Új hozzászólás Aktív témák
-
carapace
tag
Zürichben sem lehetetlen csak egyszerűen svájci fejjel kell gondolkodni. Olyan lakást kell megpályázni amit más nem akar kivenni. Na most ehhez én két dolgot vettem figyelembe:
1. Eleve csak neubau lakásokat pályáztam meg, ezek jóval drágábbak mint az átlag, ilyenekre általában csak svájciak repülnek rá, a bevándorlók meg tülekednek az olcsóbbakért.
2. A svájciak azonban csak olyan lakásra fognak rárepülni, ami svájci környéken van, nem szívesen települnek be mondjuk egy olasz vagy portugál zárvány közepébe.
A fentiekből következően az első lakásom egy olyan újépítésű pecó lett, ami egy klasszik bevándorlónegyed közepén épült. Bevándorlónegyed alatt itt ilyen kulturáltabb, francia-olasz stb részt kell érteni, Magyarországon egy kimondottan igényes lakópark övezetnek számítana.
A házban mi voltunk a második lakó, a lakásra mi pályáztunk egyedül, meg is kaptuk azonnal. A ház az hónapokig üresen kongott, azt hiszem a harmadik lakó két-három hónappal utánunk költözött be
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest