Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parkolói Vidám Vasárnap
Megdöglött az akksim. Oké, megesik. Beröffent, hat órát járattam, elmentem fürdeni, visszajöttem, nem indult... nyolcadikra nagynehezen elkapta, most megy, de én már le nem állítom.
6 körül hallom, hogy valami duma megy a parkolóban.
Kinézek, sürgés-forgás, bikakábelt keresnek a srácokMondom nekik, hogy a románnál szemben van. Biztos? Mondom tuti... :/
Szlovén gyereknek is kuka lett az akksija, mellette áll a török, összerezdült mindenki mint legyek a szarra, segítsünk (amúgy ez tetszik). Török röffenti a kányát, kábel áthúz, rátesz (itt már fogtam a fejem), ide-oda rakosgatják... töröknek mondom, hogy adjon kis gázt, had pörögjön, szlovénnek mondom, hogy várjá' má' bazeg pár percet, had dolgozzon a kábel.
Fél órán át próbáltuk, megnyekkent néha, de amúgy semmi. Tanakodnak, szerelnek mint az állat... szerelnek... egyik kábelt leveszik, elkezdem mondani, hogy "héélóóó", törökéről leveszik a pirosat, mondom HÉÉÉLÓÓÓ HÉÉÉLÓÓÓ, erre rádobják a treplire... mondom FÁKK STOP, de már késő, húzott olyan ívet, hogy öröm volt nézni, erre a töröké is letérdeltbazdmeg... csóválja a fejét, csóválja a fejét... szerintem soha többet nem segít senkinek. Műszerfala világít mint a karácsonyfa, csekkendzsintől kezdve minden van mint a búcsúban...
Édesf.szom...
Szóval elhatároztam, hogy csinálok kábelt. 8 méter szerintem elég. Vagy nem? Kábelt már kinéztem, 50mm²es réz lesz, a kérdés csak a csipeszek...
[link] erre gondoltam. Vagy ez már overkill azért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Óra topik
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- TUF Gaming FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Sony zv-e10 garanciás 600 expoval
- Eladó/Csere Samsung S24 Ultra 12/256GB
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest