- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
Mobal gyakorlatilag hajszál pontosan annyit írtál amennyire gondoltam.
Tapsi az utóbbi időben passzívra vettem a munkakeresést, de ez most tetszik, mert 3km-re van háztól-házig, nem kell bemennem Pestre melózni, nem vesz el plusz időt az utazás. Az elmúlt pár hónapban rengetegen kerestek meg JAVA és android pozikkal, de szinte mind rohadt messze volt hozzám képest, suli mellett még fontos, hogy minél kevesebb időt vegyen el az ingázás. A környékemen Halom-Miklós-Haraszti nem igazán hallottam eddig olyan sok progos lehetőségről.
Egy dolog tart egyébként a jelenlegi munkahelyemen, az extrém rugalmas munkaidő, 0-200 óra/hónap, igényeimtől függően, de nyilván tisztában vagyok vele, hogy ilyen máshol nem lesz

Gygabor88 pontosan.
EQMontoya Tartok kicsit a Morgantől
Illetve nem tudom mennyire állnak rugalmasan a munkaidőhöz.Kukipapa_rr érthető és jogos, de nem is várják el, hogy pillanatok alatt expert legyek, 1 hónap alatt el kéne jutnom olyan szintre, hogy kisebb feladatokat meg tudjak oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Starfield
- Milyen monitort vegyek?
- World of Warships
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BMW topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eFootball
- Ford topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Illetve nem tudom mennyire állnak rugalmasan a munkaidőhöz.