Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Parkolói Vidám Vasárnap
Megdöglött az akksim. Oké, megesik. Beröffent, hat órát járattam, elmentem fürdeni, visszajöttem, nem indult... nyolcadikra nagynehezen elkapta, most megy, de én már le nem állítom.
6 körül hallom, hogy valami duma megy a parkolóban.
Kinézek, sürgés-forgás, bikakábelt keresnek a srácok Mondom nekik, hogy a románnál szemben van. Biztos? Mondom tuti... :/
Szlovén gyereknek is kuka lett az akksija, mellette áll a török, összerezdült mindenki mint legyek a szarra, segítsünk (amúgy ez tetszik). Török röffenti a kányát, kábel áthúz, rátesz (itt már fogtam a fejem), ide-oda rakosgatják... töröknek mondom, hogy adjon kis gázt, had pörögjön, szlovénnek mondom, hogy várjá' má' bazeg pár percet, had dolgozzon a kábel.
Fél órán át próbáltuk, megnyekkent néha, de amúgy semmi. Tanakodnak, szerelnek mint az állat... szerelnek... egyik kábelt leveszik, elkezdem mondani, hogy "héélóóó", törökéről leveszik a pirosat, mondom HÉÉÉLÓÓÓ HÉÉÉLÓÓÓ, erre rádobják a treplire... mondom FÁKK STOP, de már késő, húzott olyan ívet, hogy öröm volt nézni, erre a töröké is letérdelt bazdmeg... csóválja a fejét, csóválja a fejét... szerintem soha többet nem segít senkinek. Műszerfala világít mint a karácsonyfa, csekkendzsintől kezdve minden van mint a búcsúban...Édesf.szom...
Szóval elhatároztam, hogy csinálok kábelt. 8 méter szerintem elég. Vagy nem? Kábelt már kinéztem, 50mm²es réz lesz, a kérdés csak a csipeszek...
[link] erre gondoltam. Vagy ez már overkill azért?[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest