Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
eladocuccaim
üzenetére
Ezt látom én is. Hogy van tér és lehetőség az előmenetelemre, de akár cégen belül, akár cégen kívül lenne így, az eredmény mindenhol ugyanaz, út a kiégés felé a több pénzért.
Barátok közül is, nem tudok olyat felsorolni, aki ambiciózus terveit megvalósítva úgy tudott volna előre lépni alkalmazotti létben, hogy a stressz és a szívás nem nőtt sokszorosára. És most, hogy 40-es korosztály lettünk, nagyon elkezdődött az, hogy egyik ember brutál beöregedve néz ki, a másik meg nem. És az alkesz/hányadtatott életű 40-eseken kívül pont, hogy azok az ismerőseim öregedtek sokat az elmúlt években, akik a több pénzért bevállalták és szét vannak égetve.
Egyik felem sajnálja, hogy nem hozom meg a döntést és lépek erre az útra és úgymond nincs meg az ambícióm, hogy kipróbáljam magam. Tudván, hogy lassan ki is csúszok már ebből az időből. A másik felem viszont egy felkiáltójelet tartalmazó táblát tart elém, mert tudja, hogy szeretem a nyugalmat, féltem az egészségem és hogy nem az adott munka ad boldogságot számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- World of Warships
- Torrent meghívó kunyeráló
- Horgász topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Projektor topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- iKing.hu Honor 200 Pro 512GB Black használt 6 hónap garancia
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs