Új hozzászólás Aktív témák
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Vidéki megyeszékhelyen dolgozom mint sysadmin.
Leginkább linux, wmare, windows telepítés, konfigurálás és hiba keresés amivel foglalkozom, kicsit foglalkoztam HP store alap adminisztrációval. 5 éve vagyok a jelenlegi helyemen.Mennyi lehet a reális amit vidéken ellehet ezért kérni?
Szeretném közben képezni magam DevOps irányba, úgy látom most őket keresik.
Köszönöm -
RaPiDsHaRe
aktív tag
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
Oppenheimer #2933 üzenetére
Magyarán addig keresni még nem találom a megoldást?
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
#57018880 #1628 üzenetére
Ezt a szakmai portfóliót eddig még nem próbáltam ki, azt hiszem ezt nem rendszergazdáknak találták ki. Nem tudom mit lehetne bele írni, és rendszeresen friss tartalommal megtölteni.
Valószínű költözés lesz ebből a későbbiekben, előbb az országon belül aztán ki tudja hova.
A nyelvtanulást azt éppen most akarom majd elkezdeni. A jelenlegi "konyha" nyelvnél azért jó lenne fejlödni felfelé.Mercutio_: Eddig egyszer volt interjúm Skype-on, a többi mind személyesen akart beszélni. Nem régen megtudtam legalább a munkaügyi fizeti a felutazás árát
.
Kicsit más,de hátha tudtok válaszolni:
Jelentkeztem egy állásra, ahova 2 embert kerestek rendszergazdának. Kellet tesztet kitölteni (szichologia / szakmai kérdések is voltak ). Én a szakmai kérdéseket eléggé elrontottam, viszont az interjúm az jól sikerült.
Így én lettem a 3.ik a sorban: Vagy is az első akit nem vettek fel, saját oda nem figyelése végett.
Ilyenkor van esély arra, hogy felvett emberek közül valakivel nem lesznek megelégedve vagy bármi más miatt elküldik? -
RaPiDsHaRe
aktív tag
Saját tapasztalatom alapján, vidéken nehéz elhelyezkedni és jól fizető állást találni az IT szektorban.
Olyan könnyű lenne az elhelyezkedés én is találtam volna munkát, de az 5 év tapasztalat semmit nem ért ezidáig.
Hiába akarnám képezni magamat a tanfolyamok drágák és Budapesten vannak. -
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
beknorbert #1525 üzenetére
Merész húzás volt de bejött, ahogy látom. Gratulálok is hozzá. Pálya kezdőként felvettek, akkor te nagyon tudhattál valamit
. Én már azt se bánnám, ha hétvégi meló is lenne, csak lenne már valami munka.
Budapesten dolgozol? -
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
beknorbert #1523 üzenetére
Szia!
Nem válaszolni szeretnék, inkább kérdezni.
Ugyanilyen végzettséggel, hogy lehet ilyen helyre bejutni, mint ahol most te is dolgozol? Gondolom ez Budapesti cég, ahol most vagy?
Szeretnék én is ilyen helyen elhelyezkedni, hogy több legyen a szakmai tapasztalatom, de erre felé ez lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest