- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Egér probléma
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
pető bá' #11947 üzenetére
Mindig megkóstolom simán, de nem vagyok akkora szakértő. Viszont cappuchinóként ízlik, de vannak nálam hardkórabb presszós ismerőseim akiket hívók kóstolásra. Volt, hogy ugyanazzal az örlőbeállítással telejsen más mennyiség jött le. Csak eleinte nagyon távolról indultam 35-40 klikk, de rájöttem az túl durva. Ez a 30 környéke lesz a jó ehhez a közepesen sötéthez. De most, hogy megvan az örlőbeállítás jöhet a gyakorlás, hogy le tudjam hozni mindig ugyanazt a mennyiséget ugyanannyi idő alatt.
Nem aggódóm túl, csak szeretném megtanulni és minél jobban kitapasztalni mi, miért van. Közben figyelgetem a nyomást is, pl. 28 klikknél már 12 bár fölé is szökött, szóval azt már látom, hogy túl sok lesz neki. De voltak olyan shotok, ahol szépen jött 9-10 báron.
Amúgy élvezem ezt a fajta kísérletgetezést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest