Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Szerintem a dolgok soha nem feketék és fehérek. "Alapismeretek, alapfogalmak" nem mindenkinek azonos jelentéssel bírnak. Ennek a topic-nak a címében két szóval is bátorítják a magamfajta sötétben tapogatót: "kezdő", "amatőr". Ezek bátorítanak ám az "utcáról bejönni", ne feledjétek! Akkor is, ha tényleg a teljesen nulláról érkezünk. Akkor is, ha van egy propelleres mákdarálónk, vagy pl. a kapszulában látjuk a megoldást.
Ha innen nézed a gitárhúrt, más lesz a megvilágítása.Ha egy fórum már 8.000 hsz. felett jár, szerintem lehetetlen, hogy megmaradjon a kezdő szinten. A legnagyobb jóindulat mellett is minimum középhaladó lesz.
Én elképesztően sokat tanultam itt, pedig csak harmadik hónapja olvaslak benneteket. És látom, hogy nagyságrendileg többet hozok ki a kicikínai vacakomból, mint ha nem lennék itt. És azt is látom, hogy igen, elkapott a gépszíj, és tervezem, merre tovább... De ezzel nincs mindenki így! Sokan megállnak X vagy Y szinten. Nem baj az. Valahol én is meg fogok.
Valahol te is meg fogsz, aki ezt elolvastad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA Fly More combo drón szett - vadonatúj
- Bontatlan, új 2év GARIS DJI Mini 4 PRO RC FMC - 2 év DJI Care Refresh teljeskörű biztosítással! FULL
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mr.Csizmás