Hirdetés
- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
otto14
őstag
Akárhogy megyek vele, 10 liter, eeesetleg 9.7, ha sok az országút és nem lát várost. (számítógép szerint, sosem számoltam meg tankolástól tankolásig) Nagy előnyöm, hogy már előttem raktak bele egy gáz átalakítást (lpg), az pedig fele annyiba kerül, míg ugyan annyit fogyaszt (látszatra). Mondták sokan, hogy 1:5 arányban járjak egy kicsit benzinnel is. Ezzel a motorral nem volt nálunk kínálat, csak automata váltóst találtam, de egy kézi sokkal jobb lenne.
Egyébként jó olyan kocsit venni, amihez mindenki ért, vagy minél többen. Vagy amilyen szerelő van a környékeden. Azt vettem észre, hogy a drágább munkadíj ellenére olcsóbb és kevesebb szopás a kocsimat a volt márkaszervízbe vinnem, amit felvásárolt egy testvérpár, mint a szomszéd szerelőhöz. Egyik elfoglaltabb mint a másik, szóval még az sincs, hogy nem jó szakember, mert tele van klienssel, de nincs típus ismerete, a másik helyen meg van.
Támogatom azt a vonalat, hogy egy egyszerű benzines kocsi a jó. Nem akartam turbót, egr -t meg miegymást, ha nélkülük is van élet. Fórumokon mindig lehet látni, hogy valaki már mindent is kicserélt, s még mindig nem jó a motor. [link] Tanmese a dízel autókról.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4700MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest