Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- TCL LCD és LED TV-k
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
Nem egészen értem a választ.
Az első bekezdéssel nem értek egyet, nehogy már attól legyen jó egy vezető, hogy nincs szabadideje. Nálunk a vezetőség összes tagjának csak hűlt helyét találod 4-kor az irodában, de simán előfordulhat, hogy korábban is. De van köztük olyan, aki 0-24 osztja meg a hülyeségeket facebookon. Pont te írod a későbbiekben, hogy ők is csak emberek. Pontosan annyi szabadidejük van, mint bárki másnak. És azt akár fórumozással is tölthetik. (Oké, pl. vannak olyan vállalkozók, akik 24/7 dolgoznak, mert hajtani kell, hogy legyen megrendelés, meg egyedül intéz mindent, mert nem engedheti meg / sajnálja a pénzt arra, hogy embereket vegyen fel a különböző ügyek intézésére. De azért mondjuk egy középvezetőnek egy multinál - aki mondjuk egy csoportot/részleget vezet - ugyanúgy 40 munkaóra egy hét.) Titoktartási kötelezettsége meg egy tápláléklánc alján álló mezei juniornak is lehet. De pont ezért jó egy névtelen fórum, ahol a fontosabb adatok kiadása nélkül tud ezekre válaszolni. Attól, hogy közli, hogy pl. "többszáz fős multi, nálunk x-y bérsávok vannak", még nem derül ki egyáltalán, hogy ez hol van, és hogy ki ő. És nem is ez érdekel engem.A második bekezdést főleg nem értem. Nem szidtam senkit. Egy pillanatra sem felejtettem el, hogy egy céget emberek alkotnak. Nem értem, hogyan jön ez ide. A ködösítéssel kapcsolatban igazad van, de pont azért van ez a fórum, hogy a ködöt oszlassuk (bár egyesek inkább villogásra, mások meg keserves sírásra használják, de ez más kérdés.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Microsoft Excel topic
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- World of Tanks - MMO
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gumi és felni topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest