom ez lehet szénfeketére pörkölve.)Intermezzot valamikor 15 éve próbáltam őröltben, az tényleg bűnrossz.
Őrölt Segafredoban nekem az Emozioni, meg az Origini Brazil ízlett, de azokat nem lehet babként kapni

-
válasz
Mákosmalac
üzenetére
Konkrétan melyiket vetted?
Ugyanis nekem kellemesen kakaós és lágy utóízű volt bármit is tekergettem rajta.
Csak nem azt a szép piros csomagolású Intermezzót vetted meg, ami nem a Sega saját pultján van?
Ugyanis azt is lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás