Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Mini-ITX
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A kávét az ízéért szeretem, sokszor meg sem érzem a koffeint. Alkalmi fogyasztó vagyok. Most pl hetek óta nem ittam de van, hogy naponta lemegy egy. Itthonra keresek egy gépet. Számomra egy cél van egy jó kávét inni és konstans minőségben, amivel keveset kell babrálni.
Éppen most adok egy bontatlan DeLonghi ECP31.21 amit egyszer kaptam de soha ki sem bontottam mondván én nem fogok szarakodni minden egyes alkalommal a főzőcskézéssel, őrléssel, arányokkal, hőfokkal, stb. A cégben Nespresso van, kapszulás, szeretem. Egy barátom akinek egy nagyon jó kávézójuk volt is azt mondta, hogy otthon ők is Nespressot isznak mert szerintük konstansan tud egy korrekt minőséget.Kérdésem több van.
1. Szerintetek a kapszulás kávék rosszak vagy jók, vagy igazból az elmegy kategória?
2. Ha rosszak akkor mennyi befektetéssel lehet sokkal jobbat inni?
3. 1 adag Nespresso mennyivel olcsóbb drágább mint egy otthon, darált főzött "hagyományos" kávé?
4 A barátnőm és én is refluxosak vagyunk így alapvetően kerülnünk kellene a savas dolgokat. Van olyan kávé ami "kímélőbb" ebből a szempontból?Bevallom nagyon hajlok a Nespresso felé, szóval elég nyomós indok kell, hogy ne az legyen.
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile 2
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás