Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz -Skylake- #43156 üzenetére

"baja volt beirta a googlebe"
    ?
    Amiről beszéltem azok 0-6év között alakulnak ki és elsőbe menő gyerekek/tanárok küzdenek vele. A 0-6évesek jellemzően nem tudnak írni.

"mert a Z meg az alfa mit csinalt ?"
    Szerintem félreérted azt amiről írok, nem vagy benne, nem ismered a fogalmakat...
    Elsőbe menő gyerek szülőin voltunk figyelemzavar, digitális autizmusról 15percet beszéltek, 5-7éve fut fel exponenciálisan, korábban ők nem találkoztak vele. Innen a Z semennyire nem érintett és alfa eleje is kevésbé. Az inger, inger, 2-3sec snitt nem is létezett vagy/és nem volt elterjedve. Nem volt Skibidi toilet, brainrot, tiktok... Igen lerakják ilyen szarok elé a gyerekek tömegeit 0-1-2-3-4-5-6évesen napi 2-3-4-6-8hra. Aztán mennek ezek a gyerekek elsőbe és 2-3secig képesek figyelni, nincs flow képességük.
    ---
    Közben kollegina leváltotta a pszihologusát AI terápiára. Bármikor jó, nem 20.000Ft/h és neki működik, bejött. :Y Mi jön? Lerakjuk a gyereket az AI elé beszélgessen vele, mondjon az AI mesét... Na erről írtam.

@dnelb
    ~2éve napokat röhögtünk rajta, hogy az AI mekkora hülye, mekkorákat behaluzik ott kialakult, hogy erősen szkeptikus vagyok. De a köv gennél ez kérdéses...

Új hozzászólás Aktív témák