- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Apple asztali gépek
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
skilleeer
csendes tag
válasz
headhunter86 #11948 üzenetére
Jelenleg ott tartok, hogy már nem tudom eldönteni savanyú vagy keserű.. Én is annyi kávét "elpancsoltam" már.. és csak munka után, késő délután van időm erre. Éjfélkor pedig forgolódom
Nem szoktam ennyi kávét inni. Azt érzem, hogy nem tudok konzisztens lenni, nem tudom megismételni az előző főzésem.
Ettől függetlenül már sokkal jobb eredményt érek el mint mikor első nap elkezdtem. Azok a kávék ihatatlanok voltak feketén
@RetepNyaraB tanácsára impresso classic, brazil-kolumbiat vettem első körben. Egyébként egy kiváló minőségű kávé.. Jó sűrű cremaja van és az illata is nagyon finom. Már csak tökéletesen kéne elkészíteni. Pont az előbb ittam munkahelyemen egy saeco gépes nevenincs kávébabból készült koffeines italt és arra jöttem rá, hogy még az én savanyú kávém is finomabb ettől -
kchris78
veterán
válasz
headhunter86 #11948 üzenetére
Tamperolás nem számít nagyon igazából... Ha összenyomod egy szintnél nem tudod tovább nyomni ergo nem fog nagyobb ellenállást generálni.. Lényeg hogy nyomd össze rendesen (amennyire én tudom 5-10kg ha nagyon kell erő-érték).
A kávé meg időben is változik az elején más klikkszám fog működni mint 1 hét mulva... Az én tapasztalatom meg az hogy az hogy 8-10 bar vagy 12, egykutya lényeg az őrlemény szemcsemérete, az extrakciós idő és a vízmennyiség (végülis ez utóbbi is az extrakciót adja meg csak más paraméterrel) Plusz ha úgy érzed elértél egy nagyon f.sza beállítást, akkor még a hőmérséklettel is szórakozhatsz
.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Padavan firmware
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Mozilla Firefox
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest