Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Froclee #24463 üzenetére
Azért az a 4,5 év nem olyan 4,5 év. Abból kb. 7+6 hónap a teljes munkaidő, többi kooperatív képzés (félévente ~300 óra). Jobbára szakdolgozatot/diplomamunkát írtam munkaidőben. Igaz az direkt olyan cucc, amit később el lehet adni, csak eddig nem gondolták komolyan, most is megrendelésre, vagy pályázati csodapénzre várnak ami meg a jelenlegi politikai helyzet miatt egyre csak csúszik és csúszik.
"Angolul tudsz, szakmai tapasztalatod van, mi más kell?"
Olyan egészség, amivel ki merek menni az ajtón.Specializálódás helyett idénre azt terveztem, hogy a jelenlegi txt kimenetű adatfeldolgozó scriptek helyett csinálok neki egy webes frontendet, hogy azt utána tudjam mutogatni állásinterjún, hogy micsoda faszagyerek vagyok. Cloud csak egyetemen volt, ASP.NET webappot raktam ki Azure-ba + Atlasba, devopshoz végképp nem értek egyelőre.
Most kb. az a terv, hogy próbálom rendbe szedni az egészségem, meg olyat tanulni amit érdekel, nem amit muszáj (ugye egyetem nincs már). Ha meg nagyon szívat továbbra is a főnök (forráshiány, warez SW), akkor meg elköszönök tőle, hiába akarnak rámépíteni egy ~2,5 éves projektet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest