- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Mini PC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  RetepNyaraB

üzenetére RetepNyaraB

üzenetéreMindenhol azt olvastam, láttam review-kban, hogy a K4 presszóra jobb, mint a K6. Utóbbi akkor jobb, ha mindenféle más kávét is csinál az ember (V60). Persze nem derült ki, hogy a kolléga mit akar inni. 
 Nekem csak presszó kellett, ezért lett a K4. Hatalmas ugrás a Graef után, ízben is és pangó kávé alapján is. Lehet, hogy tovább tart ledarálni, de hamarabb ledarálom a babot és "leecsetelem" a K4 alját, mint ameddig püfföltem a Graef-et, hogy adjon ki még 2-3 gramm kávét.
 Ebben az árkategóriában mindenképp a K4-et ajánlanám a Graef helyett, kivéve ha valaki valamilyen fizikai okból nem tud tekerni. De ha egyszer begipszelik a karom, akkor is inkább rádugom majd a bit-es csavarbehajtót a K4-re, minthogy visszamenjek a Graef-ra...
 És ezzel nem azt mondom, hogy élhetetlen a Graef, de a szememben kétszer olyan jó a K4 azzal együtt is, hogy manuális.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 10
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás
 Mr.Csizmás