Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Digitalpimp #8235 üzenetére
Magyarul más kifejezést nem tudok a jelenségre mint rögösödés - miattam hívhatnánk csomósodásnak is, mint a lisztnél, vagy nem tudom; ez a bevett kifejezés rá.
Ha belenyúlsz az ujjaddal az őrleménybe, azzal picit nehézkes lenne ilyen 1-1mm átmérőjű rögöket megtörni, ráadásul a nagy része az ujjaidra ragadna.. De akkor legyen egy szemléltető videó is hogy mire gondolok: [link]
Értem mit szeretnél mondani, elfogadom hogy szerinted nincs értelme. Az a fura amikor látszólag nem is (pontosan?) tudod miről van szó, de már sámán tool-nak titulálsz 5 vékony fémszálat meg egy parafadugót
Továbbra is fenntartom, hogy nem, valószínűleg egy egyszerűbb gépnél nem lehet a csészében érezni a különbséget; de azt is fenntartom, hogy csökkenti a spriccelés-csatornásodás esélyét / mértékét. Ehhez nem kell vakteszt, elég ránézni a lefolyásra egy naked karral.#8246 Digitalpimp
ok, mondjuk ez megmagyarázza -
icm
tag
válasz
Nem kell valaki hardcore legyen, hogy az alapismeretekkel / alapfogalmakkal tisztában legyen.
-
iatti
aktív tag
válasz
ne hagyd magad. állandóan kötözködnek
-
válasz
Ujjaddal nyomkodod szét
-
válasz
🤦🏻
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest