Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
Hú, kicsit összezavarodtam... Nem két év a szavatosság kávéra? Ha erre csak egy, akkor igen friss, ha kettő...akkor az már kicsit sok nekem :-) De benne lennék, ha tényleg ilyen friss. Akkor még egy ember? :-)
(#4710) pető bá': én most adtam el az Iberital Challenge-et, ez "végtelen" fokozatú (
) és bár hozzá képest a Vario-nak "csak" 200 fokozata van, de ezzel is szépen el lehet játszani. Szerintem ha van kedved és pénzed, vágj bele, de talán egy tárcsás őrlőre lenne érdemes rámenned. Nemrég volt 35e-ért egy Compak K6 a KVX-en, az elég jó vétel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) és bár hozzá képest a Vario-nak "csak" 200 fokozata van, de ezzel is szépen el lehet játszani. Szerintem ha van kedved és pénzed, vágj bele, de talán egy tárcsás őrlőre lenne érdemes rámenned. Nemrég volt 35e-ért egy Compak K6 a KVX-en, az elég jó vétel volt.
Mr.Csizmás