- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Kompakt vízhűtés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Mákosmalac
üzenetére
Én nem szeretem a sötétre pörkölt kávékat, így a legvilágosabb Passione Lungot próbálom:

Ahogy nézem, nem ez a legnépszerűbb változat, még mindig hegyekben áll az I. kerületi Aldiban.
Az eggyel sötétebbre pörkölt, arany csomagolású Passione Cremát már teljesen kifosztották (Kálvin tériben még van 1-2)
Piros csomagolású Passione Espresso még akadt mutatóban pár. (gondolom ez lehet szénfeketére pörkölve.)Intermezzot valamikor 15 éve próbáltam őröltben, az tényleg bűnrossz.
Őrölt Segafredoban nekem az Emozioni, meg az Origini Brazil ízlett, de azokat nem lehet babként kapni

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás