Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoilt
csendes tag
És a sztereotípiáknak soha nincs semmi alapjuk, igaz?
Egyébként pedig arra alapozva írtam ezt, amit magam körül látok, mint írtam épp végzett egypár ember a csoportomból (nekem is kellett volna, aláírom), és elég nagy arccal járnak most állásbörzékre, meg járatják a szájukat, hogy nettó 250-300k alatt ők meg se mozdulnak. Lehet, hogy te nem ilyen vagy, tisztelet a kivételnek.
És ha a munkáltató szempontjából nézed, tényleg olcsóbb egy gyakornokot alkalmazni (akik átlag bruttó 1000-1200 forintot kapnak egy óráért, ami nettó 840-1000 Ft az iskolaszövetkezetek keresztül, tehát még teljes munkaidőben is, mondjuk 20 munkanappal számolva az ~135-160k nettó egy hónapban), mint egy olyan frissdiplomást, aki pontosan ugyanannyit tud, csak kétszer annyit kér. És azért valljuk be, nem sok frissdiplomás hajlandó nettó 135-160k/hó bérért dolgozni, amivel nem is lenne baj, ha lenne használható tudásuk, nem csak vinnék a pénzt hónapokig. Ahhoz viszont nem árt, ha előtte gyakornokként szerez némi tapasztalatot fele annyi pénzért.
Ez persze csak az én véleményem, nem kell egyetérteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest