- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Szerintem ugyanarra gondolunk, csak más megközelítésben. Nem mondom, hogy a nyomásfokozós szűrőnek csak a crema előállítása lenne az egyetlen feladata, valóban ellenállást fejt ki a töredéke mennyiságű lyukkal egy normál szűrő ellenében. Így a bármilyen őrlemény (propelleres, előre darált) is valamennyire elfogadható eredményt adhat, de hogy a kávépoginak ne legyen szerepe az ellenállásban (ha jól értem, ezt állítod) azt egyszerűen nem tudom elfogadni. A víz útjának láncolatában a bojlertől a csészéig minden szerepet játszik, a pumpától a kávépogácsán és felsőszűrőn át a karba helyezett szűrőig. Tehát az álláspontom az, hogy akár nyomásfokozós, akár normál szűrőt használ, az őrlemény finomsága alapvetően meghatározza az elkészült italt. Persze, befulladhat ugyanannál az őrlőbeállításnál a két szűrő, de egyszerűen az őrlőt kell hozzáállítani a nyomásfokozóshoz a jobb kihozatalhoz. Még ha a végén csak azon a pár lyukon is megy keresztül a kávé a többszázhoz képest, a víz előtte megtett útja a kávépogin át esszenciális.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest