Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    válasz diegho #37218 üzenetére

    Egyetértek Reggie0-val.

    Plusz az én fejemben a matek rész nem áll össze. Tulajdonképpen ha úgy vesszük, akkor a többlet fizetésed a több munkaóra eredményezi. Ráadásul úgy érzem a leírásodból, hogy ezek nem is helyes mértékben hanem 1:1 normál munkaórában van elszámolva. Tehát lényegében még kevesebbet is keresel.
    És az sem világos, hogy most megáll-e 40 óránál a vekker, vagy már most is lényegében karcolod az 50 órát? És akkor az az előrelépés, hogy széthajthatod magad?! Az a kemény nem a kád széle.
    És akkor még nem beszéltünk az ingázás időtartamáról, mert nem mindegy, hogy az 50km, az 30 perc vagy 1,5 óra utazást jelent.

    De csak, hogy jól összezavarjalak... az első verzió is lehet egy terv része... Rövid időtávon tapasztalatszerzésnek, ugródeszkának jó lehet. És tudod azt, hogy ezzel később egy sokkal jobb poziba kerülhetsz ahol már normál körülményekkel is jól keresel...
    Viszont ez csak akkor tud működni ha nincsenek kötöttségeid... pl család. Az egyértelműen megsínyli ezt.

    A második esetben az olasz kiküldetés egy érdekes pont. Ha nem gond az utazás akkor ez is adhat sok pluszt. Arról nem is beszélve, hogy ezekre általában plusz juttatás jár. Persze ezt tisztázni kell előtte, hogy itt mi a matek pontosan.

    Work smarter, not harder...

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák