- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- AMD FX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
-Skylake-
üzenetére
"baja volt beirta a googlebe"
?
Amiről beszéltem azok 0-6év között alakulnak ki és elsőbe menő gyerekek/tanárok küzdenek vele. A 0-6évesek jellemzően nem tudnak írni."mert a Z meg az alfa mit csinalt ?"
Szerintem félreérted azt amiről írok, nem vagy benne, nem ismered a fogalmakat...
Elsőbe menő gyerek szülőin voltunk figyelemzavar, digitális autizmusról 15percet beszéltek, 5-7éve fut fel exponenciálisan, korábban ők nem találkoztak vele. Innen a Z semennyire nem érintett és alfa eleje is kevésbé. Az inger, inger, 2-3sec snitt nem is létezett vagy/és nem volt elterjedve. Nem volt Skibidi toilet, brainrot, tiktok... Igen lerakják ilyen szarok elé a gyerekek tömegeit 0-1-2-3-4-5-6évesen napi 2-3-4-6-8hra. Aztán mennek ezek a gyerekek elsőbe és 2-3secig képesek figyelni, nincs flow képességük.
---
Közben kollegina leváltotta a pszihologusát AI terápiára. Bármikor jó, nem 20.000Ft/h és neki működik, bejött.
Mi jön? Lerakjuk a gyereket az AI elé beszélgessen vele, mondjon az AI mesét... Na erről írtam.@dnelb
~2éve napokat röhögtünk rajta, hogy az AI mekkora hülye, mekkorákat behaluzik ott kialakult, hogy erősen szkeptikus vagyok. De a köv gennél ez kérdéses...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi jön? Lerakjuk a gyereket az AI elé beszélgessen vele, mondjon az AI mesét... Na erről írtam.