Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RaPiDsHaRe

aktív tag

válasz #57018880 #1628 üzenetére

Ezt a szakmai portfóliót eddig még nem próbáltam ki, azt hiszem ezt nem rendszergazdáknak találták ki. Nem tudom mit lehetne bele írni, és rendszeresen friss tartalommal megtölteni.

Valószínű költözés lesz ebből a későbbiekben, előbb az országon belül aztán ki tudja hova.
    A nyelvtanulást azt éppen most akarom majd elkezdeni. A jelenlegi "konyha" nyelvnél azért jó lenne fejlödni felfelé.

Mercutio_: Eddig egyszer volt interjúm Skype-on, a többi mind személyesen akart beszélni. Nem régen megtudtam legalább a munkaügyi fizeti a felutazás árát :DD .

Kicsit más,de hátha tudtok válaszolni:
    Jelentkeztem egy állásra, ahova 2 embert kerestek rendszergazdának. Kellet tesztet kitölteni (szichologia / szakmai kérdések is voltak ). Én a szakmai kérdéseket eléggé elrontottam, viszont az interjúm az jól sikerült.
    Így én lettem a 3.ik a sorban: Vagy is az első akit nem vettek fel :W , saját oda nem figyelése végett.
    Ilyenkor van esély arra, hogy felvett emberek közül valakivel nem lesznek megelégedve vagy bármi más miatt elküldik?

Új hozzászólás Aktív témák